-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
Nemnagyon látod át a dolgot, de nem dumbó fülhöz tervezték, hanem hogy befedje az egész fület, elzárja a beszivárgó zajokat, és igy mintegy jobb hangzást teremtve, nagyobb játékélményt nyújt a felhasználónak. (megyek Marketingosnak XD )
azmeg olyan tervezésü mint aza régi 200ft-os vastetejű fülmelett minden hang kimegy xar.. -
Infranyuszi
aktív tag
-
GabN73
addikt
asd -- kifinomult -- asd
akinek van esze tudja hazsnálni a sok low pubhero meg nem... lövik a falat,nézik a falat stb ... még a "prökről" is simán le lehet venni h csal e...Tripower: ha ők is ratehaxolnak--ratehaxolj te is
egyszerű...
de nem értem miért kell sírni hogy ilyen rét olyan rét... há' mennyenek már kapálni -
Tripower
tag
hát még a rate haxorok azok vannak hl-ben is....
megszoktam lepödni rendszeresen.
csak nem értem az értelmét most mért öljük meg a játékot? csak ez fáj más nem az dolog hogy béna vagyok de mindig tanul az ember hogy hova ne álljon hova löjön stb...
de az ilyen formákkal nem lehet nagyon kezdeni semmit most kibannolom de meddig.... -
Tripower
tag
miért is ne? nekem is van csém csak egy igazi kezdö láma vagyok "JAJ DE LOW VAGY" jelzövel illetve....
hát a hl2 dm után érdekes azt meg kell hagyni, meg sokkal nehezebb megkülömböztetni számomra ebbe a játékban a jó játékost a prögémertöl aki igazábol cheater....ez zavar nagyon... -
HyP3b0y
senior tag
Nem cheat vagy ilyesmi. A lényeg, hogy ő elkezd tölteni és te közben álsz rá spec.telni, és neked is elkezdi a reload animációt, de ő ugye előbb kezdte, előbb is tölt be , mint a te animációs, így a te animációd kicsit begyorsít, hogy összhangban legyen a reload végére.
-
h.adam.92
őstag
figyi nekem xp van és nekem is voltak ilyen téves adatok amiket kitett consoleba.
negatyv rekord. húú nem is tudom. vmi -0.112123123131231MHZ asszem.(az tuti h minusz)
pozitív. hűha párszáz ghz erre sem emléxek
de nekem értéktől függetlenül ugyanannyi volt az fps-em tehát midnen rendben volt.
de ez régen volt, már pár update után eltüntek ezek a bugok. -
Vasinger!
nagyúr
Jó neked. Nekem 5 CD-s verzióba van és még utána tölt még a gamehez vmit, aztán updatelje a cs:s-t, aztán a steamet, nekem ez laza 2 óra kb ha nem több. Ha steam normálisan megcsinálta volna, akkor 1 perc alatt steam uninstall, install és kész megy minden játék mint régen.
És lehet akármilyen gyors HDD-d, ramod, procid, neted ez az idő nem fog érdembelileg változni.
-
-
-
Vasinger!
nagyúr
Én is egyet értek veled.
Egyszer felhúztam a 2 magos procimat (mivel csak kettőt használ ki) 4500 MHz, egyáltalán nem volt az a stabil 400 FPS, meg amiről beszéltek. Alig volt valami gyorsulás. Pedig, ha a CS:S-nek valóban a proci számít, akkor egy C2D ami 4.5 GHz-en megy 6 mb cachel az hol nem elég neki?! Hát nem volt elég a stabil 600 FPS-nek, sőt a felének se.
Szerintem nagy baromság, aki avval eteti az embereket, hogy neki mindig, mindenhol megvan stabilan a >300 FPS PONT.
GabN73: De! Microsoft.com
-
Genius007
őstag
Most tényleg nem rosszból mondom, de az ész osztást próbáld a Windows topikban folytatni. Lehet, hogy téged háromszor felbaszott a Vista, de attól még másnál tökéletesen működik és a CS Source is tökéletesen fut rajta. Az meg, hogy nagyobb gépigény kell .. pff .. Vista & Win7 alatt sokkal gyorsabban futnak a játékok / progik mint XP alatt, és ezt nem csak én mondom.
Na mindegy, maradjunk a topik témájánál szerintem.
-
BalaNce87
addikt
Kényszert éreznek magukban hogy leváltsák az újabb op. rendszerre, én is xp-t használok, egyébként meg tök mind1 mivan fent csak vannak olyanok akik váltani akarnak csak igazából maguk se tudják minek, egyszerűen új és akkor most legyen ez. Persze mind1 kinek mi van fent nemhiszem hogy érdekelne mást, de ahogy nézem a játéoknál sokszor azoknak van velük problémája akiknek vistájuk van vagy win7-ük persze lehet gépfüggő is.
-
Genius007
őstag
Jajjj, Te csak a WC[S]-zgessél tovább ....
Amúgy ezek nem magyar szerók, de színvonalasak!
Team ALTERNATE # public >>> 82.149.234.57:27015
Team ALTERNATE # DeathMatch >>> 82.149.234.206:27015
fnatic # DeathMatch >>> 80.239.142.64:26015
mTw # DeathMatch >>> 85.114.154.228:27015 -
phanzetomox
őstag
én is így vagyok mindegyikkel csomót játszok/játszottam már, ha épp az egyikbe szar vok akkor átugrok a másikra gamelni azt kész
(meg ez a 31 éves vagyok nekem ez dedós .... hát ez baromság
mér lenne dedós? )
genius007: lehet aim-ra gondolt , azért olyan könnyű neki a célzás
-
-
Vasinger!
nagyúr
-
BalaNce87
addikt
De hogy kell újratenni?
egyébként nemrég lett újrarakva csak akkor steam is újra lett rakva mert nem engedte felrakni sourcet külön vmiért sírt a szája steamnek, ha arra megyek rá hogy delete local content akkor gondolom csak steamből távolítja el a játékot, leírnád pontosan hogy hogyan kell letörölni majd visszarakni, csak félek megint a steamet újra kell rakni, annak meg bratyó nem örülne
-
satomee
senior tag
-
parandroid
félisten
Az aktiváló emailem óta egyszer már volt jelszóváltás, de az abban kapott betű-szám jelszt már módosítottam valami olyanra, amit 'biztosan nem felejtek el', de mégis megfejthetetlen. Végigpróbáltam azokat a kominációkat, amik rémlettek, de egyik sem jött be.
Közben sikerült egyébként elérnem a steam support heldesket, beregisztráltam ott egy szervíz-accot (a passt ezúttal felírtam), és feldobtam nekik a kérdést, remélem tudnak segíteni.
Megvettem egy FlatOut packot is az accountomra, nem szeretnék lemondani róla. Egyébként meg természetesen elektronikus számlám is van róla, meg minden, úgyhogy ha hijackelték, akkor is vissza tudom rekvirálni, de remélem idáig nem jutottunk el.
A gyanús az, hogy miért nem működik a reminder? Az a két-három ember, akinek fent vagyok friendsben, megnézhetné, hogy mi a megadott email cím az accountomon, abból kiderülne, ha valaki feltörte a hozzáférést, és átírta a címet.
p
-
Zolás
addikt
Nem azt mondom hogy bárki csinálhat ilyen videót tudás nélkül mert a helyszineket azért jól kitalálta hogy hihetőbbnek tünjön a sztori. Csak tulzásba vitte a dolgot a sok hedivel meg álló célpontokkal akik véletlen se felé néznek vagy lőnek. Szóval aki warozott már egypárszor meg nyomja rendesen az röhög egyet és továbbmegy. Az meg valóban lámaság már amit Genius is ír hogy sotival egy lövés 3-4ember hullik. Már wpvel is nagyon ritka hogy 3embernél aki fullhps egy lövésre mind beadja. Szóval hiába látványos meg szépen összevágott stb,stb. de azért ne legyen már szupermen egy deserttel vagy usp vagy akármi. vicces film ami szép de inkább lehúzod mert a tartalma nem üti meg a szintet amit elvárnál.
-
Genius007
őstag
" vedd meg, 2k egy használt acc, mi most vettünk 3-at is "
Djuree, hányszor mondjam neked, hogy a VAC nem olyan rossz, észreveszi!
Stribi: Mi eredetisek vagyunk, és ilyen topikokat nem linkelhetünk publikusan! Privátban segítenék, de sajnos nem tudok. Vedd meg eredetibe, hidd el sokkal jobban jársz, azt a 2-3k -t manapság már "bárki" ki tudja adni érte.
-
Genius007
őstag
WiFi-s netem van, és SK-ba ...
Ami nem is lenne gond, mert WiFi-n jobb a ping mint kábelen!
Csak mivel az aki csinálja egy majom, és szarik rá, 1antennára 564878761 usert rak,
meg 1vonalra 2x annyi embert rak, ezért ilyen a net ...
Ő meg nem azt nézi, hogy minőségi netet adjon, hanem az, hogy minnél több pénzt zsebeljen be! Ha lenne más szolgáltató itt, akkor váltanék, de sajnos nincs.
Néha néha Hun netről tolom, akkor 10-20ms pingem van, még annyise, csak sajnos azzal sem tudok non-stop netezni, mert 12km-ről húzom parabolával, a jelszint meg 25-30% körül van, ami elég kevéske ... (folyamatban van a megoldása ... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest