- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripower
tag
tudsz loginolni! igaz nem teljesen de lehet vele szerezni néhány kellemtlen percet!
nekem ez a tapasztalatom szoktam néha szivatni öcsémet....., fent van szépen játszik és belépek az accuontjával az ö steame mindenböl kilép és visitozik hogy belépni készül még valaki azonos accal sz@rügy ha ép jó volt a war vagy ö az utolso ember zombihuntban.... -
Tripower
tag
hát még a rate haxorok azok vannak hl-ben is....
megszoktam lepödni rendszeresen.
csak nem értem az értelmét most mért öljük meg a játékot? csak ez fáj más nem az dolog hogy béna vagyok de mindig tanul az ember hogy hova ne álljon hova löjön stb...
de az ilyen formákkal nem lehet nagyon kezdeni semmit most kibannolom de meddig.... -
Tripower
tag
miért is ne? nekem is van csém csak egy igazi kezdö láma vagyok "JAJ DE LOW VAGY" jelzövel illetve....
hát a hl2 dm után érdekes azt meg kell hagyni, meg sokkal nehezebb megkülömböztetni számomra ebbe a játékban a jó játékost a prögémertöl aki igazábol cheater....ez zavar nagyon... -
Tripower
tag
válasz
phanzetomox #8207 üzenetére
tehát ha jól értem akkor a micro az 1:30 végén nem csilingelt hanem TERORIST WINS hangot adott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest