Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007
üzenetére
jaaaaa vágom
nem magamnak vettem, én a sajátomat használom már sok-sok éve. 1-et vettem subinak, 2-őt meg az én haverjaimnak. én azt sem vágom hogyan kell cheatelni, de nem is érdekel, megvan a véleményem a csalókról, amit már itt is többször kifejtettem.
amúgy kiderült miért bannolták subit. valami bunny hopp hacket használt, de csak hülyéskedett vele és bentmaradt, azok meg vettek fel videót és beküldték. mondtam neki hogy akkor baszhatja az acc-ját
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem magamnak vettem, én a sajátomat használom már sok-sok éve. 1-et vettem subinak, 2-őt meg az én haverjaimnak. én azt sem vágom hogyan kell cheatelni, de nem is érdekel, megvan a véleményem a csalókról, amit már itt is többször kifejtettem.