- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
A 7-es és a 9-es keveréke ad egy használható clipartot. Címerek, zászlók, térképek stb. a 11-es, 12-es már szinte használhatatlan rajzgyűjtemény. Szép, meg jó, de semmire nem lehet használni.
Bár egy jó ideje már nem is használok clipartot. Ami kell, azt megrajzolom.
[Szerkesztve] -
-
Race-Face
tag
Nem sok különbség van az új clipartok és a régiek között, mindig elmondják, hogy ennyi meg ennyi új kép, de nem túl sok haszna van.
Én vettem egy ''The big box of art'' 615.000 db-os csomagot, kb. 30 cd-nyi clipart meg fotó, és van hozzá egy jó keresőprogram. Minden képhez vannak kulcsszavak, kereséskor beírod, mit keresel, ő meg körülnéz. Elég profi, használható, működik.
Én még ÁÁÁmerikából rendeltem meg, mert a drága Codra a kisebb csomagot is 60ezerért árulta, de már észbe kaptak, és lejjebb vitték az árakat. -
Yahhher
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest