- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejka
friss újonc
Sziasztok hozzáértők
Bár kb. 20 éve használok Corelt (most 2021-est), valami mindig kifog rajtam. Most két dolog is:
-a Mimaki plotterem telepítése közben (FineCut progi installálása) konkrétan el sem jutok odáig, hogy elkezdje a kulcs megadása után telepíteni, mivel azt írja ki, hogy nincs fent CorelDraw, előbb telepítsem fel...hát pedig évek óta így csinálom...mindig sikerrel...és most nem látja a corelt...már minden próbáltam...nem értem miért nem látja...
-másik problémám: importálásnál eddig mutatta ( nagy ikon vagy közepes ikon) az elmentett CDR formátumú cuccok nézőképét...most csak a Corel zöld logot
A PC m most lett újrahúzva, minden klasszul működik...EDDIGcsak ez a két dolog nem
Reménykedem benne, hogy kapok érdemben segítséget
Előre is köszönöm szépen
Ejka
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest