- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejka
friss újonc
Sziasztok hozzáértők
Bár kb. 20 éve használok Corelt (most 2021-est), valami mindig kifog rajtam. Most két dolog is:
-a Mimaki plotterem telepítése közben (FineCut progi installálása) konkrétan el sem jutok odáig, hogy elkezdje a kulcs megadása után telepíteni, mivel azt írja ki, hogy nincs fent CorelDraw, előbb telepítsem fel...hát pedig évek óta így csinálom...mindig sikerrel...és most nem látja a corelt...már minden próbáltam...nem értem miért nem látja...
-másik problémám: importálásnál eddig mutatta ( nagy ikon vagy közepes ikon) az elmentett CDR formátumú cuccok nézőképét...most csak a Corel zöld logot
A PC m most lett újrahúzva, minden klasszul működik...EDDIGcsak ez a két dolog nem
Reménykedem benne, hogy kapok érdemben segítséget
Előre is köszönöm szépen
Ejka
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest