Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
És ha Pdf-et csinálsz Corelbõl, és azt mented le Acrobatban Ps-re?
Én régen amíg levilágítónk volt a Windows saját Linotronic 930-as meghajtóját használtam, jobb volt mint a saját Ecrm driver, azzal mindig szívtam. MS Publisher nevű dolgokban nem igazán bíznék... ha a driver is olyan mint a program...
Régi gép volt, talán 2000 körüli, de a ripje megette az 1.3-as Pdf-eket is (ha jól volt beágyazva a font). Az újabb Indesignos melókat hajigálta folyton el, de a Ps-re mentés segített. A Ps-el csak akkor volt baj, ha sok volt a színátmenet, kimaszkolt kép, drop shadow, ilyenkor elfogyott a memória. De ezeket úgy küldtem ki hogy egy bitmapre konvertálva, a szövegeket, vektoros cuccokat meg külön rajta hagyva, így gyorsan kiszámolta és nem lettek váratlan dolgok.
Sokkal kevesebb baj volt a Ps-el mint a Pdf-el, az biztos. XP-hez meg kellett mókolni a Lino PPD-jét hogy jól menjen, valamit ki kellett törolni belõle aztán jó volt.Milyen levilágító/rip van? Csak a level 1-et tudja? (Annyira régi nem lehet, a miénk 3-at is tudott elvileg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest