Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Próbáld ki egy másik egérrel. Egyszer nekem is előfordult ez a másolásos mizéria és az egér volt a ludas. Egérrel úgy is lehet másolni, hogy bal egérgombbal megfogod az objektumot, új helyre húzod és lenyomod ott a jobb egérgombot, miközben a bal egérgombot még mindig nyomva tartod. Na, ha valami nem frankó az adatátvitelnél, a mozgás közben minden vektoron egy új objektumot tesz le az egér.
Mindenesetre beviteli hibának tűnik, nem szoftverhibának. Vagyis valamelyik beviteli eszköz (egér vagy billentyű) a ludas, amit egyébként is tudsz használni másoláshoz.
A tisztítás egyszerű, csak keress rá a neten, hogyan kell a noti billentyűzeteit kivenni anélkül, hogy letörnéd. Én így takarítottam a régi ASUS-omat, iszonyú, mi tud bemenni a gombok közé....
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest