- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
BonFire #3383 üzenetére
Szia!
Én a másik oldalon vagyok. Corellel dolgozom már kb 30 éve. Próbáltam jó párszor az Illustratort, sok verziót, de mindig azt tapasztaltam hogy ott sokkal körülményesebb ugyanazt megcsinálni, ezért maradtam a Corelnél. Persze ez lehet abból is, hogy corelben már becsukott szemmel megy, az illu-ban meg keresni kellett hol van. De valahogy jobban kézre áll, minden ott van kint a toolbarokon ami éppen kell.
Szerintem nem túl bonyolult, ha tudod mit akarsz csinálni akkor megtalálod. Én úgy tanultam meg mindenfajta grafikai és tipográfiai alapképzés nélkül a 3.0-t (paintbrusht láttam már), hogy végig kattintgattam minden menüpontot és megnéztem mit csinál
A pdf import jobb az Illuban (az is Adobe), a Corel néha furcsán hozza be, de ha előtte görbévé konvertálod akkor általában jó. Új verziókban lehet javult, nekem X8 van.
Rengeteg bitmap műveletet helyből el tudsz végezni, nem kell hozzá PS. Tudsz a színeken állítani, effekteket rátenni. Árnyékot, átlátszóságot mindenre.
A sok szöveget, körülfuttatást nem szereti, ettől kicsit be tud lassulni. Az Illustrator nem tudom ezt hogy bírja. De egy 200 oldalas könyvet inkább Indesignban csinálj.
Nyomtatásnál össze tudod rakni kilövésre, jelekkel, mindennel, pár kattintással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BMW topik
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest