- Óriáskészülék, kis akksival
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt nem értem, hogy Nektek ez miért fáj? Mire föl ez az ellenséges hangnem, meg ez a tömény, savas irónia? Talán fáj, hogy más olcsón jutott hozzá? Vegyetek Ti is
Adnak mellé lesz.rom tablettát is, úgy jobban átjön
Nyilvánvaló, hogy kiskapuk vannak kihasználna a rendszerben, de na nehogymár nekem legyen ez miatt lelkiismeret furdalásom. Csak mert komolyan mondom, hogy semmi ilyesmit nem érzek.
Ti meg törődjetek bele, hogy ez van, vagy tegyetek feljelentést. Nyilván nem ti lennétek az elsők, és amint látjátok,a dolog továbbra is él, és virul, immáron jó pár esztendeje.
Szóval hajrá, ne adjátok fel, de ne velem vitatkozzatok, mert engem kb annyira érdekel, hogy elmondtam, hogy van ilyen is, aztán vagy élsz a lehetőséggel, vagy nemEz kb ennyi
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Filmvilág
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- Óriáskészülék, kis akksival
- Dell notebook topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest