Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt nem értem, hogy Nektek ez miért fáj? Mire föl ez az ellenséges hangnem, meg ez a tömény, savas irónia? Talán fáj, hogy más olcsón jutott hozzá? Vegyetek Ti is
Adnak mellé lesz.rom tablettát is, úgy jobban átjön 
Nyilvánvaló, hogy kiskapuk vannak kihasználna a rendszerben, de na nehogymár nekem legyen ez miatt lelkiismeret furdalásom. Csak mert komolyan mondom, hogy semmi ilyesmit nem érzek.
Ti meg törődjetek bele, hogy ez van, vagy tegyetek feljelentést. Nyilván nem ti lennétek az elsők, és amint látjátok,a dolog továbbra is él, és virul, immáron jó pár esztendeje.
Szóval hajrá, ne adjátok fel, de ne velem vitatkozzatok, mert engem kb annyira érdekel, hogy elmondtam, hogy van ilyen is, aztán vagy élsz a lehetőséggel, vagy nem
Ez kb ennyi
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Adnak mellé lesz.rom tablettát is, úgy jobban átjön
Peace.