- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
p a s s e r #2415 üzenetére
A topic címe régen az volt, hogy Corel Draw-ban segítsetek...
Igaz, azóta átnevezték, de azért szerintem a lényeg ugyanaz maradt.
Lehet hogy Szélvész fórumtársunk semmit sem ért a Corelhez (hiszen írta is hogy totál kezdő szőke), de hát nem azért vannak itt a tapasztaltabb okosok, hogy segítsenek ha valakinek problémája van? Bármilyen (számukra) triviális legyen is az.
Nem leszólni kéne a másikat, elvenni a kedvét, hanem segíteni. Mindenki volt egyszer kezdő. Ha ő úgy gondolja, hogy csupa jó szándékból, ingyen csinál egy logót a barátnőjének, hát tegye. Nem iparszerűen csinálja, nem pénzért, ezzel nem fogja elvenni semelyik drága pénzen dolgozó grafikus kenyerét. Nem akar design-díjat nyerni vele, nem baj ha kokányolt, amire kell neki, arra így is megfelel majd.
Csak két objektumot akart odébbrakni, mert neki úgy jobban tetszene. Elakadt benne, mert nem ismeri a programot. Aki tud, akar, és türelme is van hozzá az segítsen neki. Aki nem, az meg inkább hallgasson.
Bocs ha valakit megbántottam a szövegemmel, nem volt szándékom, csak úgy kijött belőlem. Nem válasz akart lenni, mindenkinek írtam aki itt van
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hegesztés topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 10
- Óra topik
- Jön a Shenmue III Enhanced
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest