- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #190 üzenetére
köszi
Ez így macerás lesz, ha mindig menüből kell előszedni a dolgokat. Viszont valakinél láttam hogy ki van téve a corel kezelőfelületére egy ikon (oda a felső sorba). És csak arra rákattintott és azzal meg lehet vágni. De hogy az mi volt, azt nem tudom..
eddig pixelharcos fotósoppan csináltam. Csak itt az a gáz, hogy rengeteg kép van (kb 500). Mindegyiket meg kell vágni, grayscalre állítani, és 300 dpi-re levenni a felbontását, valamint kontrasztot is kell állítani. És corelbe be kell importálni és a helyére rakni. Én ezt fotosoppan csináltam, és utána áttettem corelbe, egyik másik csajszi meg corelben csinált mindent. És nem tudom hogy most melyik lenne a gyorsabb.
Nekem a photosoppban a vágás gyorsabban megy, Meg a 300 dpi-re és a grayscalre és mentésre tudok actiont csinálni. Meg az már úgy rááll a kezemre. Corelben meg sosem csináltam ilyeneket, hogy képpekkel babráljak ott. Így most nem tudom, hogy melyik lenne a célszerűbb. Ha begyakorolnám corelben, biztos menne ott is gyorsan. Vagy hagyjam inkább az egészet, és maradjak Photoshopnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest