- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr313
csendes tag
válasz
zzolika #1442 üzenetére
Ofszet nyomás, de teljesen mindegy mivel nyomnák, mert ha megnézed a pdf-ben színrebontva, akkor látni, hogy az összes fekete alatt fehér "lyuk" van. X3, X4-ben is próbáltam pdf-et nyomtatni egyformán lebutította a képeket, volt amit 270 dpi-re is. Elvileg ennyi is elég, de nekem a tudat is zavaró. Lino 930 + distiller esetén is ugyanezt tapasztaltam. Acrobat 9 és X-el is próbáltam. A nyomdászom is ugyanezt tapasztalta, azt mondja ezért nem szeretik a Corelt (is). Marad a publish to pdf + manuális black overprint. Bitmap + szövegnél még így is vigyázni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest