- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #107 üzenetére
ezt a gamma loadert majd megkeresem, vagy megkerestetem valakivel, lehet hogy van benne igazság, nem tudom, én ehhez már kevés vagyok
Ha a photoshoppal mászik fel a gépre, akkor a photoshopot kellene újratelepíten? Vagy mit csináljak vele? Ha megtalálom, akkor sem tudom hogy sérült vagy nem.
Az biztos hogy a corelek nem zavarják egymást. Ezt abból gondolom, hogy a 11-est kb félévig úgy használtam, hogy csak 11-es volt, mert én akkor a 9-est leszedtem. És a 11-es úgy romlott el, hogy nem volt mellette másik corel fenn.
A 12-es mellett viszont fent volt a 9-es. De nem hiszem hogy ez lesz az oka.
Valaki azt mondta, hogy ez a corelnek egy programhibája, és nincs rá megoldás, csakhogy én ezt azért nem hiszem el, mert akkor minden második ember találkozott volna ezzel a problémával. De tudtommal nagyon kevesen vagyunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest