- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
ezt a gamma loadert majd megkeresem, vagy megkerestetem valakivel, lehet hogy van benne igazság, nem tudom, én ehhez már kevés vagyok
Ha a photoshoppal mászik fel a gépre, akkor a photoshopot kellene újratelepíten? Vagy mit csináljak vele? Ha megtalálom, akkor sem tudom hogy sérült vagy nem.
Az biztos hogy a corelek nem zavarják egymást. Ezt abból gondolom, hogy a 11-est kb félévig úgy használtam, hogy csak 11-es volt, mert én akkor a 9-est leszedtem. És a 11-es úgy romlott el, hogy nem volt mellette másik corel fenn.
A 12-es mellett viszont fent volt a 9-es. De nem hiszem hogy ez lesz az oka.
Valaki azt mondta, hogy ez a corelnek egy programhibája, és nincs rá megoldás, csakhogy én ezt azért nem hiszem el, mert akkor minden második ember találkozott volna ezzel a problémával. De tudtommal nagyon kevesen vagyunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest