- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
sziasztok,
van corel 9, 11, 12-m. A 9-essel semmi bajom, csupán annyi, hogy a 11-es és a 12-es sokkal jobb.
A 11-est használtam félévig, amíg ''el nem romlott''. Egyszer csak fogta magát, és a színek világítós-rikítós színekké változtak, oldalt a színpalettán, meg mindenhol, minden világít, bármilyen régi munkámat nyitom meg benne. Újratelepítettem, ugyanolyan maradt, állítólag valami programhiba, legalábbis ezt hallottam. Bár rajtam kívül összesen 2 emberről tudok, akinél ugyanez történt vele.
Aztán egy hete felraktam a 12-est, gondoltam az már biztos profi lesz. 2 napig tudtam használni. Csak néztem a képernyőt, anélkül hogy bármit elállítottam volna, a színek átváltoztak, itt is világít az egész. Aztán valaki azt mondta, hogy ha egyszer egy gépen kijön ez a hiba, akkor azon már nem lehet segíteni. Biztos????
Tud valaki segíteni? Nem akarok 9-es corelben dolgozni. Kell a 12-es!
Arra gondoltam, ha újrainstallálom a Windowst, akkor talán jó lesz megint. Nem lehet hogy ez már az operációs rendszer hibája, csak a gépemmel van baj, mert különben akkor mindenki ugyanezzel a problémával küzdene.
És hogy lehet, hogy a corel 9-essel ez nem történt meg? Az már rajta van a gépemen másfél éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest