- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #2101 üzenetére
majd probalok egyet szerezeni.. de csak a te kedvedert
a ninja ventije most is le van huzva.. tudniillik az infinityt hasznalom
azt szeretned tudni, hogy venti nelkul hany fokra melegszik fel
-
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #2098 üzenetére
jah.. coolaler.. egyebkent google a te baratod (is)
-
-
westlake
félisten
b szeria, 5. peldany, 1.59volt, 3468mhz
[link] -
westlake
félisten
esa fajdalmas igazsag..
b szeria, 4. peldany, 1.59volt, 3508mhz
[link]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
betettem mindket uriember eredmenyet.. convex valszeg a p5b miatt nem jutott tovabb.. legalabbis szerintem.. [link]
-
westlake
félisten
meghogy nincs szerian beluli szoras!
b szeria, 4. peldany, 1.304volt, 3200mhz
[link]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
b szeria, 3. peldany, 1.59v, 3798mhz
[link] -
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #1981 üzenetére
everest kijelzos resze... siman be lehet kapcsolni a beallitasoknal..
-
westlake
félisten
válasz
Pietrosz #1977 üzenetére
oooo lol.. sorry.. en tenyleg remenyt olvastam.. valoban almos vagyok
#1978: en azthitem, hogy ismered az st2004-et.. ennek a proginak a mhz detektalasa nem dinamikus, mint a cpu-z -nek, vagy az everest cpuid-nek.. azok 2 mp-nkent kiolvassak a sebesseget.. a st2004 csak log on-nal mert sebesseget jelzi ki.. olyan, mint a crystalcpuid.. az sem frissiti magat..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
b szeria, 3. peldany, 1.304volt, 3483mhz
[link] -
westlake
félisten
megreformaltam a tablazat also reszet (1.6 voltos tuning)
esetleg maskep kellene sorbarendezni az eredmenyeket.. max elert mhz szerint, vagy a feszutsegtobblet hatasara elert mhz szerint? -
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #1963 üzenetére
aminosegert fizetni kell.. ezeket a ramokat siman nevezhetjuk luxuscikkeknek.. ha nincs ra keret, akkor nem kell eroltetni..
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #1959 üzenetére
jah, most latom milyen ramjaid vannak.. nem szoltam semmit.. vegyel egy normalis kitet
a geil nagyon lealazta magat ezzel a ddr2-es szeriaval.. bezzek a cl3-as ramjuk megy, mint a szemet -
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #1955 üzenetére
a feszek szineivel nem kell foglalkozni.. azok nem dinamikusan valtoznak.. mindig ugyanannal az erteknel szinezodik at..asszem +0.5 volt fole nem is nagyon lehet menni az overvoltage miatt..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #1952 üzenetére
a nitro -198 fokos.. ez szarazjeges teszt volt.. tudtommal
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1933 üzenetére
es mi az elfogadott? az elso voltmod publikacioban megadott meresi pont? ezt aztan egyszeruen el lehet intezni..
erdekes, hogy egybol a csalas szot kell emlegetni.. en egy szoval sem mondtam, hogy csaltal volna.. annyit jegyeztem meg, hogy eleg sok mhz-et szamit, ha fut meg 10-15 program.. en nem tudom, hogy ezt hogy lehet csalassal adolasnak erteni.. de ez mar valszeg az en rigolyam..
mod: az #1930-ban leir dolgot mar tobben is alatasztottak, igy ezn em vita targya.. szamomra sosem volt.. a tobbseg akar 1 megas pivel is merhetne a stabilitast, de attol meg egy processzor nem lesz stabil.. szoval vitatkozhatunk meg orakig arrol, hogy mi stabil, meg mi nem..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #1931 üzenetére
persze.. meg az is lehet, hogy az utolso 2mp-ben emelt meg 3500mhz-re a sebesseget 3400-rol.. elvegre az sem latszik.. ennyi erolvel kar volt meg a st2004-et is a kepen hagyni.. bezarhatta volna es mondana, hogy ment annyit, csak mar bezarta progikat... ezzel csak arra a kartam ravilagitani, hogy ebben a ''szakmaban'' nem igazan szabadna hagyni, hogy ''ha'' szocskak maradjanak..
ettol fuggetlenul beirom az eredmenyt.. (ahogy beirhattam volna azt a 3550mhz-es eredmenyt is, amit futo progik nelkul ertem el)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1929 üzenetére
igaz, hogy nem alapkovetelmeny, de azert figyelembe kellene venni:
''a lenyeg az, hogy egy valodi stabilitas teszthez meg kell nyitni minimum 10 alkalmazast.. ami kulonosen fontos, megynyitni egy firefox-ot es teszt kozben szorfozni..(a szorfozesre nincs hatassal a 9-es st2004 prioritas)
a firefox futtatasa (vagy a szorfozes) kulonosen odaetsz meg egy lapattal a stresszelesnek
nalam ezzel a tesztelesi mondszerrel egy processzor 70!!mhz-et bukott az elozoleg atomstabil tuningnak latszo sebesseghez kepest.. azert ez nem mindegy!''
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
az a baj, hogy manapsag mar az sem segit, ha szerian belul valogat az ember.. veszel egy procit es az vagy jo lesz, vagy nem..sajnos itt tartunk
ha valakinek van ra modja, akkor venni kell szeriankent 5 procit, a jol huzhatoakat eladni magasabb aron, a rosszabbakat meg kicsit olcsobban.. igy talalhatsz magadnak jo procit..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1910 üzenetére
a proci valodi feszultseget csak a megfelelo procilabon lehetne kimerni.. mashol nem.. a proci korul siman van 10-15 meropont, ahol kulonbozo feszeket lehet merni.. es nem ritkan egeszen 0.05voltnyi elteresek is vannak.. majd a legkozelebbi voltmod alkalmaval a socketben levo kondikra forrasztok vezeteket es kivezetem meropontnak.. az egyik tekercs laban kimerve 1.309volt, de ez nem sokat jelent..
mod: hogy ertve forditva?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
-
-
westlake
félisten
a lilak lettek a b-s procik [link]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nesztek
[link] -
westlake
félisten
az egyik b-s 6600 1.300volton 3510mhz-en megy.. a jelenlegi legjobb ''alapfeszes'' procim
-
westlake
félisten
attol fuggetlenul, hogy meg nem teszteltem a 7 darab b szerias procit, a forumozok tapasztalata alapjan kijelentheto, hogy a b szerias procik alapjaban veve nem jobbak, mint az a szeriasok! azert hihettuk eddig ez, mert b szerias processzorbol sokkal kevesebb szeria latott napvilagot.. igy egyertelmu, hogy az a keves jo szeria egybol az egekbe emlte tuning szempontjabol.. meg mindig nem sikerult rajonnom, hogy a b szeria mit takar, de a kupakok itt is rendesen el vannak (neha) kurva..
szal a lenyeg az, hogy ezekutan is lehet a szeriat nezegetni, de felesleges b-s procikra vadaszni.. olyan szeriat kell keresni, ami mar valaki masnak bevalt! -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
most 7darab b szerias proci van nalam.. ot 6600-as es ket 6400-as (egy talcas es egy box)
mind a hetnek rettentoen rossz a kupakja! scythe infinity hutovel (velemenyem szerint a legjobb leghuto) 1.4 volton mar 78 fokos a proci! ez durvan verlazito...
eppen egy 6600-ast polirozok, de az egyik sarkaban olyan arok van, hogy siman lehetne benne krumplit termesztenimar elzsibbadt az egesz kezem.. egyre jobban hiszem azt, hogy az intel ezt szandekosan csinalja.. igy akar gatatszabni a mertektelen feszemelesnek.. ha belegondolunk, a vilagon a legegyszerubb megoldas.. nem kell semmit a prociban lezarni, csak siman elkurjak a kupakokat..
ha keszen van az osszes polirozasa, akkor letesztelem oket es beirom a listaba.. az allendale-ekel kenytelen vagyok varni a p5b-e plus-ra..
egyebkent en nem inram le a komplett b szeriat.. ha leteszteltem az osszes mostani procit, akkor majd tudok velemenyt formalni.. most nem
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
kernek mindenkit, hogy tenyleg sziritkozzon a core2 tuningal kapcsolatos temakhoz
van kulon alaplap, memoria, huto topik.. ez nem az! ide kell irni az eredmenyeket, a szeriakat, az azonositokat..
koszonom -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1672 üzenetére
igen, a fluke muszerek tenyleg errol hiresek
egyebkent ezt az eredmenyt en sem tartom hihetonek
-
westlake
félisten
polirozom ezt a 6 darab b szerias 6600-at, de a tudomet kikopom lassan.. ennel szarabb, homorubb kupakot meg valoszinuleg senki sem latott.. lassan ott tartok, hogy egy papir nem lesz eleg, mert idokozben elkopik egy proci alatt..ezt az intel vagy direkt csinalta, vagy a bszerias procikra veletlenul kerult ilyen kotvany kupak.. egy biztos, 1.300 volton ezek a procik mennek a legtovabb! 3450mhz+
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1652 üzenetére
futtatsz majd st2004-et is?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
LordVader80 #1641 üzenetére
engineer sample - teszteloi pelany.. annyit tesz, hogy valogatott magok vannak rajtuk es szorzo lock mentesek..
-
westlake
félisten
6600_b 1.300v
p6w64 3436mhz
qd6 3447mhz
hmm.. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1610 üzenetére
szervaltam 2 darab b-s 6400-at
remelhetoleg jovo het vegen mar a p5b-e plus-al probalhatom ki oket
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
en nem tudom, hogy az a b szerias procikat az intel micelbol kulonboztettem meg az a-soktol, de nekem teljesen ugy tunik, hogy i965 alatt sokkal jobban lehet oket huzni..
nem igazan ertettem, hogy miert nem jutok tovabb 3780mhz-nel az asus lapokkal.. es itt most nem csak a b szerias procikra celzok..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
most kaptam az infot, hogy van b szerias e6400.. ezzel dontottek meg nemregen a wr-t.. jelenelg 4600mhz
-
westlake
félisten
jatszunk
[link] -
westlake
félisten
nah.. beszelgessunk akkor kicsit ezekrol a b szerias procikrol.. a b szerias proci (csak en hivom igy.. szerintem megfelelo elnevezes) annyit takar, hogy a sokak altal legfontosabbnak tartott kodsorban nem ''a'' betu szerepel, hanem ''b''.. [link] alul lathato a kodsor..
nem akarok hulyeseget mondani, de kb. 15 gyartasi szeriabol 1 ilyen b szerias sorozat kerul ki.. ezek a procik (szerintem) kivetel nelkul kiba jol mennek.. meg merem kockaztatni, hogy jobabn, mint az es peldanyok! vettem 5 ilyen processzort, de meg csak az egyiket teszteltem.. attol eltekintve, hogy ennek a procinak is minosithetetlenul szar a kupakja, 1.300 volton 3440mhz-en megy.. valoszinuleg egy jobb leghutovel mennek 4 gigan is -
westlake
félisten
szervaltam tegnap egy B szerias 6600-at.. feszt meg nem tudtam emelni, mert a kupak rettento homoru.. 1.300 volton 3440mhz
megnezem mennyit adnak az ebay-en az ilyen betesztelt procikert.. ha viszik oket, akkor veszek meg 10 darabot..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1558 üzenetére
baj, hogy megkerdeztem?
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #1544 üzenetére
kellene mar egy c2-es lap, amivel lehet cl3-al tesztelni.. ennek a cl4-nek mar nem sok ertelme van.. foleg nem i965-el.. meg ott van az allendale is, de nem kotozkodom..
en azt hittem, hogy csak over ''gyerekbetegsege'' volt, hogy egy memoriatuningnal miert nem lehet benchmarkot futtatni.. akarmit.. nem mondom, hogy winrar-t.. akarmit..
apropo.. mi az az oc team hungary? -
westlake
félisten
van am ddr2 - tuning topik.. ha valakinek nem tunt volna fel
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest