Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
Sziasztok!
C2D tuninghoz keresek valami részletesebb step-by-step leírást. Olyasmit, mint ez [link], csak picit részletezőbb kellene. Nem vagyok teljesen kezdő a témában, de a korábbi A64 tuning-tapasztalatom (melynél a fesz-emelés sem játszott) nem sokat ér, meg már régen is foglalkoztam a témával.
Szóval olyasmire gondolok, hogy van-egy világos sorrend, melyik alkaltrészt kell elsőként húzni és (stressz)tesztelni, majd ezt követően melyiket stb. ahhoz, hogy külön-külön is világosan lássuk az egyes alkatrészek teljesítményhatárát.
Sajnos a 'hivatalos oldalakon', mint overclock.net vagy ocforums.com csak nagyon régi, elavult vagy más architektúrákra vonatkozó leírásokat találtam és ugyan bele-beleolvasok eme fórumba is, ami tele van hasznos/használható ötletekkel, de szeretnék egy jó cikkből alaposan tájékozódni, mielőtt belevágok.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Fotó állvány eladó
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest