Új hozzászólás Aktív témák
-
horvi0813
tag
Sziasztok!
Dx12 alatt csak 60-75%-on teker csak a GPU, CPU 40% körül ez mitől lehet?
Emiatt nagyon beesik az FPS és droppol is elég sokszor.
DX11 alatt semmi gond 95% fölött megy folyamat a GPU 100FPS+
De Dx12-ben csak 50-60 FPS és bedroppol 20 alá is(akkor is ha RTX OFF)Ryzen 2600X
Nvidia 2070 Super
16 Giga RAMKöszi:
Gábor -
pandras83
őstag
cpu: Ryzen 5 2600 @3900Mhz
ram: 2 X 8GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 3200Mhz
gpu: MSI GTX 1070 Quick Silver 8G OC +100Mhz gpu / + 375Mhz vram1080p / 2xmsaa / minden maxon
50-60 fps, néha bereccsen 45-ig
Soha nem látott hőmérsékleteket produkál a kártya, érdemes fix 50-60% körül profilt állítani afterburnerben. Kiváncsi leszek, hogy a ref 5700-as radeonokat mennyire fűti ki.
-
modflow
veterán
válasz
ForRedGlory #43 üzenetére
Nekem is bejövös, tetszik a megoldások, pl. ahogy átkerül másik dimenzióba, a feliratok, helyszínek megjelenése.
A grafika brutál, RTX 2060 Super-el tolom. Így csak 1080p-t bír majdnem max. részletességgel, de azért nem ultra, így tud 40-50 FPS-t.Csak azt a bajom, hogy a harc ugyan az, mint QB-ben. Jönnek ezerrel, meghalok, visszábbról kell kezdenem. És van úgy, hogy egy rossz mozdulat és végem...
Na ezt nem bírom.
Nehézség meg jól látom, hogy nincs? -
ForRedGlory
félisten
Na tegnap este vettem egy NVIDIA kupont kemény 2900 Ft-ért, ki is próbáltam és eléggé meggyőző. A hangulata nagyon ott van.
-
törölt tag
32:9 -es támogatás kimaradt belőle!
A Prey atmoszférája jut eszembe. -
ForRedGlory
félisten
Egészen jól fut: [link] (Quantum Breakhez képest
)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első értékelések:
USgamer – 4/5
Gamespot – 8/10
PC Gamer – 88/100
Slant – 4.5/5
Press Start – 9.5/10
COGconnected – 89/100
EGM – 5/5
Destructoid – 9/10
Worth Playing – 8/10
VideoGamer – 8/10
Stevivor – 10/10
Xbox Achievements – 85%
IGN – 8.8/10
Fextralife – 9/10
Screen Rant – 4.5/5
GamesRadar+ – 4.5/5
TrustedReviews – 4/5
We Got This Covered – 2/5
Heavy – 8.75/10
Easy Allies – 9/10
Everyeye.it – 9/10
Gameblog – 8/10 -
sittes79
addikt
Van valahol olcsositott vga s kulcs? Sajnos orosz haverom már nem tudja megvenni jó áron, Putyin ba bekemenyitett.
-
ldave
félisten
Állítólag kb 20 óra lesz a játék sztori része.
-
modflow
veterán
A VGA-mhoz kaptam ajándékba, de Epic store-ból mikor lehet már előtölteni?
Holnap már a megjelenés napja lesz.... -
sittes79
addikt
Hallo
Próbálomm egvenni epic store-ban és ezt dobja
Sorry, you don't have a prerequisite to purchase this pack
Mi a tököm másnak is van ilyen?
de csak ennél a játéknál csinálja...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Jött egy új réjtrécing trailer: [link]
-
-
-
.LnB
titán
Hát szóval, engem elkeserített, hogy nem lesz teljes árú játék.
Gyanús volt, hogy nem igazán változatosak a játékmenet videók amik eddig megjelentek róla.
Persze ettől még megveszem, érdekesnek tűnik. Remélem remek 12-15 órát azért kapok majd a pénzemért. -
ldave
félisten
Egy újabb gameplay videó, sok újdonság sajna nincs benne.
-
ldave
félisten
Előrendelés infók (gameinformer):
- a sima pre-order mellé jár pár játékbeli tárgy és skin, + PS4-en két téma
- a Deluxe kiadás mellé fémdoboz és pár művészeti kártya jár
- PS4-en a Digital Delux mellé a season pass és egy extra mellékküldetés jár, Isolation címen -
ldave
félisten
A játék egyes hírek szerint augusztus 27-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox-ra, de a Remedy saját oldalán még nem látom megerősítve, de ettől függetlenül szinte biztos a dátum, a MS Store-ban tűnt fel egy pillanatra.
Arról sem találtam hírt, hogy Steam-en lesz-e vagy ez a játék is beáll az Epic Store exkluzivitásba.
-
ldave
félisten
Stílus: akció-kalandjáték
Célplatformok: PS4, Xbox One, PC
Megjelenés napja: 2019. harmadik negyedév
Játékmenet videó: Control - Gameplay Demo
A játékról:
A Control a finn Remedy csapat következő játéka lesz. A stúdió marad a megszokott úton, a Max Payne, Alan Wake és Quantum Break után újra egy akciójátékot készítenek, benne a szokásos Remedy-féle játékmenet csavarral. A Quantum Break-ben az időt manipuláltuk, a Control-ban a játékost körbevevő teret tudjuk majd az akaratunk szerint irányítani.A Control főszereplője Jesse Faden (Courtney Hope színésznő alakítja), a játék helyszíne pedig az Oldest House-nak nevezett különleges épület, ahol mindenféle tér- és időbeli dimenziók kapcsolódnak össze rejtélyes módon. Jesse-vel az lesz a feladatunk, hogy ezt a házat megtisztítsuk, felszabadítsuk a Hiss nevű idegen befolyástól. Az ehhez vezető úton két nagy segítségünk lesz:
- Jesse természetfeletti képességei
- a Service Weapon-nek nevezett különleges fegyverPontos megjelenési dátum még nincs, idén őszre várható a jelenlegi információk szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest