Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

s4hu|SyD^ addikt 
- 

- 

Első rangú alkotás. Tényleg. Éppen ezért 1 óra után abba is hagytam mert nagyon nem szeretem a fosatós játékokat ez pedig inkább horror mint akció. De aki bírja/szereti a nyomasztó hangulatot annak hajrá. Nem fog csalódni. 
- 

melega őstag válasz  #13056512

üzenetére #13056512

üzenetéreEzért volt sokkal jobb a Max Payne 1,2 része. Azt még szívvel lélekkel csinálták meg a sztori is egyértelmű volt.k A harmadik sem volt rossz, de mivel New York sötét utcái feledésbe merültek sok rajongónak nem tetszett. A Control még gyöngébb lett szerintem. Jobban jártak volna ha a Max Payne 1,2 -őt adják ki felújítva. 
- 

#13056512 törölt tag válasz  ImACeltic

üzenetére ImACeltic

üzenetéreMásik dimenzióból való két identitás hadakozik egymással embereket felhasználva.Én ezt szűrtem le a sztoriból. Az egész be van csomagolva ilyen mentális mambó jambó ökörséggel ezért nehéz átlátni rajta, vagy maguk az írók sem tudták eldönteni mi legyen s így a legegyszerűbb sztorit kreálni hogy senki sem érti. 
- 

ImACeltic őstag Csak én nem értek szinte semmit a sztoriból kb 3 óra után?   
- 

s4hu|SyD^ addikt Van vagy 5 dollár ebayen Epic Store account Control-hoz. Mennyire biztonságos az amúgy? 
- 

ldave félisten PS4-re jött egy nagyobb patch, hamarosan a többi platform is megkapja: [link] 
- 

s4hu|SyD^ addikt 1070-el sok beállítást medium-ra téve megy 60 fps-el szinte mindig, néha persze beesik, de azért teljesen élvezhető. A játék nekem onnantól kezdett el tetszeni, hogy már egy csomó képesség megvolt, előtte nagyon nyögvenyelős az egész és kissé unalmas is, ez az állandó harc, ami kb mindig ugyanúgy működik. Alapvetően jó a játék, de szerintem inkább ez is egy Raytracing tech demo, mint egy teljes értékű játék. Bevallom én nagyon szerettem a Quantum Break-et és az jobban be is jött, mint ez. Kissé unalmasnak és sivárnak tartom ezt az irodai környezetet. A sztori meg elmegy, érdekelt, hogy mi lesz végül, én is csalódtam a végében és várom a folytatásokat, mert még egy második részt is rá lehet építeni lazán. Csak bízom benne, hogy nem lesz ilyen unalmas és kicsit változatosabbak lesznek a helyszínek. Ellenségek változatossága is picit lehetne több, viszont tetszettek a variációk, szóval ezért nem lehet lehúzni a játékot. Boss harcok sokszor idegesítőek, külső nézet illetve a konzol irányítás favorizálása kicsit meglátszik a PC-n, sokszor haltam meg a kameranézet miatt. Összességében tetszettek a mechanikák az ellenségeknél és a fejtörők is, ez, hogy oda-vissza kell járkálni mindenért már zavaró volt mintsem élvezetes. Ha lenne valami könnyebb fokozat akkor talán még egyszer kijátszanám, de így, hogy csak 1 van, ami sokszor részemről nehéz volt és mint mondtam idegesítő így talán még belépek kimaxolni és ennyi. (megjegyzem nem ma kezdtem a játékokat, de a Dark Soul féle dolog nem tetszett sosem és az élményfaktor többet ér, mint egy kihívás mikor már 10x megyek neki egy harcnak) 
- 

EnDaN tag válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreEzer köszi a tippért, 15$-ért találtam, de volt 5$ kuponom ebay-en valahonnan, így 10$-ert best buy volt  (USA VPN kellett hozzá) (USA VPN kellett hozzá) 
- 

Nálam ez a játék egy az egyben úgy fut mint a Quantum Break 1080p DX11 - upscale off (Tehát natív felbontásban): Max grafon 100%-on pörög a vga, van hogy 40fps-ig is lemegyünk, viszont mediumon megvan a stabil 60fps, csak nagyon ritkán megy be alá, a kártya ezen a beállításon max kb. 85%-on megy. (GTX 1660Ti) A játékról: Összességében tetszett, kicsit csalódott voltam a befejezés miatt, maradt még jónéhány kérdésem, viszont ahogy láttam jön még 2 DLC, szóval van remény hogy válaszokat kapok. Akinek bejött a story és a különleges tárgyak, az mindenképpen vessen egy pillantást a "The Lost Room" című sorozatra ami szerintem a készítők egyik inspirációja volt: [link] 
- 

#15779328 törölt tag válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreNem vagyok otthon, de megnézem. Azt tudom, hogy a renderer grafikát nem lehet 4k ba beállítani, az biztos, hogy lentebb volt, a dlss bekapcsolod akkor kikapcsolja msaa-t , nem tudom melyik zabál többet az rtx-nél. 
 Csinálok egy gameplay videót, jövő héten amikor hazaértem.OC -t nem használsz? 
- 

#15779328 törölt tag válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreMiért nálad mennyi? 
- 

bobalazs nagyúr 1060 3gb Low beállítás 1440p 85%os gpu használat 60 fps 
- 

modflow veterán válasz  Heroes fan

üzenetére Heroes fan

üzenetéreÉn még nem tartok ott.. 
- 

modflow veterán válasz  Heroes fan

üzenetére Heroes fan

üzenetéreEz a bajom. Miért nem lehet állítani? 
 Így csak a trainer marad. 
- 

Heroes fan őstag Nehézsége pokoli, dark souls szinten van. 
- 

ForRedGlory félisten Ebay.com-on szórják. Most hirtelen kicsit drágábban látok csak kupont (5000 Ft körül), de van hozzá ugye a Young Blood is. Annyi, hogy amerikai kupon, VPN kell hozzá, hogy beválthasd GeForce Experience-ben, de után a régiómentes kódot ad. Mindkettőt be is tudtam aktiválni. Lehet mákom volt ezzel a 10 dolláros kuponnal. Nvidia control, nvidia rtx bundle és hasonló vezényszavakra keress rá ebay.com-on. Lehet valamelyik európai (angol/német) ebay oldalon is van és akkor még VPN sem kell. 
- 

ldave félisten (Ha nekem ma ne jön meg a postán, akkor csak jövő héten tudom kipróbálni  ) )
- 

oriic HÁZIGAZDA válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreAmugy hol sikerult ennyiert beszerezni?  Meg a vegen PCre veszem meg en is. 
- 

horvi0813 tag Sziasztok! Dx12 alatt csak 60-75%-on teker csak a GPU, CPU 40% körül ez mitől lehet? 
 Emiatt nagyon beesik az FPS és droppol is elég sokszor.
 DX11 alatt semmi gond 95% fölött megy folyamat a GPU 100FPS+
 De Dx12-ben csak 50-60 FPS és bedroppol 20 alá is(akkor is ha RTX OFF)Ryzen 2600X 
 Nvidia 2070 Super
 16 Giga RAMKöszi: 
 Gábor
- 

pandras83 őstag cpu: Ryzen 5 2600 @3900Mhz 
 ram: 2 X 8GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 3200Mhz
 gpu: MSI GTX 1070 Quick Silver 8G OC +100Mhz gpu / + 375Mhz vram1080p / 2xmsaa / minden maxon 50-60 fps, néha bereccsen 45-ig Soha nem látott hőmérsékleteket produkál a kártya, érdemes fix 50-60% körül profilt állítani afterburnerben. Kiváncsi leszek, hogy a ref 5700-as radeonokat mennyire fűti ki. 
- 

modflow veterán válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreNekem is bejövös, tetszik a megoldások, pl. ahogy átkerül másik dimenzióba, a feliratok, helyszínek megjelenése. 
 A grafika brutál, RTX 2060 Super-el tolom. Így csak 1080p-t bír majdnem max. részletességgel, de azért nem ultra, így tud 40-50 FPS-t.Csak azt a bajom, hogy a harc ugyan az, mint QB-ben. Jönnek ezerrel, meghalok, visszábbról kell kezdenem. És van úgy, hogy egy rossz mozdulat és végem... 
 Na ezt nem bírom.
 Nehézség meg jól látom, hogy nincs?
- 

ForRedGlory félisten Na tegnap este vettem egy NVIDIA kupont kemény 2900 Ft-ért, ki is próbáltam és eléggé meggyőző. A hangulata nagyon ott van. 
- 

#15779328 törölt tag 32:9 -es támogatás kimaradt belőle! 
 A Prey atmoszférája jut eszembe.
- 

ForRedGlory félisten Egészen jól fut: [link] (Quantum Breakhez képest  ) )
- 

oriic HÁZIGAZDA Első értékelések: USgamer – 4/5 
 Gamespot – 8/10
 PC Gamer – 88/100
 Slant – 4.5/5
 Press Start – 9.5/10
 COGconnected – 89/100
 EGM – 5/5
 Destructoid – 9/10
 Worth Playing – 8/10
 VideoGamer – 8/10
 Stevivor – 10/10
 Xbox Achievements – 85%
 IGN – 8.8/10
 Fextralife – 9/10
 Screen Rant – 4.5/5
 GamesRadar+ – 4.5/5
 TrustedReviews – 4/5
 We Got This Covered – 2/5
 Heavy – 8.75/10
 Easy Allies – 9/10
 Everyeye.it – 9/10
 Gameblog – 8/10
- 

sittes79 addikt Van valahol olcsositott vga s kulcs? Sajnos orosz haverom már nem tudja megvenni jó áron, Putyin ba bekemenyitett. 
- 

ldave félisten Állítólag kb 20 óra lesz a játék sztori része. 
- 

modflow veterán A VGA-mhoz kaptam ajándékba, de Epic store-ból mikor lehet már előtölteni? 
 Holnap már a megjelenés napja lesz....
- 

sittes79 addikt Hallo Próbálomm egvenni epic store-ban és ezt dobja Sorry, you don't have a prerequisite to purchase this pack Mi a tököm másnak is van ilyen? de csak ennél a játéknál csinálja... 
- 

oriic HÁZIGAZDA 
- 

oriic HÁZIGAZDA 
- 

oriic HÁZIGAZDA 
- 

.LnB titán Jött egy új réjtrécing trailer: [link] 
- 

- 

- 

.LnB titán Hát szóval, engem elkeserített, hogy nem lesz teljes árú játék.  
 Gyanús volt, hogy nem igazán változatosak a játékmenet videók amik eddig megjelentek róla.
 Persze ettől még megveszem, érdekesnek tűnik. Remélem remek 12-15 órát azért kapok majd a pénzemért.
- 

ldave félisten Egy újabb gameplay videó, sok újdonság sajna nincs benne. 
- 

ldave félisten Előrendelés infók (gameinformer): - a sima pre-order mellé jár pár játékbeli tárgy és skin, + PS4-en két téma 
 - a Deluxe kiadás mellé fémdoboz és pár művészeti kártya jár
 - PS4-en a Digital Delux mellé a season pass és egy extra mellékküldetés jár, Isolation címen
- 

ldave félisten A játék egyes hírek szerint augusztus 27-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox-ra, de a Remedy saját oldalán még nem látom megerősítve, de ettől függetlenül szinte biztos a dátum, a MS Store-ban tűnt fel egy pillanatra. Arról sem találtam hírt, hogy Steam-en lesz-e vagy ez a játék is beáll az Epic Store exkluzivitásba. 
- 

ldave félisten Stílus: akció-kalandjáték Célplatformok: PS4, Xbox One, PC Megjelenés napja: 2019. harmadik negyedév Játékmenet videó: Control - Gameplay Demo A játékról: 
 A Control a finn Remedy csapat következő játéka lesz. A stúdió marad a megszokott úton, a Max Payne, Alan Wake és Quantum Break után újra egy akciójátékot készítenek, benne a szokásos Remedy-féle játékmenet csavarral. A Quantum Break-ben az időt manipuláltuk, a Control-ban a játékost körbevevő teret tudjuk majd az akaratunk szerint irányítani.A Control főszereplője Jesse Faden (Courtney Hope színésznő alakítja), a játék helyszíne pedig az Oldest House-nak nevezett különleges épület, ahol mindenféle tér- és időbeli dimenziók kapcsolódnak össze rejtélyes módon. Jesse-vel az lesz a feladatunk, hogy ezt a házat megtisztítsuk, felszabadítsuk a Hiss nevű idegen befolyástól. Az ehhez vezető úton két nagy segítségünk lesz: 
 - Jesse természetfeletti képességei
 - a Service Weapon-nek nevezett különleges fegyverPontos megjelenési dátum még nincs, idén őszre várható a jelenlegi információk szerint. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Majd a 2es DLC-ben.
Majd a 2es DLC-ben.