Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerColor. Eleve hasznaltan vettem, talan 2 eve. Nagyon megszolgalta az arat, annyira olcson vettem, hogy ugy voltam vele, hogy ha 3 honapot kibir, mar nyertem.

Csak kozben erosen remeltem, hogy lesz legalabb EGY rohadt vga, ami nem a vilag legszarabb vetele, es konkretan, fizikailag elerheto is. Hat, nos... -
Robitrix
senior tag
Azért egy RX 6800 XT már régi kártya. már nem igen igyekeznek árusítani ősszel már egy 5 éves termék lesz. egyszem Asrockot látok jelenleg árulni az Árukereső szerint. az is 277 ezerért van. Ha van nekik egyáltalán készleten és nem egy beragadt régi hirdetésről van szó. Mondjuk hasonló árért kap az ember RTX 5070-et, ami azért erősebb kártya igaz csak 12 GB a VRAM. Mire leesne az 6800 XT ára 130 ezere addigra már évek óta el is feljetették, hogy létezett olyan kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Bestbuy játékok
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó 2db Pixel 7
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest