Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerColor. Eleve hasznaltan vettem, talan 2 eve. Nagyon megszolgalta az arat, annyira olcson vettem, hogy ugy voltam vele, hogy ha 3 honapot kibir, mar nyertem.

Csak kozben erosen remeltem, hogy lesz legalabb EGY rohadt vga, ami nem a vilag legszarabb vetele, es konkretan, fizikailag elerheto is. Hat, nos... -
"A kimenetek tekintetében a referenciamodelleken egy HDMI 2.1b és három DisplayPort 2.1a található. Ezt a konfigurációt ajánlja a gyártóknak is az AMD, noha ettől el lehet tőle térni."
Van hdmi. Vagy legalabbis 100%, hogy lesz olyan kartya, amin lesz. Oszinten szolva kicsit meglepne, ha lenne olyan, amin nincs.
-
Én se cserélném még le, ha nem lenne muszáj, de haldoklik szegény, eldobálja a képet, néha picit csíkoz, ilyesmi, szóval mennie kell, de ennél a 350 eurónál többet kiadni vga-ra... annyit azért nem játszok, na.
Ha meg már úgyis venni kell, jó lenne valami érdemleges előrelépés teljesítményben is, a használt piac meg echte döglött.
-
Ez a 9060XT érdekes is lehet, ha tényleg lesz is belőle msrp áron elérhető termék. Vajon egy 5700xt-hez képest mennyivel gyorsabb? Kapnék minimum 50% extra kraftot egy 16GB verzióval?
Kezd a kis 5700xt-m betegeskedni, nem mai csirke már szegény.
-
A TDP az nem egy egzakt szám, hanem egy osztály egy ideje.
Tehát van mondjuk (nem tudom fejből pontosan) 65, 90, 125, 200, 350w osztály. Tehát minden, aminek az átlagos fogyasztása 200w felett lesz, 350w-os TDP besorolást fog kapni, akkor is, ha 210w lenne az "igazi" szám.A fenti tdp osztályokat gyakorlatilag hasraütésszerűen írtam, fingom nincs, mik a valós osztályok, csak a rendszer bemutatására mentem rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest