Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiheman
csendes tag
Sziasztok!
Én azért még nem temetném teljesen, ugyanis,én a legelső verziótól használom,és talán ti is emlékeztek rá, hogy volt már ilyen hogy kimaradtak verziószámok.Pontosabban a Dragon 4-es verziója után 6-os verzió jött 5 hónap és 13 nap múlva. És a 6-os és 8-os között is volt szünet. De utána az egyik leggyorsabban frissülő Chromium alapú böngésző lett ,mert mindig a stabil GC megjelenése után max.10 nap után jött az új Dragon. De a 29-es verziónál újra megcsúsztak. Azóta van újra verziószám különbség. Hivatalos források szerint csinálják még. Én is sajnálnám,mert jó böngésző( én szeretem). Viszont azt nem értem,ha esetleg nincs már rá keret ,mért nem mondják meg,hogy annyi. Ha tényleg anyagi dolog,akkor pedig nem értem, minek 2 böngészőt fejleszteni. Mért nem szavaztatják meg( mint eddig oly sok mást) ,hogy a 2 közül melyik maradjon, és azt csinálnák rendesen,mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest