Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Memöriazabálás jogos felvetés..Nálam a többi általad vázolt probléma nem jelentkezett soha még nem omlottak össze lapok a pluginek is rendesen müködnek
Egy tévedést azért szeretnék eloszlatni nekem semmi bajom nincs a Dragonnal egyenlöre nem tetszik nem használom, de azzal a jelenséggel már igen van hogy ha a Comodosok csinálnak valamit az egyébként Igen JÓ CIS-en kivül akkor mindig Jön valaki aki úgy akarja beállítani mintha egy valami Hü de világrengetö megváltó dolog történt..Én nem Comodo ellenes vagyok, csak úgy gondolom hogy a cipész maradjon a kaptafánál...
Én jelenleg az alábbi Comodo termékeket használomCIS 3.14
CSC
Comodo VE
EASY VPNTehát nem mondhatom Magamról, hogy Comodo ellenes vagyok csak nekem ez a böngészökészítösdi nagyon markentinges dolognak tünik..ráadásul ha azt nézem, hogy ugye nem egy új alapra építkeznek és azért valljuk be egy nem rossz CHROME -ot egy kicsit "kiherélték" ami nekeik nem tetszett belerakták a saját dolgukat és most / azt nem tudom hogy Ök mit vártak / de itt néhányan ugy kezelik aDRAGONt mintha ez a böngészö forradalmasítaná meg a piacot....
Nekem csak ez a problémám.semmi több...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)