Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojan
tag
én kung fu flash-t vateráról vettem annó. Bluetooth adapterem nekem olyan van mint amit linkeltél, csak ház nélkül. Már nem emlékszem honnan rendeltem, de nagyjából ugyanebben az árban volt. Nagyon jól működik, ami nagy előnye, hogy mind a 2 portba be van dugva, és így egy gomb nyomással tudod változtatni a csatlakozott joyon, hogy menyik portról menjen. Plusz a felfelé irány is beállítható egy gombra, így platformer játékok sokkal játszhatóbbak lesznek. Én általában X Box kontrollerrel használom.
Update: közben megtaláltam, hogy nekem pontosan milyen adapterem van. Ez a Unijoysticle:
https://www.reddit.com/r/c64/comments/14gz7ov/unijoysticle_c64_bluetooth_gamepad_for_commodore/?rdt=47769Update 2: amit linkeltél az ugyanez, szóval veheted nyugodtan

Új hozzászólás Aktív témák
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest