Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi_mod

aktív tag

Nah úgy látom páran megelőztek :)

Tegnap örömmel láttam, hogy nah van demo, egy általam nagyon nagy kétségekkel várt játékról...

Letöltöttem...szépet ugrott a hálózati forgalmam, de a feltelepített anyag meg...no comment. -de ezt más is írta...

Kipróbáltam...most mit mondjak? Kár volt egy olyan pályát barakni elsőre ahol már egyből hentelni kell, ez totál el is vette a kedvem :O

Anno a Commandos sorozat grafikailag, valami olyat adott amit semmi más iso nézetű stratégiai játék, ha jól emlékszem a 3. részt kizárólag 800*600ban lehetett futtatni, de érzésem szerint semmit nem lehetett ebből észrevenni, egyszerűen gyönyörű volt.
    Én azt mondom, ha van egy bevált alap, akkor azon menjünk végig és kész -persze azt fejlesztve! Úgy mint a 2-részben már jelen levő belső nézeti forgatás, és a 3.-ban még ezen felül megjelenő külső nézeti 90 fokonkénti nézetváltás. Úgyérzem ezek is nagyban dobtak a játékmeneten...
    Egy ilyen jellegű váltás erősen megosztja a rajongó tábort, én személy szerint végigtoltam az eddig megjelent 4 részt -1, miss. disk, 2., 3.- és hiába van bennem nagy ellenvélemény azért ennek is neki fogok esni egyszer, aztán meglátjuk!
    -de olyan érzésem van, hogy ez lesz az utolsó Commandos

u.i.: hasonlóan nagy öröm volt számomra a Desperados, amit szerintem nem kevesebben ismernek. Ennek új része menet közben választható Iso-Fps nézettel rendelkezik majd...talán értelmesebb lett volna egy ilyet ''összedobni''

Új hozzászólás Aktív témák