- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vindicator
csendes tag
Kidobhatnák lassan az új commandost.
-
Balinov
titán
válasz
sid.:Rc211v #59 üzenetére
üdv
gddr3-as 7300GT-vel sztem el fog bőven menni,nálam anno x1600pro gddr2-vel röccenés nélkül elszaladgált 512MB ram társaságában. -
sid.:Rc211v
őstag
Háj...Mi a gép igénye a gaménak? mondjuk az én gépemen hogy menne egy 7300GT 128Mb DDR3-as vga-val hogy menne? nekem bejöttek a videók amiket láttam róla..ebbö9l köv. hogy jó lehet..de voltam már így nagyon sok játékkal és tré volt
-
Remington
őstag
most próbáltam ki a gamét, még csak az első pályát nyomtam le de annyira nem nyűgözött le...szinte semmi feelingje nincs, a grafika cod1 szintű, hülyék az ellenfelek
multija is elég kókány, rohadt kicsik a pályák + hiába állítom a legnagyobbra az egeret akkor is olyan mintha bazi nagy sense-en lenne
szóval szar ! -
Grandi
aktív tag
Megtört a jég.
Vannak magyarok es nem is kevesen.
Már Clant is alapítottunk
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
Nem sikerült megadni a közvetlen linket vaílamiért
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=car06-csf12!rar -
Grandi
aktív tag
Jah igen, sokunk küszköd azzal a problémával,hogy nem tud onlineba játszai valamiért, sokan azt állítják, hogy csak eredeti ''korongal'' működik
Ez nem igaz!
Én is netről töltöttem
rld-csf.iso
és ezt a No-Cd cracket haszánlom ami azt hiszem multiplayer patches is. [link]
Ezzel tökéletesen megy. -
Balinov
titán
na,ez engem is érdekelne. átmenekítettem mindenkit a hídon túlra,híd felrobbantva,géppuskaállásba elfoglalom magam,viszont a sniperem a házban maradt.
hiába lövöm a géppuskával a fricceket,egyre csak jönnek. smoke grenade-m meg nincs.
az objectives mintha azt írná,hogy előre kell nyomulni,de nem megy.. -
cirmy
csendes tag
Szerintetek megy a gamen a multiplayer?
Végigvittem mediumon és nekem bejön game főleg a kiegészítő küldetésekkel
[Szerkesztve] -
BaKeSZ87
őstag
Hi all! Meg tudta valaki csinálni az ''n eye for an eye'' pályát 5csillagosra? Másodjára csináltam meg, de nem sikerült csak 4 csillagosra, pedig megcsináltam az extra küldetést is. Marhanehéz pálya. Kémmel minden gyaloggalopp, de sniperrel nagyon nehéz.
-
Xelo
addikt
nahh kipróbáltam, sztem überfaxa! a grafika az elég sutyerákul lett összedobva, a párbeszédek humorosak, még azok is amiknek drámaiaknak lettek tervezve, de nem is baj.. viszont van más ami tleg BAJ: QVA NEHÉZ! hiába CoD2ztem csomót multiban és általában benne voltam az első 3 legjobban, mégis itt már a 2.(?) pályán vagy az első egyik részén elakadok.. annyian jönnek rám hogy tleg alig tudok rohangálni meg fedezékbe vonulni mert kifogyhatatlan csávó jön.. aztán meg mindig ugy végződik hogy túl sok csávómat ölték meg... nahh majd easyn megpróbálom
-
várnarancs
addikt
Hali!
Nem tudjátok h kell megcsinálni a 7. pályát? Ez az amikor fel kell mászni a toronyba vagy megtisztítani az utat kb. 5 sec alattmert sztem akkor én elég lassú vok
-
Snypie
csendes tag
Hali!
Hogyan kell ezt a gemet elindítani? ez áll az nfo-ban, de mégsem megy vele, akinek megy, az kérem ossza meg.
Köszi
..::. .::..
|: :.. ..: :|
|::.. . -[I N S T A L L A T I O N]- . ..::|
|:| |:|
|:| 1. Unrar |:|
|:| 2. Mount with Daemon Tools 4.03 |:|
|:| 3. Use CureROM 1.3.1 or other loader program |:|
|:| 4. Play |:|
|:| 5. If you like it, buy it |:|
|:| |:|
|::::.. . . ..::::| -
Armyman
csendes tag
Hy all!
Mit mondjak....jó ez a Strike Force de iszonyat rövid! Az orosz védekező pálya után game over..igaz a pályákon található mellékküldetések megkeresésével (pl. gyűjtsd össze az összes titkos papirokat) kitolható egy darabig. A játék ''agya'' szerintem gyenge. Elvágtam egy katona torkát ugy,hogy 1m-re elöttem állt háttal a Gestapo és két katona akik forgatták a fejüket 180-fokban.. Szégyen.
Talán majd a második rész.. -
gabe_
őstag
Hali!
Nekem nagyon bejött a gém! Jó, láttam már fps-t, ami nagyobbat ütött, de a codok után szerintem nemrossz. -
Troy.
addikt
ma készhez kaptam a drágaszágot. lassan kipróbálom
-
LJoE
senior tag
nem értem miért lett így kukába dobva ez a játék, szerintem nagyon is jó lett
a tutorial küldetések nagyon trágyák, de onnantól beindul a buli
még csak az első nagyobb pályán vagyok, de korrekt és tetszik a fizika is jó, a katonák viselkedése is -
tobsa
tag
Az első pályán a híd felrobbantása után mit kell csinálni?
-
Csigger
őstag
hát ez nem teljesen biztos! de az okra tudok egy másikat mondani!
azér nem írnak azok ide a topicba akiknek megvan a játék mer annyira jó h mást se csinálnak a gépen csak ezzel játszanak!
nah jó talán gyenge volt a próbálkozás!
de mondjuk talán az is bejátszik h hivatalosan még meg sem jelent! nem igaz? -
tobsa
tag
Úgy látom nem sokan játszák,biztos megvan az oka.
-
tobsa
tag
Én már az elején elakadtam,egy házból/lehet hogy pajta/ lövöm a németeket de nem akarnak elfogyni sőt elfoglalják a hidat és vége.Mit kell itt csinálni mert már nagyon unom?Tud valaki segíteni?
-
Csigger
őstag
nah hello all!
végre én is megtaláltam a topicot!
elolvasgattam a hszeket!
hát igen eléggé megoszlanak a vélemények!
nem az a régi Commandos ami volt az tény! de ahhoz képest nem lett rosz! most az FPS játékokat ontják a játékprogramozók! ez van!
bár nem tudom, játszottam mostanában egy két FPS-sel de az igazi, a két legnagyobb játék a MOHAA + kiegészítők és a COD (1 és 2)! szntem egyik más FPS game sem übereli ezeket! ezek rendesen meg vannak csinálva!
[Szerkesztve] -
Zsolty
tag
válasz
Lionhe4rt #34 üzenetére
nem rossz, de ez már nem a Commandos, ami anno Az egyik legkedveltebb sorozatom volt.
Nekem hiányzik a régi kézzelrajzolt izometrikus nézet................................................
Sajna egy Korszak Lezárult, nagyon sajnálom, mert ez volt az egyik a néhány game közül amivel reggeltől másnap reggelig nyomtam,....
[Szerkesztve] -
Lionhe4rt
tag
Én tegnap tettem fel a gamet. nekem teccik most is avval nyomom
-
Csotke
tag
Sikerült végre megszereznem ezt a gamét...fel is tettem...de nem hatott meg...a videok...trailerek jok voltak...de ennek a feelingje nem az igazi.
Kár hogy nem lehet váltogatni a nézeteket...mondjuk egyszer FPS egyszer meg a jó öreg commandos-os felülről nézős kép.
Néha olyan mint ha valami középkategóriás fps játékkal jáccanék...
Nincs már meg az a bujkálós-taktikázós-kivárós feelingje...de azárt nem rossz. -
Newyorker
addikt
Vannak itt is járművek, amivel lehet csapatni?
-
sonar
addikt
Én mindig nézem a trailereket, és már nagyon várom.
Bár jobb szerettem a régi Commandost, annak volt feelingje, meg egyedi volt. -
GuruZone
őstag
senki. no comment
-
GuruZone
őstag
egy kicsit nevetséges, hogy nem megy ez a topic... szóval nyomatom a multit ezerrel, jo lenne ha szervezkednénk , mert a tököm tele van ezekkel a német meg cseh gamerekkel. Honfitársaim miért nem multiztok??
-
tomi_mod
aktív tag
Nah úgy látom páran megelőztek
Tegnap örömmel láttam, hogy nah van demo, egy általam nagyon nagy kétségekkel várt játékról...
Letöltöttem...szépet ugrott a hálózati forgalmam, de a feltelepített anyag meg...no comment. -de ezt más is írta...
Kipróbáltam...most mit mondjak? Kár volt egy olyan pályát barakni elsőre ahol már egyből hentelni kell, ez totál el is vette a kedvem
Anno a Commandos sorozat grafikailag, valami olyat adott amit semmi más iso nézetű stratégiai játék, ha jól emlékszem a 3. részt kizárólag 800*600ban lehetett futtatni, de érzésem szerint semmit nem lehetett ebből észrevenni, egyszerűen gyönyörű volt.
Én azt mondom, ha van egy bevált alap, akkor azon menjünk végig és kész -persze azt fejlesztve! Úgy mint a 2-részben már jelen levő belső nézeti forgatás, és a 3.-ban még ezen felül megjelenő külső nézeti 90 fokonkénti nézetváltás. Úgyérzem ezek is nagyban dobtak a játékmeneten...
Egy ilyen jellegű váltás erősen megosztja a rajongó tábort, én személy szerint végigtoltam az eddig megjelent 4 részt -1, miss. disk, 2., 3.- és hiába van bennem nagy ellenvélemény azért ennek is neki fogok esni egyszer, aztán meglátjuk!
-de olyan érzésem van, hogy ez lesz az utolsó Commandos
u.i.: hasonlóan nagy öröm volt számomra a Desperados, amit szerintem nem kevesebben ismernek. Ennek új része menet közben választható Iso-Fps nézettel rendelkezik majd...talán értelmesebb lett volna egy ilyet ''összedobni'' -
Dilikutya
félisten
Nem tudom, miért vannak olyanok, akik a gyenge demó ellenére is várják, hogy majd jól letölthessék a teljes verziót
. Lesz vagy 4Gb ez is, mint manapság az összes játék, kinek ér ez meg annyit?
.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Letöltöttem a demot és én se vagyok oda érte! Azért még várom hogy kijöjjön az eredeti game! De akkor se nyerte el a tetszésemet! Lehetett volna jobb is!
-
Dilikutya
félisten
A játék egész egyszerűen nem jó. Tulajdonképpen nem nézne ki rosszul, de kicsit lassú volt, helyesebben mondva nem is ez a megfelelő szó rá. Amikor haladok előre, nincs gond vele, csupán ha nézelődök az egérrel, akkor tűnik lassúnak (nem szaggatás, folyamatos), pedig érzékenyre van állítva. Egyébként nem lenne lassú. Felbontást viszont nem lehet állítani. Illetve csak nem lehetett, mert letöröltem, és mentem pár percet inkább az Allied Assault-tal, ami ugyebár mindig telepítve kell, hogy legyen
. Sajnálom, mert anno a Behind Enemy Lines miatt sok hajam kitéptem, mikor bejelzett a riadó megint...
.
-
Dilikutya
félisten
Nagyon kíváncsi lennék, miért kerül fel 300Mb, mikor a telepítő, amit letöltöttem, 660... más fórumok amúgy sok galibáról írnak a Securom másolásvédelem miatt.
-
Bekre Pál
tag
Nem értem akkor hogy hogy lehet egy ekkora hagyománnyal szakitani, ami már bizonyított, és jóformán stílust alakitott, és készitenek egy átlagosnak mondható (már megint egy ujjabb 2.vh-s ) FPS-t
Szomorú
-
Bekre Pál
tag
Letöltöm a demo-t én is, bár az elvárásaim nem nagyok, szerintem a comm.2 volt a legjobb rész a sorozatban, és szerintem azt kellett volna folytatni és nem fps-tps-t csinálni
, de remélem ez is jó lessz, bár ez a szegmens már terített, cod2- jelenleg ver mindent,
-
dante3
addikt
Kijött a demo!
[link] -
Kindgrind
aktív tag
Nem sokára már jelenik ez a játék is.
Szerintem furcsa! Vagyis nekem biztos nagy commandos fan vagyok és valahogy nem nagyon tetszik ez az FPS meg TPS nézet
Kinek mi a véleménye róla??
Szerintem biztos nem lesz rossz (vagyis remélem) de azért jobban szeretem volna hogyha ugyan olyan nézetbe lenne mint a elözö részek.
-
Darth_Revan
veterán
Most néztem meg róla az új videót...elején kicsit féltem,de jó játéknak tánik
Az én szememben a Commandos már meghalt...ezt a játékot én már nem folytatásnak veszem,hanem teljesen új játéknak! Amugy csodálatos,hogy 1 RTS-re specializálódott csapat ilyen jó FPS-t csinál! Bravó! Csak így tovább!
-
yksz
aktív tag
2005 április
-
tomi_mod
aktív tag
Most találtam:
Bővebben: link
nagyobb képek:
Bővebben: link
Nagy Commandos fan vagyok! Valamelyik Comm3 topicban az eddigi részekről írtam véleményt, lényeg, hogy egyre rosszabbak lettek a játékélményt tekintve stb. stb.
Gógliban hozott oldalak mindegyikén ugyanaz az infó...
Hát ez alapján nem fogok nagyon várakozni. Only 3 ember izomagy, mesterpuskás és a kém. Az addig jó, hogy 3d és nem is néz ki annyira rosszul de így nagyon gáz lesz ez a progi!!!
FPS-t csinálni egy stratégiaiból -volt már ilyen, na de Commandosból-
(inkább majd a Desperados: Coopers Revange)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest