Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Nah úgy látom páran megelőztek
Tegnap örömmel láttam, hogy nah van demo, egy általam nagyon nagy kétségekkel várt játékról...
Letöltöttem...szépet ugrott a hálózati forgalmam, de a feltelepített anyag meg...no comment. -de ezt más is írta...
Kipróbáltam...most mit mondjak? Kár volt egy olyan pályát barakni elsőre ahol már egyből hentelni kell, ez totál el is vette a kedvem
Anno a Commandos sorozat grafikailag, valami olyat adott amit semmi más iso nézetű stratégiai játék, ha jól emlékszem a 3. részt kizárólag 800*600ban lehetett futtatni, de érzésem szerint semmit nem lehetett ebből észrevenni, egyszerűen gyönyörű volt.
Én azt mondom, ha van egy bevált alap, akkor azon menjünk végig és kész -persze azt fejlesztve! Úgy mint a 2-részben már jelen levő belső nézeti forgatás, és a 3.-ban még ezen felül megjelenő külső nézeti 90 fokonkénti nézetváltás. Úgyérzem ezek is nagyban dobtak a játékmeneten...
Egy ilyen jellegű váltás erősen megosztja a rajongó tábort, én személy szerint végigtoltam az eddig megjelent 4 részt -1, miss. disk, 2., 3.- és hiába van bennem nagy ellenvélemény azért ennek is neki fogok esni egyszer, aztán meglátjuk!
-de olyan érzésem van, hogy ez lesz az utolsó Commandos
u.i.: hasonlóan nagy öröm volt számomra a Desperados, amit szerintem nem kevesebben ismernek. Ennek új része menet közben választható Iso-Fps nézettel rendelkezik majd...talán értelmesebb lett volna egy ilyet ''összedobni'' -
tomi_mod
aktív tag
Most találtam:
Bővebben: link
nagyobb képek:
Bővebben: link
Nagy Commandos fan vagyok! Valamelyik Comm3 topicban az eddigi részekről írtam véleményt, lényeg, hogy egyre rosszabbak lettek a játékélményt tekintve stb. stb.
Gógliban hozott oldalak mindegyikén ugyanaz az infó...
Hát ez alapján nem fogok nagyon várakozni. Only 3 ember izomagy, mesterpuskás és a kém. Az addig jó, hogy 3d és nem is néz ki annyira rosszul de így nagyon gáz lesz ez a progi!!!
FPS-t csinálni egy stratégiaiból -volt már ilyen, na de Commandosból-
(inkább majd a Desperados: Coopers Revange)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged