- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
válasz
adrian360 #138 üzenetére
Néha azért az autó beállításokba is bele kellene nyúlni.
Ahol sok a hosszú egyenes, eleve kisebb leszorítóerővel kell menni, mert jobban a végsebesség számít.
Neten minden pályához találsz setupokat.
Én 107-es Ai nehézséggel kezdtem, 50%-os futammal, és összes segítséget kikapcsoltam, és minden pályán első lettem. Nem nehéz amúgy, csak gyakorlás kérdése. -
RobbyJr
addikt
Szia!
Ez mind beállítás kérdése. Ha sok a deadzone nyilván állítasz rajta.
Egyébként az idei játék vezethető a legjobban, akik joyal játszanak azok dicsérték az autó irányítását.
Joyal sose fogsz élvezhetően játszani, tessék beszerezni egy G29-et, vagy egy TH 150-es kormányt, ami 50-75ezer forintos kategória. Nagyon sokat dob az élményen. -
RobbyJr
addikt
Semmi gond nincs, én nem leszóltalak téged, csak elmondtam az én tényállásomat.
A Vsync mondom azoknak jó aki 60Hz-en játszik.
A kolléga aki 1060-al játszik, a Vsync bekapcsolása majd megoldja az akadás problémáját, mert erről olvastam hogy sokaknak megszűnt, eleve itt akkor neki nem fog pörögni a GPU a rendszerében.
Itt a Codemastersnél optimalizálási probléma van.
További kellemes hétvégét! -
RobbyJr
addikt
Vannak akik ezt megcsinálták, és nem akadozott a játék.
Ez a 2015,16,17,18-as játéknál is jelen volt az akadozás, és vicc hogy még mindig nem sikerült teljesen javítani.
SSD-t nem szoktak töredezettségmentesíteni!
Tudod vannak akik 144Hz-es monitorral játsszanak, egyrészt a Vsync bekapcsolása több késést okoz a beviteli eszközön, lásd kormány. Én 200-260Fps közt játszok, ha pl 144fps alá menne, akkor érezhető meg szemmel is látható hogy belassult a játék.
Mindig az a jó, ha az adott monitorod frissítési frekvenciájának a kétszerese (vagy több) megvan fps számban. 60Hz-es monitornál, 120Fps, és így tovább.
Vsync-et én életemben nem használtam, használja az aki szereti az input lagot... -
-
RobbyJr
addikt
válasz
Chereiose #77 üzenetére
Nem nem ez nem valós. Fórumon írták hogy borzasztóan fogy, ezt majd fogják javítani.
Pl én pár napja mentem egy Spanyol versenyt, Interen rajtoltam a benzin normálisan fogyott, +1.25 literrel álltam ki a boxba, majd váltottam száraz gumikra, amint elhagytam a boxot átváltott -1.6-ra...
Ez egy bug. -
RobbyJr
addikt
Most akartam linkelni
A lényeg a fehér az a Deploy magyarán MGU-K Deployment, az minden körben újra töltődik és az ERS beállítással szabályzod, hogy milyen üzemmódban használod, minél feljebb csavarod, értelemszerűen annál hamarabb fogy el.
A kék az az akkumulátor ami nem töltődik újra körönként, viszont ugyanúgy fogy mint a fehér csíkod, nevezhetjük MGU-K Recovery-nek.
A sárga pedig az MGU-H, egy kis kiegészítés ez mi: Az MGU-Heat a turbina és a kompresszor között helyezkedik el, csak akkor használja az áramot, ha az ECU követeli (azonos eljárás az MGU-K-ra).
Nem elhanyagolható szempont, hogy fékezésekkor töltődnek vissza az egységek, így nyerve vissza az energiát.
Teljesen felcsavart állapotban, ha Hotlap beállítást használsz 100%-os akku állapotban, akkor 1 kör alatt képes elfogyni az MGU-K a kék csíkod, szóval a második kört None-Low ERS üzemmódban kellesz végig menned, hogy valamennyire visszatöltsd.
Egy 100%-os versenyen igen sokat kell állítgatni az ERS-t, és kellően takarékoskodni vele, hogy sose menj le 0-ra (mert akkor None-Low üzemmódban kellően lelassulsz)
Én pl féktávoknál mindig lejjebb tekerem, hogy több energiát töltsek vissza, és amint megvan a kigyorsítás tekerem is vissza. Vagy ha épp 1-2 gyorsabb kört akarok, akkor előtte feltöltöm teljesen az akkut ilyenkor kicsit visszaveszem az ERS-t.
De ezt mindenki úgy szabályozza ahogy akarja.
Ugyanez igaz a benzinfogyasztásra is!
Nyilván az igazi versenyen is vannak lassabb körök, meg gyorsabbak ki milyen módon használja, mikor tekeri fel, és mikor spórol vele.
DE! ha bonyolult, akkor állítsd át a játékban nyugodtan AUTO-ra, és akkor a gép fogja neked szabályozni.
Ha a gép látja hogy épp előzni fogsz valakit, mert kellő távolságba vagy hozzá, akkor feljebb csavarja az előzés pillanatáig, aztán visszatekeri. Szóval Auto-n is jól működik.
Remélem nagyjából érhető. -
RobbyJr
addikt
válasz
Triathlete #64 üzenetére
Szia!
Esős versenyen nem kötelező a kerékcsere, főleg 25%-os távon. Azon mindig végig megyek kiállás nélkül.
50%-on már ki kell állni még egyszer. -
RobbyJr
addikt
Ezt tapasztaltam én is a mai napon. Mondjuk nem mindegy hogyan melegíted a gumikat, de jobban is felmelegedhetne, remélem ezt javítják hamarosan a többi Bug-al együtt.
SC után Rich üzemmód, és Hotlap ERS-el menj, az Ai is ebbe vált át, szóval ezért szoktak elhúzni melletted.
Baku-ban nálam nem zárult le a DRS szabadedzésen, egész kör alatt nyitva volt hiába fékeztem vagy nyomtam a DRS gombot. -
RobbyJr
addikt
válasz
Barthezz2 #46 üzenetére
Én csak egy 100%-os Ausztrál futamon vagyok túl, és ott spórolnom kellet az üzemanyaggal.
Lehet a többin jó lesz, most Bahrainen leszek kíváncsian várom megviccel-e a játék.
Benzinspórolós az nekem könnyű szokott lenni, gyors váltások féktávon begurítom néha az autót, meg ott eleve nem kell kímélned a gumikat, szóval nyugodtan bemehetsz nagy tempóba a kanyarba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest