- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Tudod vannak olyanok is akik nem fél milliós gépen játszanak, és a hozzászólásod elolvasása után amit nekem címeztél miután én nem neked írtam, megnéztem az adatlapodat és hát nem csalódtam, naná, hogy a géped utolsó paramétere is fel van tüntetve. Nem mindenki játszik 144Hz-es monitoron, sőt a legtöbben nem, azt sem tudjuk, hogy SSD van a topiktárs gépében vagy hagyományos HDD, nem tudom miért kezeled tényként az SSD meglétét. Annyit tudunk, hogy egy GTX 1060-al fut a játék. szóval attól, hogy neked 260 FPS-el fut a játék, másnál közel sem biztos, hogy így van. Én annak is örülök ha megvan a stabil 60 FPS és nincsenek ilyen jellegű lagolásaim és mivel még a monitorom is 60Hz-es nem tapasztaltam semmi hátrányát a bekapcsolt Vsyncnek és nem hiszem, hogy nagyobb input lagom lenne mint amennyit a játék maga generál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Dell Inspiron 15 5567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest