- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Én most mentem egy pár kört a kedvedért igaz én bill.el nyomom de a beállítások variálása nélkül ilyen időt mentem:
ha komolyabban ráfeküdnék biztos javulna a köridő, de most csak így gyorsba mentem pár kört. Kormánnyal és egyéb komolyabb eszközökkel sokkal jobb időt lehet menni, de én jelenleg bill.-el tolom mint mondtam.
Talán még egy 5-6 tizedet tudnék szerintem javulni, de akkor komolyabban bele kéne mélyednem a beállításokba. Sok olyan kanyar van ezen a pályán ahol billentyűvel nehéz szépen az íven maradni, itt sokat bukok egy kormányhoz képest az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán még egy 5-6 tizedet tudnék szerintem javulni, de akkor komolyabban bele kéne mélyednem a beállításokba. Sok olyan kanyar van ezen a pályán ahol billentyűvel nehéz szépen az íven maradni, itt sokat bukok egy kormányhoz képest az tuti.