- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Amíg automatán, medium TC-vel, mentem sokat segített egy jó setup. ABS-t soha nem használtam.
Aztán áttértem manuálisra, valamint teljesen kivettem a TC-t, meghagyva a korábbi jónak vélt setupokat még gyorsabb lettem. Tény, hogy gyakorlással folyamatosan tudok faragni, tehát a pálya ismerete elengedhetetelen. 15-20 kör után már jelentősen meg lehet javítani egy időt.
Manuális váltóval sokkal jobban érzem az autót, nem váltogat fel feleslegesen kanyarban, a féktávok is sokkal jobbak. Nem sokára ki tudom próbálni a degresszív fékezést, kíváncsi leszek hátha segít. Néha megcsúszik az autó kanyarban, kis sebességgel a féktáv legvégén. Ez ugye pont ettől van, ha a valóság irányából közelítjük a dolgokat. -
bucketb0b
őstag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Manuális váltó hoz a legtöbbet, de a setup is kell hozzá. Nem gumispórolás miatt, mert szkriptelve van a játék, de a körben nyerhetsz vele. Nem teljesen mindegy, hogy milyen beállítással mész
-
bucketb0b
őstag
válasz
scampolo84 #257 üzenetére
Hát azért a valóságban is szépen csúszkáltak az autók idén, de ettől függetlenül ha automata váltón van valaki és on a TC akkor is esőben kb. lehetetlen, mert saját magadnak kell így is felváltani 4ig, hogy ne pörögjenek ki. Szárazon szerintem bekapcsolt állapotban semmi baj vele.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84 #229 üzenetére
A szokásos: 5 év, és most már kiválaszthatod, hogy teljes, 12, vagy 7 versenyes szezont akarsz futni. Átigazolás ugyan úgy van, kapsz egy vagy több mailt valamelyik csapattól, ha azt elfogadod, már év közben átülsz hozzájuk. Ennyi, semmi extra.
-
drk88
senior tag
válasz
scampolo84 #44 üzenetére
Nem tudom akkor ezt minek adták ki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest