Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
gaben82
üzenetére
Gaben! lehet hogy már próbáltad, de nekem úgy működik, hogy beállítom a tulajdonságaiba, hogy win7 módba fusson és rendszergazdaként. Ekkor csináltam egy uj profilt, most pedig túl vagyok az összes challangen és az első szezon felén...még mindig jó. Ezelőtt folyamatosan elszálltak nekem is a mentések.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Crimson Desert
- Milyen videókártyát?
- Le Mans Ultimate
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest