- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Inkább gyűjtsél még és vegyél valami minőségit és tuti nem fog elszálni a lapod vinyód stb... én nekem már szállt el az alaplapom 300 Codegen miatt,azóta áttértem a chieftec-re! Valahogy jobban szeretem biztonságba tudni a cucot a gépben!
-
KAMI/ACEMCP
tag
Delta - számomra isnmeretlen mint táp.
A Codegenből már pár füstölt el... Bár mondjuk 1ik sem vitt magával egyetlen alkatrészt sem...
Talán Codegen, de szerintem márkásabb tápot vegyél. Plusz (mondjuk 5000) forintért felesleges kockáztatni a géped egészségét. Vagy talán vehetsz bele rövidzárvédő szerkezetet... Pár helyen láttam árlistában, talán az segít a gépedet megvédeni a huncut tápok ellen... -
Fade_Away
őstag
Na ennél Bővebben: link az én codegenen jobb.
Mákosvoltam. -
Fade_Away
őstag
Nekem meg egy codegen 300w (300xx narancsmatricás) em van egy éve és a barton 2600mhzt 2 hdd dvdiro 9800prot lazán viszi.
Mindenki mondta kevéslesz táp 9800pro vásárlása elött de aztán lazán viszi.
Ha (kipróbáltam!) játék közben dvdt írok akkor a 12v 12.2ről leesik 12re a 5v 5vröl 4.8vra proci 1.8vről 1.75v re de ugye proci fesz esés inkább alaplap(kondi) hibája itt.
Szóval nekem meg pozitív a tapasztalatom a codegennel. -
TexT-BoY
addikt
Bővebben: link
itt van egy screen shotmugy a kép a nyár közepn készült és érdekes de a táp akkor és most is pontosabban ad le a 12 V-s ágon feszkot ha egy kcisit levan terhelve a gép. Nemtudom miért... Bővebben: link pont ilyen van és itt is vettem
4dbot hoztunk nagykerböl mind a 4 hibátlanul megy a mai napig. (Tudtommal)
-1db zsigánál
-1db nálam
-1db egy kedves forumozonál aki azota el is felejtettem
-1db a szomszéd kölöknek lett eladva kb fél éve ennyi remélem elmondtam amit kelett
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
ZSiga meséld má el mit vettél tölem?
az egy DELTA táp voltjo cuccok a CTnek is gyártanak tápot csak a matricára ráiják hogy made for CT és a Chieftech dobozos tápokat bevizsgálva ja a CT élet tartam garit vállalva ennyi!
szal nekem egy Chieftech Dt 350es tápom van és benne figyel a delta venti és rajta a delta matrica... és nagyon fincsi cucc nézzétek meg az adataimnál a gépem cimü részen elég jol tartja az értékeket
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ize rosszul tevedek ha az gun eszembe hogya delta a tobbek kozott a chifteknek is tapol????: - ))))
udv
neduddki -
_t0Mi_
aktív tag
szintén beszartam.. főleg úgy h naponta 1* levágja a gépem
-
brownus
veterán
most totál beszartam, nekem is 400w-os codegen táp van,
le fogom cserélni
hangos is -
tomit
tag
Inkább vegyél valami márkásabb tápot, ha kedves a géped.
-
Frakter
csendes tag
Okés! És minuszban mi a helyzet?
-
Roby18
csendes tag
#42 - Codegen 400Watt értékei...
-
Frakter
csendes tag
Ejha! A Deltát választottam. Beraktam... most megy vele a gép... hangilag kb ott van mint a Codegen volt. Arra lennék kiváncsi, hogy milyen tápfesz értékeket mértek ti vissza. Én majd legközelebbre megnézem a Deltának, de a Codegenét elfelejtettem. -5V, -12V stb +5,+12V
-
szasza_xp
senior tag
Nekem Codegen-em van a másik gépben is szintén !
Semmi bajom velük 7/24-ben mennek azt szvsz. A lényeg, hogy normális helyről vegyed! Ne a város legolcsóbb helyén! Én a helyi Codegenestől vettem az egyik házzal anno több mint 1 éve semmi sem volt vele!
A másikat dobozosan vettem amikor az a Szuper Acorp megsütötte a fél gépet!
Ku***a boldog voltam !
Szóval szerintem Codegen, de jó helyről!
Nem szabad több helyen vásrolni, ezt már megtanultam!
A Mi***alt meg kerüld el ott vettem az alaplapomat meg a procit meg a fél gépet, amikor gond volt csak a zsét szedték aszt szvsz segítség az semmi sem volt! A másik helyen meg fényesre nyalták a seggemet, mert már vásároltam náluk!
-
Roby18
csendes tag
Hi:
Szerintetek ez normális (én nem tudom...)?
Bár nem fagy, de azért is.
Aida és Sysoftware Sandra eredmények:
Cpu Mag (1.8-ra állítva biosban): 1.76v / 1.78v között
+3.3V: 3.26v
+5V: 4.76v / 4.78v
+12V: 12.48v / 12.54v
+5V készenléti: 4.89v
A gép: A ''táp'': Codegen 400W, Asus A7V8X-X, Amd 2200+@2700+ + Spire WhisperRock 4, Ati Radeon 9600 128Mb, Infineon 400MHz-ram, Maxtor 40Gb, 1xCD-RW + 1xDvd - Rom, Kworld TvTuner, Modem, 2x8Cm rendszerhüccsi.
Szerintetek csak a programok, vagy a táp lehet a ludas??? -
Frakter
csendes tag
és képzeljétek a delta szabályozza maga-magának a ventillátor sebességét... tyüüha mi?
-
-
Frakter
csendes tag
Deltáék nem olyan szélsöségesek. Ugy néztem, hogy tápegységek , oszcillátorok, villanymotorok, transzformátorok valamint nagyfrekis alkatrészek elöállitásával foglalkoznak javarészt. Tehát pont olyan dolgokkal, amik vannak pl. egy számitógép tápegységben. Egyre kiváncsibb vagyok rá én is.
-
törölt tag
Továbbra is szvsz jópár cég, miután egy bizonyos téren átlagon felülit produkál, másba is belevág (de minek) persze jóval kisebb sikerrel, sőt.... Egyre kisebb figyelem jut más termékekre, mert a munkaerőt nem bővítik megfelelő mértékben. De lehet h rosszul látom az egészet, ezért csak szvsz
Vmint emiatt nem nézem jó szemmel pl legutóbb azt h az Epox vidikarikat akar csinálni.
De ez már kicsit OFF volt, úgyh hagyjuk, máshol győzzön meg vki az ellenkezőjéről...
[Szerkesztve] -
Frakter
csendes tag
Jaja, lehet, hogy Delta lesz....
-
Nekem két Codegen tápom volt..
Az első kb 3 évvel ezelőtt, megvettem vadi új, stb, összeraktam a gépet, el sem indult.. Nem kockáztattam, még aznap visszavittem..
A másik táp kb 10 hónapig ment, soha nem volt vele semmi baj, egyzsercsak vmi iszonyatos égett szagot kezdtem érezni..levágta a gépet, de hál istennek semminek nem lett baja... -
Gismo
addikt
Vedd meg azt a DELTA-t és aztán várjuk a tapasztalatokat.
-
horatio
tag
Nekem is 300-as Codegenem van. Igaz még csak fél éves.
Nagy bajom nincs vele a zajon kívül, de most cserélem egy 400-as Q-TEC-re, mert a teljesítménye már nem lesz elég szerintem a mostani gépemhez.
Azér' ezt is nézd meg szerintem:
http://www.qtec.info/products/product.htm?artnr=13352 -
Frakter
csendes tag
Hááááát.... Megnéztem a delta cég honlapját ( www.delta.com.tw ) és elég sok dologgal foglalkoznak az elekrtronika terén... Már az is meggyözö kicsit... vagy mi..
-
Frakter
csendes tag
Tehát? Codegenröl találok valahol valami bövebb leírást? Még mindig tanácstalan vagyok.
-
Enemy
aktív tag
most ne fikázni szeretnék... DE láttam én már CSiftek Tápot is behalni...
Az hogy egytáp bedőglik az éppen lehet egy alkatrésztől is... És az is visszahathat a tápba ...Jelzem lehet kapni tápegység vdő áramkört...
Ami bármilyen hiba esetén csak !csak a tápot nyomja ki...
A Codegent itt szidja MINDENKI.. egy 350 W os táppal 8 veti 2 vinyó 1 Ati 9500 4 db cd eszköz és egy stóc USB-s kütyü megy már 1.5 éve nálam.. Ez nem szerencse.. S köztük van a két vinyó közül 1 120 -as 8mb os vinyó....Ahhoz hogy egy táp elszáljon elég egy rosszul bedugott csati vagy egy kimozdult vga..., egy rosszul bekötött usb.. sorolja.. evvel foglalkozok már pár éve .. Láttam én csodát...Volt aki kicserélte a tápot aztán menetközben rájött nem csatlakoztatott a flopynak tápot.. rátette és a tápra fogta.... -
eziskamu
addikt
DTK rulez. Még nem égett le a 3/4 éves 300W-s 3007-em, és a feszkók is stabilak, KOPP-KOPP-KOPP.
-
Frakter
csendes tag
Egyébként megnéztétek a Delta táp specifikációját (hü de szép magyar szó)? A codegenröl nem találtam semmit. Van valahol?
-
Gismo
addikt
Ja! Enyémen is átlehet látni simán.
Az Acorp tápok mostanában elég jók, pl haveré már 2 éve simán megy és feszely ingadozás sincs.
Az ACORP házak meg kifejezetten teccenek, mert szépen megvan dolgozva a belsejük, nemolyan xar mint a CODEGEN.
Tapizzátok csak meg nyugodtan megfogtok lepődni. -
Frakter
csendes tag
Akkor kisérletezek... Nem a táp házának lemezvastagságából adódik a súlya tuti. Belenéztem a lyukon és láttam a temérdek alkatrészt. Trafókat meg hütöbordákat stb... a codegenen meg át tudtam nézni....
Köszi a segítséget -
Goose-T
veterán
Nem tudom, nekem is csak úgy mondták, hogy az újabb Maxtorok (amilyen nekem is van) igen érzékenyek a noname tápra - Codegen, Acorp, Mercury, JNC, Vargáné. El is kezdett szarakodni kb. 2 hét után a vinyóm, ezért most lecserélem a tápot. Ha utána is rossz lesz, akkor nem volt igazuk. De legalább lesz egy jó tápom. Na meg legutóbb a Windows is újraindult - ilyet még sosem csinált ezelôtt. Ja, egy haveromnak is majdnem elszállt a gépe egy totál ugyanilyen táppal (200-as Maxtor vinyót vett). Az úgy kezdte a behalást, hogy indításkor nem mindig ismerte föl a vinyókat. Megnéztem HW Doctorral, az I/O voltage a normális 3.3V-ról már leesett 2.8V-ra!! Ja, egyébként nekem is eléggé meleget fúj ki a Codegen tápom. Hál' istennek most nem kell használnom az otthoni gépemet, mert Ausztriában vagyok és céges laptopról írok. Mire hazamegyek, addigra pedig meglesz az új táp, Chieftec 360-as cucc.
-
peterqe
aktív tag
Nekem is volt Codegen tápom, ma is megy. (3 évvel ezelőtti széria, pehelykönnyű
) Viszont egy 400-as Codegen múlt héten megfektette a haver alaplapját+lehet, hogy 1-2 alkatrészt.
A vicc az egészben az, hogy tápcsere előtt messengeren beszélgettünk, 20 percre rá tápcsere után meg meghalt a gépe. Előtte egy 230W-os (!) 3 éves Acorp táppal simán ment a gépe. (Athlon XP 2200+, 2 db vinyó, 3 CD-Rom, Radeon 9600)
-
Magnat
veterán
Hi, honnan lehet tudni, h a táp a szar és nem a vinyó? Nekem is olyan tápom van, nem volt még bajom vele, csak az az 1gy aggszt, h nem gyenge-e a hűtése, mivel elég csendesre van hangolva és elég meleg levegő is jön belőle ... nem tudom, nem lenne-e érdemes beletenni még egy ventit...
-
JulWCZar
senior tag
Hat ja. Codegen 350W tapegyseg nalam sem volt sokaig. Ment kb. 2 napot, aztan inkabb visszatettem a 300W-os Azonat, pedig az sem egy marka. Majdnem ugyanakkora teljesitmenyt ad le (osszesen -2A aramot, bar mas eloszlasban)
Bar elvitt 3 vinyot (koztuk egy 120-as maxtort is) meg egy combo driveot. De ugye az ordog nem alszik.
Chieftec ota viszont nyugiban alszok -
Doviziozo
aktív tag
Inkább gyűjts egy kicsit + ,aztán vegyél valami megbízhatóbbat, de ha ennyi a max. keret, akkor inkább a delta!
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Nekem Codegen 300W-os tápom van. Hétvégén repül a gépembôl.
Ennyit a Codegen-rôl. Szarakodik a vinyóm miatta, a Windows is újraindult egyszer vele, amióta új vinyóm van (120GB Maxtor). Ha nehezebb a Delta, akkor valószínüleg jobb is. Minden szakember ezt mondaná. Szóval inkább Delta.
-
Goose-T
veterán
Nekem Codegen 300W-os tápom van. Hétvégén repül a gépembôl.
Ennyit a Codegen-rôl. Szarakodik a vinyóm miatta, a Windows is újraindult egyszer vele, amióta új vinyóm van (120GB Maxtor). Ha nehezebb a Delta, akkor valószínüleg jobb is. Minden szakember ezt mondaná. Szóval inkább Delta.
-
Frakter
csendes tag
Nincs árban különbség. mindkettö codegen 8870-es házban van. Valaki biztos kicserélte deltára az egyikben. És nem tudom nekem melyik kelljen.
-
Frakter
csendes tag
Ennyire ismeretlen a delta táp? Legalább 2x olyan nehéz mint a codegen. Anyag az biztos van benne... csakhát a minöség??
-
Frakter
csendes tag
Választanom kellene eme 2 300W-os táp közül... melyiket vegyem???
a Delta honja: http://www.delta.com.tw/products/powersupply/pdf/desktop/DPS300GB.pdf
Help!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest