Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem tudom, nekem is csak úgy mondták, hogy az újabb Maxtorok (amilyen nekem is van) igen érzékenyek a noname tápra - Codegen, Acorp, Mercury, JNC, Vargáné. El is kezdett szarakodni kb. 2 hét után a vinyóm, ezért most lecserélem a tápot. Ha utána is rossz lesz, akkor nem volt igazuk. De legalább lesz egy jó tápom. Na meg legutóbb a Windows is újraindult - ilyet még sosem csinált ezelôtt. Ja, egy haveromnak is majdnem elszállt a gépe egy totál ugyanilyen táppal (200-as Maxtor vinyót vett). Az úgy kezdte a behalást, hogy indításkor nem mindig ismerte föl a vinyókat. Megnéztem HW Doctorral, az I/O voltage a normális 3.3V-ról már leesett 2.8V-ra!! Ja, egyébként nekem is eléggé meleget fúj ki a Codegen tápom. Hál' istennek most nem kell használnom az otthoni gépemet, mert Ausztriában vagyok és céges laptopról írok. Mire hazamegyek, addigra pedig meglesz az új táp, Chieftec 360-as cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest