Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem tudom, nekem is csak úgy mondták, hogy az újabb Maxtorok (amilyen nekem is van) igen érzékenyek a noname tápra - Codegen, Acorp, Mercury, JNC, Vargáné. El is kezdett szarakodni kb. 2 hét után a vinyóm, ezért most lecserélem a tápot. Ha utána is rossz lesz, akkor nem volt igazuk. De legalább lesz egy jó tápom. Na meg legutóbb a Windows is újraindult - ilyet még sosem csinált ezelôtt. Ja, egy haveromnak is majdnem elszállt a gépe egy totál ugyanilyen táppal (200-as Maxtor vinyót vett). Az úgy kezdte a behalást, hogy indításkor nem mindig ismerte föl a vinyókat. Megnéztem HW Doctorral, az I/O voltage a normális 3.3V-ról már leesett 2.8V-ra!! Ja, egyébként nekem is eléggé meleget fúj ki a Codegen tápom. Hál' istennek most nem kell használnom az otthoni gépemet, mert Ausztriában vagyok és céges laptopról írok. Mire hazamegyek, addigra pedig meglesz az új táp, Chieftec 360-as cucc.
-
Goose-T
veterán
Nekem Codegen 300W-os tápom van. Hétvégén repül a gépembôl.
Ennyit a Codegen-rôl. Szarakodik a vinyóm miatta, a Windows is újraindult egyszer vele, amióta új vinyóm van (120GB Maxtor). Ha nehezebb a Delta, akkor valószínüleg jobb is. Minden szakember ezt mondaná. Szóval inkább Delta.
-
Goose-T
veterán
Nekem Codegen 300W-os tápom van. Hétvégén repül a gépembôl.
Ennyit a Codegen-rôl. Szarakodik a vinyóm miatta, a Windows is újraindult egyszer vele, amióta új vinyóm van (120GB Maxtor). Ha nehezebb a Delta, akkor valószínüleg jobb is. Minden szakember ezt mondaná. Szóval inkább Delta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest