- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
Csaba_20_ #305 üzenetére
Az előbb említett 4órás görcsölés végére Én is odaértem,és hoztam CSODÁLATOS tápomat egy CODEGEN400-ast!Tényleg mindent átmozgattunk és SEMMI!!!Beraktuk a tápot...gép indul...Régitáp vissza gép indul...ennyi!Barátunk tényleg ért a gépekhez+ én is egy kicsikét..de ilyet még nemtapasztaltunk!De tudod holtáig tanul az ember!És igen is poénosan viccesen kell felfogni a dolgoktat!Nem komoran ridegen!Ez szerény véleményem...kövezzetek meg nyugodtan!Amúgy meg találtam egy épp ide illő idézetet vkinél....(Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.)
CODEGEN FOREVER!!!De azért nyugodtabb vagyok egy Csíííftek mellett.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest