- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Szerintem nagyon rosz ötlet. Hűtés szempontjából a gépben a proci és a GPU a kritikus. Ezeket a ventik általában a gép belsejében ''tartózkodó'', a környezeti, szobahőmérsékletnél melegebb levegővel hűtik. A hűtés hatásossága állandó légáram mellett a ∆T értékén múlik, azaz a legfontosabb a hűtőlevegő hőmérséklete. Ha Te befújod a belső légtérbe a tápegység hőjét, annak nem lesz jó vége. ;]
Ha már újítani akarsz tegyél előre, alulra egy ventit, ami - esetleg porszűrővel - a kinti levegőt nyomja be a házba, segítve ezzel a tápegység bennmaradó hőjének minimalizálását, és az alacsonyabb hőmérsékletű levegő utánpótlását. -
bitfarkas
őstag
Bevallom neked, én is csináltam kis rövidzár a 300 W-os Acorp tápban az FDD csatlakozóval. Be is sz***am, mert hirtelen se kép se hang. Aztán pár perc után a hővédelem visszaadta a feszeket. Azóta nem hagyom az Acorpot fikázni, pedig az itt divat.:)) A táp hőjét pedig a venti kilöki a házból, így az a többi elemet nem zavarja. Persze, ha van egy olasz Codegened ...:))
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest