- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Szerintem nagyon rosz ötlet. Hűtés szempontjából a gépben a proci és a GPU a kritikus. Ezeket a ventik általában a gép belsejében ''tartózkodó'', a környezeti, szobahőmérsékletnél melegebb levegővel hűtik. A hűtés hatásossága állandó légáram mellett a ∆T értékén múlik, azaz a legfontosabb a hűtőlevegő hőmérséklete. Ha Te befújod a belső légtérbe a tápegység hőjét, annak nem lesz jó vége. ;]
Ha már újítani akarsz tegyél előre, alulra egy ventit, ami - esetleg porszűrővel - a kinti levegőt nyomja be a házba, segítve ezzel a tápegység bennmaradó hőjének minimalizálását, és az alacsonyabb hőmérsékletű levegő utánpótlását. -
bitfarkas
őstag
Bevallom neked, én is csináltam kis rövidzár a 300 W-os Acorp tápban az FDD csatlakozóval. Be is sz***am, mert hirtelen se kép se hang. Aztán pár perc után a hővédelem visszaadta a feszeket. Azóta nem hagyom az Acorpot fikázni, pedig az itt divat.:)) A táp hőjét pedig a venti kilöki a házból, így az a többi elemet nem zavarja. Persze, ha van egy olasz Codegened ...:))
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest