- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #17 üzenetére
Nem biztos, hogy rossz ötlet! Még régebben olvastam vhol, hogy a ventit megfordították és jobb eredményt értek el.
Amit írtál igaz, de a mod utáni venti elhelyezéseknél lehet, hogy így nagyobb lesz a légáram és az kompenzálhatja a kisebb ∆T.
Mindegy, mint írtam ki fogom próbálni az összes lehetőséget (csak a saját szememnek hiszek :) ) és a jobb fog maradni.
De ez már off.
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #12 üzenetére
Ja, azt meg nem hiszem, hogy az összes hőt kinyomná, marad abból bent is.
Most azzal kacérkodom, hogy leköltöztetem a tápot előre és majd kipróbálom azt is, hogy a ventit megfordítom. Lentről beszipkázza a levegőt, átnyomja a tápon, és egy másik ventivel kinyomom felül.
Na, majd kipróbálom az összes verziót és talán megokosodok :)
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #12 üzenetére
Eccer vki dicsérte az acorp tápot (ár/teljesítmény - persze itt a minőségre értette:) ), lehet te voltál?
Előbb még nem emlékeztem, de nekem is a kis floppyra ugrott rá a csavarnyúzó.
Nekem a 235W-os táp napi 16-18h-t megy, egy 1.7+XP-vel, két vinyóval, cd íróval, meg a többi kütyüvel, de nem tapasztaltam semmi rosszat. Pedig mindenhol azt nyomják: amd, akkor talán 400W elég lesz.
Amúgy múltkor szétkaptam a tápot és az egyik borda iszonyat meleg volt, sz'al lehet érett a cserére.
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #10 üzenetére
Csavarhúzót szoktam dugdosni a gépbe :))
Persze utána nem volt semmi gond, de egyébként néha nagyn hűbelebalázs mód szerelek...
Jobb reményeim szerint annyiban lesz, hogy kevesebb hőt fog termelni. Ezé' kérdeztem, hoyg megéri-e, nincs-e vmi nagyon negatív tulajdonsága.
Meg a mostaninak a ventije kissé hangos, így megúszom a venticserét, amit szintén a fenti módszerrel cseréltem volna ki :))
bizi
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest