- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Szerintem nagyon rosz ötlet. Hűtés szempontjából a gépben a proci és a GPU a kritikus. Ezeket a ventik általában a gép belsejében ''tartózkodó'', a környezeti, szobahőmérsékletnél melegebb levegővel hűtik. A hűtés hatásossága állandó légáram mellett a ∆T értékén múlik, azaz a legfontosabb a hűtőlevegő hőmérséklete. Ha Te befújod a belső légtérbe a tápegység hőjét, annak nem lesz jó vége. ;]
Ha már újítani akarsz tegyél előre, alulra egy ventit, ami - esetleg porszűrővel - a kinti levegőt nyomja be a házba, segítve ezzel a tápegység bennmaradó hőjének minimalizálását, és az alacsonyabb hőmérsékletű levegő utánpótlását. -
bitfarkas
őstag
Bevallom neked, én is csináltam kis rövidzár a 300 W-os Acorp tápban az FDD csatlakozóval. Be is sz***am, mert hirtelen se kép se hang. Aztán pár perc után a hővédelem visszaadta a feszeket. Azóta nem hagyom az Acorpot fikázni, pedig az itt divat.:)) A táp hőjét pedig a venti kilöki a házból, így az a többi elemet nem zavarja. Persze, ha van egy olasz Codegened ...:))
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 3D nyomtatás
- Bundle topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest