- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
válasz
gromble_ziz #60 üzenetére
1. Ha nem mennek a plusz ventik, akkor kvázi hangtalan -3m-ről (ahol kb alszom :) )már szinte nem hallod. (ilyenkor azért illene már levenni a ház oldalát a nagy teljesítmény miatt, de ''downclockolva'' teljesen OK)
Plusz ventikkel kb olyan a hangja, mint anno egy régi AT-s gépnek, amiben 1 db ''átlagos'' tápventi ment rendes fordulatszámon.
Ha elég hangosan ketyeg az óra, mondhatnám egy súlycsoportnak is. :)
2. A fontossági sorrend szeritem:
1. processzorhűtő (NB hűtőt azonnal lecserélni, ha aktív!)
2. házon kívüli ventik
3. táp (a márkás tápok általában nagyon csöndesek. Én letekertem minimumra a potit a tápon)
4. a jófajta (folyadékcsapágyas) vinyók nagyon csöndesek, a felfüggesztés a rezgés átadását akadályozza meg
5. parafa burkolás igazából a belső magas frekvenciájú rezgést szűri, de azt nagyon jól
+versenyen kívül: a ''szivacs'' a ház érintkező fémfelületei között csodákta képes!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged