- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Aktív témák
-
G@ben
addikt
Király lett a ház. Ahogy nézegettem a képeket, mintha a saját jövőbeni házamat láttam volna, csak ezen van festés is, ami mellesleg nagyon jól néz ki. Az enyém Codegen 7013, 350-es Enermax táp, 4x12 cm Coolink venti potival leszabályozva(1 elöl alul, 2 oldalt, 1 hátul fent). A CPU, NB és VGA hűtőm ugyanez lesz (a CPU csak AlCu) 2 héten belül. :D
Lenne egy kérédsem is, mégpedig hogy a VGA hűtőn az a kilógó kis csavarfej nem ér bele a 12-es Coolinkbe ott oldalt? Engem az aggaszt kicsit, hogy elég kicsi ott a hely és nehogy egymásbaakadjanak. -
-=Ghost=-
őstag
felbőszültem és elkezdtem csinálni és is egy HDD tartót!
plexiből van mert nálam láccik... a gumi meg nem valami szép látvány nem gondolog? legalábbis ilyen formában nem:))
majd rakok fel képeket róla az oldalamra de a topicomba nyugodtan lehet írni is nem csak úgy nézegetni! :(((
senki nem ír bele semmit csak nagyrabecsült Luke :O
[Szerkesztve] -
gromble_ziz
aktív tag
1, bőven megelégszek azzal is, ha csak ici picit hallom az órámat ...
ha lekapcsolom a gépemet, akkor az óra miatt nem tudok aludni,
ha nem, akkor meg a gépem hangos ...
2, most vettem csak észre a rezgéscsillapítókat :) nekem ujjabb típusú házam van... szóval még ki kell találnom valami strapabírót
3, bakker elfelejtettem, mit akartam kérdezni ..., ha eszembe jut, akkor majd szerk lesz belölle -
Horny256
senior tag
Tudom egy kicsit sokat kérdezgetek de szeretek tisztán
látni dolgokat mielőt szétdöntöm a vasat.
Ma akartam 12 cm-s ventit venni de salynos nem kaptam.
Vidéken elég nehéz az ilyen extrém dolgokat beszerezni.
Még a festés érdekelne de azt ha jól tudom nem te csináltad!
Igaz én csak színre szeretném nem kell kép. -
Joey_the_man
tag
:C Csak így tovább..
Egy kérdés: A NB hűtését miért cserélted ki? IC7-en elég szép kis borda van...
Csak azért kérdezem, mert nekem is IC7 MAX3- am van, és NB általában(netezés, xvid tömörítés!) 30°C körül van , de játék közben (C&C generals 4aa+8af), 1-2 óra után egyszer csak ujraindul a gép... A proci nem lehet az ok, mert 52° fölé nem megy.. A váratlan idegölő reboot után gyorsan a BIOS hw monitort megnézem, és a PWM temperature 41°C!! Vagy ez lehet nem is a NB ?? Lehet, hogy a kondik??
Szó ami szó, nem tudod hány fokos volt a te NB-ed az original bordával.??? -
_George
senior tag
érdekes ;]
mikor vetted ezt a házat? ha megkérdezhetem? mert az enyém (az aláírásomban szereplő) nem ilyen szerkezetű...
te festetted feketére a talpait? és amúgy a ház is lett fújva?
a ventilyukakat mivel metszetted ki? (hogy is mondjam.... télelg ''sokszögesek''...)
én szerintem nem tettem volna két ekkora ventit az oldalára, mert szvsz felesleges...
szvsz ez így elegendő:
elől egy be, oldalt egy be, felül ki, hátul ki
az összes venti megy mindig? -
mormota
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Dacia topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest