Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jszobi

csendes tag

válasz gipsztigris #395 üzenetére

Sziasztok!
    Igazán nem szeretném, ha egymásnak ugranátok. A történet úgy kezdődött, hogy a saját tartozékát, autós töltőjét használtam, amikor a tmc adás elvesztését tapasztaltam. Csak ezután, ellen próbaként vettem elő a korábbi készülékem autós töltőjét. Egyébként a szervizben nagyon előzékenyek voltak, több tartozékkal kipróbáltuk, és igenis volt olyan több saját tartozék, amivel jelentkezett a hiba. Ezek mindegyike CNS töltő, ill. tmc vevő volt, feltételezem, a bekötések tekintetében mind megfeleltek. A legjobban összeillő garnitúrával hoztam el a készüléket. Csak megjegyzem, ez a fogalom, hogy a "legjobban összeillő", elvileg nem létezhetne. Elképzelni sem tudom, hogy minden készüléket ennek a kitételnek megfelelően összeválogassanak a tartozékaival. Ezért egyet kell értsek azzal, hogy szabvány szerinti töltőből szabvány szerinti tűréssel az 5V az 5V,-miután töltőröl van szó-, a bekötési eltérésektől (pl. átkötő, lehúzó ellenállás) eltekintve. Ha ez megfelelő módon a készülékben le van kezelve (szűrve, stabilizálva,stb.) akkor nem okozhat ilyen problémát. Magánvéleményem, hogy ez tervezési hardware hiba lehet. Ahogy olvasom a fórumot, nem csak nálam fordult ez elő. A történethez tartozik, hogy a cserekészülék a tmc tekintetében jól működött -ismétlem- az összeválogatott tartozékokkal, mégis ismét a szervizben van, mert a BT rádió nem működött rajta. Remélem ez a hiba is orvosolva lesz.
    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák