Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
A Wayteq topikban ezt olvastam:
Sziasztok!
Nekem egy CNS Globe HD-m van, még egy hónapja se vettem, az lenne a kérdésem, hogy a fényerővel, hogy áll a Wayteq 960bt, mert az enyém napfénybe elég harmatos és a hárombetüs navi program, hogy muzsikál a ti PNA-tokon, mert az enyémen egy kicsit darabos és nem csak navigálás közben. Egyébbként nagyon gondolkozom, hogy lecserélem egy Wayteq 960 bt-re, föleg, ha a fent vázolt problémák nincsenek jelen a Wayteq 960bt-n
A válaszokat előre is köszi!
Ez eléggé elszomorító! Mégis csak Navont kell vennem?

-
Joe bácsi
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Basszus! 
Akkos silver sem kell.
De akkor mi???!!!!

Első hideg indítás után mennyi idő után talál stabilan holdakat a te géped?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
snowdog
üzenetére
De gipsztigris pont azt írta, h. a nem HD-s jobb napsütésben. (Zárójelben megjegyzem, h. szüleimnek van Navon N660-sa és 5-10 perc mire nyugvó helyzetben szabad ég alatt talál jelet hideg indítás után. Az hiába lát sok műholdat késik a kép. Kijelzője nyáron 40 fokos melegben, tűző napsütésben alig-alig látható.)
Na ezért kell nekem vmi normális gps ami gyors, gyorsan talál jelet, napsütésben látható azért, ne kelljen buherálni rajta dolgokat csak A-ból vigyen B-be érintve C-t :-), filmet nem akarok rajta nézni, sem BT, sem FM transmitter, se e-book, se net, se stb.......Wayteq x960 bt hd vagy CNS globe silver vagy globe hd?
-
snowdog
veterán
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Mindegyik rosszul látható napsütésben, a Wayteq is. Tudom, mert volt olyan gépem is.
Egyébként meg az iGO futásával nincs semmi gond. Azt én is vallom, hogy a navi programokhoz nem kellett volna ekkora felbontás, bőven elég a 480x272 is. Nyilván nem is a navi program miatt tettek bele ilyen felbontású kijelzőt. Gondolom inkább a videók miatt.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Pl.: "800x480 felbontáshoz kevés az 500mhz processzor"
"Lassú a proci ehhez a felbontáshoz. Jobb ötlet lett volna ez a hardver 480x272-es felbontással! Vagy 800x480-nal, de sokkal gyorsabb procival"
MOst őszintén! Ha rosszul látható a kijelző (napsütésben), akkor miért ezt a típust ajánlod? Miért HD kijelzőset?
A gyári CNS tok belül milyen? Van gumis tartó pánt a navinak? ÉS hálós rekesz?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez pl. Igo8, de a CNS formájára módosított Igo!
....... meg a rosszul látható kijelző.Ja, azt olvastam több embertől, h. mivel 800*480-as a kijelző és HD-s ezért lassú navi közben, mert gyenge a proci hozzá. Mondom, ezt több használó írta!
snowdog: Tök mindegy, h. nincs a Wayteqen navi progi, azt megoldom én.

-
Joe bácsi
őstag
Help!
Ez buherált vagy rendes Igo 8?
Nem tudok dönteni, h. ez vagy Wayteq x960 bt

Mindkettő rendesen kapott hideget, meleget!!!

-
gipsztigris
addikt
válasz
Joe bácsi
üzenetére
TMC egyre jobban használható . Vannak még hiányosságok, pl. okafogyott események (útfelbontás, baleset, stb) még elég sokáig benne vannak a táblában és megtéveszthetik a felhasználót. A forgalmi helyzetet (torlódás, sűrű forgalom) azt korrektül jelzi, de ez a funkció hazai viszonylatban erősen le van korlátozva Budapest és környékére.
Külföldön és hazánkban is csak akkor használható ha megveszed az adott orszára vagy régióra vonatkozó TMC license-t.
GlobeHD attól jobb, hogy egy csomó plusz hardveres dolog van benne, ami a Silverben nincs. Google megmondja pontosan.
Igen a két kijelző ugyanaz, de amíg a Silver "hagyományos" kijelzős, addig a GlobeHD LCD-je előtt van egy fólia borítás amitől sík kijelzős lesz a készülék. De ez a fólia azon túl, hogy valamennyit fog a fényerőből is, még tükröződik is napfényben. Nem, a leg szerencsésebb megoldás. :-(
-
Joe bácsi
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
TMC mennyire használható? Érdemes beruházni rá? Külföldön is ingyenes a szolgáltatás?
Mindkettőről olvastam tesztet és ugyan azokat írták le róla. Miben jobb a Globe HD? Ha ugyan az a kijelző és a vas, akkor miért láthatóbb a Silver?

-
Joe bácsi
őstag
Segítség kellene, h. melyik a jobb, melyik látható erős napfényben?
CNS Globe HD
CNS Globe Silver
CNS Globe Pro
-
Zax1231
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
Aham, köszönöm a tippet, lehet megnézem. Bár közben megfigyeléseket végeztem
és rájöttem, hogy csak akkor nyekereg, ha PC-re van csatlakoztatva. Szóval különösebben nem is érdekel, mert nem PC-re kötve szeretném használni 
Egyébként elégedett vagyok vele, a gyári menü kicsit színes elsőre, de összességében ízléses és könnyen megbarátkoztam vele. Már lehet, hogy SI-t sem szeretnék felrakni...főleg, hogy Wayteq-eset találtam csak hirtelen, amin emiatt nem is működik a gombok többsége. Esetleg valahol találok SI-t a Globe HD-hez?

-
Zax1231
csendes tag
Sziasztok, ma érkezett meg a Globe HD-m, éppen tesztelgetem. Az a problémám, hogy cicereg. Tehát ha bármilyen hangot ad ki egy nyikorgó, cicergő mellékhang társul hozzá...mint mikor két hungarocell lapot összedörgölsz
Ez normális?! 
-
DrLEEi
aktív tag
válasz
szabolcs660
üzenetére
Jah pontosan ahogy gipsztigris írta!
Ha SOS-ban kell valami infó az autóban,és éppen semmi más nincs nálad,arra tökéletesen megfelel,de egyébként tényleg lassú! -
gipsztigris
addikt
válasz
szabolcs660
üzenetére
Nem egy tablet, az tény, de a célnak megfelel. Arra, hogy időnként megnézz valamit a neten (főleg autóban) arra jó, de arra, hogy egész nap a neten szörfözz vele, arra lassú.
-
szabolcs660
csendes tag
Valaki használ CNS Globe HD net-et?
Mi a véleménye róla?Mármint az internetes oldaláról.Jól működik? -
snowdog
veterán
válasz
D-Phrag
üzenetére
Árakat itt találsz [link]
Nekem HD Globe van, de ha most vásárolnék gépet, nem ragaszkodnék a HD-hez. Korábban több 5"os 480x272-es felbontású gépem volt, és nagyon megvoltam elégedve azzal a felbontással is. De ez is csak egy vélemény.
Menjél el egy üzletbe, nézzél meg több gépet, és az alapján döntsél. Ha a közeledben van, akkor ide menjél be (CNS központ): 1113, Budapest Daróci út 1-3. [link]
-
zoli669
tag
válasz
D-Phrag
üzenetére
Szia!
Nekem GLOBE HD-m volt, de eladtam, mert a kiljelzőjének fényereje KRITIKÁN ALULI!!!!!, volt napfényben, egyszóval használhatatlan! A PRO-nak azt mondják sokkal jobb, de én CNS GLOBE Silverre cseréltem le, mert a boltba összehasonlítva a Pronak és a Silvernek a fényerejét a Silver jobbnak tünt. A Silver nekem egészen jól működik, ajánlom neked is, de a véleményem szubijektív, majd eldöntöd magad. A Silver az HD kijelzős.
-
D-Phrag
senior tag
Sziasztok! Bocs ha már kérdezett vki hasonlót. Nos fateromnak akarok venni egy Globe-ot térképpel (természtesen Primo), viszont nem tudom eldönteni, hogy PRO vagy HD mellett döntsek. Mielőtt bárki belökné, hogy "alap, hogy a HD", felhívom a figyelmet, hogy nem nekem lesz és nem is videókukkolásra no meg képnézegetésre, hanem APUnak és ő már közelre szemüveggel tolja és csak a térkép menjen! Tehát lehet hogy a 800x480p kicsit "apró" lenne a szemeinek. Mivel élőben nem láttam hogy néz ki egyik másik, így véleményeket várok. Köszi.
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatok-olvasgatok, okosodom!

A TMC működik-nem működik témához szeretnék hozzászólni!
Ez a gond szerintem a kapcsolóüzemű töltő működéséből adódhat. Egy ilyen táp röviden úgy működik, hogy egy puffer elkóra egy nagyobb feszt küld egy kapcsolóelem, ami általában FET tranzisztor. A kondin exponenciálisan nő a fesz, majd ha eléri a névleges (itt kb. 5V) fesz értékét, akkor lekapcsol. A terhelésen keresztül kezd csökkenni a kondin a fesz, amikor újra kezdődik a folyamat. Ez a kapcsolgatás, a megtervezett áramkör egyéb paramétereitől függően, akár rádiófrekvenciás tartományba is eshet, nem beszélve a felharmonikusokról! Ez rádiójelként bejutva a TMC vevőbe, túlvezérelheti, letilthatja azt! Bejuthat a vevőbe a zavarjel a tápvezetéken keresztül is! Ezt egy oszcilloszkóppal meg lehetne nézni. Szóval egy nem gondosan megtervezett autóstöltő okozhatja a korábban tárgyalt TMC hibákat.Még csak a linkelt képeken láttam a kütyühöz ajánlott TMC vevőt. Ha az antennadrót csak úgy lóg a töltő környékén, könnyen összeszedheti ezt a zavarjelet. Agyalva a problémán arra jutottam, hogy aki csak egy autóban használja a navit, akár be is építhetné a TMC vevőt a kocsiba. Egy ilyen vevő egy komplett szabványos FM rádió. Van olyan kivitelű TMC chip, aminek van is hangkimenete! Jóval stabilabb lehetne a vétel, ha antennajelet a TMC vevő a kocsiszekrényen kívülről, esetleg az autórádió antennáját megosztva használná!
-
cikoka
csendes tag
Sziasztok kéne egy kis segítség.cns globe navigációm olyan képernyőt mutat melyből nem tudok kilépni.kikapcsolás resetelés után is mindig ez a kép lesz.szürke alap középen ceruza innen nyíl 2-es pontba föl nyíl 3-as pontba le jobbra 4-es pontba fel 5-ös pontba 6-os pontba le átlósan.se a ki-be kapcsoláera se a resetelésre nem változik.mit tehetnék segítségeket előre is köszönöm
-
gipsztigris
addikt
válasz
Rocco22
üzenetére
Az egy WolfNCU felület, bele lehet integrálni bármelyik kezelőfelületbe Sőt! Autós témára kifejezetten a legjobb. Létezik komplett WolfNCU.felület amiket autós fejegységekben szeretek használni....de tényleg kell hozzá kis kézügyesség.

Így nézett ki az autós cuccom anno. Ezt is én csináltam hozzá.

-
Rocco22
csendes tag
Nézegettem többféle skint is, de ezidáig az Iphone Today nevű nyerte el leginkább a tetszésem. Viszont a DM által készített Wolf-startingban láttam olyan képet, amin egy sebességmérő látszik, amit gondolom, hogy ha nem kell a térképet néznem, és nem használok egyéb funkciót, akkor folyamatosan mutatja a navi által mért sebességem (ami úgy tudom mindig pontosabb, mint az autó km-órája által mutatott sebesség)
Ezt egy kis szerkesztgetéssel akár magam is be tudom tenni az Iphone Today skinbe, azaz úgy képzeljem el ezeket a minialkalmazásokat, mint 1-1 programcsomag, külön mappákban, vagy a kettő skin ily módon nem összemosható? -
gipsztigris
addikt
válasz
Rocco22
üzenetére
iPhoneToday skin beállítások.
Programok indítása (kitallózás)
Ráböksz hosszan arra az ikonra amit használni akarsz, majd feljön egy szerkesztő ablak. Válaszd az edit funkciót.Ki tudod tallózni a kívánt navi program exe-t, majd OK. Megkérdezi, hogy mented-é a beállításokat. YES, és máris készen vagy. A billentyűzet a jobb felső sarokban a KB-re bökve jön elő, és ugyanazzal lehet eltüntetni.
Ha kitallózol egy navi programot, vagy bármit, akkor alapból az exe nevét kiírja a képernyőre. Ha el akarod tüntetni, akkor a Name résznél kitörlöd a szöveget. (itt kell a billentyűzetet előszedni)Itt egy videó az iPhoneToday beállításról:
Aki pedig az oldal választó kis körök méretét akarja megnövelni, az a képernyő egy üres részére bök hosszan, majd a beállító menüben Options/Header-Circles menüben tudja megtenni.
Diameter------->kör mérete
Distance------->egymástól való távolság
Offset--------->alsó ikonsortól való távolság
Ha végeztél, akkor OK, majd YES
Erről is egy kis videó, ha kell: -
Rocco22
csendes tag
Ha felteszem az SI-t, és megváltoztatom benne a háttérképet, akkor az a háttérképváltoztatás a gyári menü háttérképére is vonatkozik, vagy az az eredeti marad?
Az iPhoneToday skin több olyan ikont is tartalmaz, amit én nem használnék. Ezeket az ikonokat akár magam is le tudom szedni a skinről, és átrendezhetem őket?
-
Rocco22
csendes tag
Sziasztok!
Szó sincs sértődésről, nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Kedves Gipsztigris!Pontosan hol találhatok általad készített skin módosítás leírást? Mert eddig erre még nem bukkantam rá.
Lenne még pár kérdésem a skinnel kapcsolatban:
- a sleep mód ki is kapcsolja a gépet, vagy csak nyugalomba küldi? - mert azt sem szeretném, ha az akksija idő előtt kipurcanna
-ebben a skinben sikerült már megoldanod valahogy a boot logo cseréjét, vagy azt inkább nem érdemes piszkálni?
-be tudom-e állítani, hogy az SI ne a Navigáció gombra bökve induljon, hanem mondjuk a Zene, vagy a Flash ikonnal? A Navi ikont ugyanis szeretném meghagyni a navi indításának, hogy ha kell, azt minél gyorsabban tudjam indítani.A beépítést úgy gondoltam el, hogy kinézetre ugyan beépített lenne (egy bölcsőt alakítanék ki a műszerfalon neki), de bármikor ki tudnám onnan venni egy kis babrálással. De mivel a mindennapi használatban nem szeretném kiszedegetni (a tetején lévő indítógomb pedig takarásban lenne), így a szoftveres kikapcsolás hatalmas segítséget jelent, és nagyon örülök, hogy ezt már nálam okosabbak megoldották, köszönet érte!!!
A tápot a szivargyújtó felől kapná, azaz nem lenne úgymond "gyújtáskapcsolt", mivel nem akarom, hogy még a pár perces utakon is elinduljon. Egy kis kapcsolóval kapná az áramot, ezt bekapcsolva magától indulna, a tápról lekapcsolva pedig még ha a navi ébren is maradna véletlenül, nem merítené le az akksimat. Ez tehát a terv, amit remélek, hogy hamarosan össze is jön. Csak azért írtam le részletesen, hogy legyen róla elképzelésetek.Szép napot!
Krisz
-
gipsztigris
addikt
válasz
Rocco22
üzenetére
Ha a szoftveres kikapcsolást helyezed előtérbe, akkor ez a készülék alkalmas rá, viszont a CNS Globe HDnet sajnos nem.
A HD esetében az általam készített iPhoneToday menüben van ey sleep gomb, amivel el lehet küldeni aludni a készüléket, és ha pl. a tápkábel áramot kap (gyújtásra teszed) akkor felébred a készülék. Tehát, a gyári kikapcsoló gombhoz nem, vagy csak nagyon ritkán kell nyúlni. Azért úgy építsd be, hogy alkalomadtán a reset gombot is tudjad használni, vagy kártyát is tudjál cserélni.

A skin alakítása pedig nem nagy ördöngösség, csináltam már egy pár leírást is róla, sőt, még videók is vannak a személyre szabásáról.
-
snowdog
veterán
válasz
Rocco22
üzenetére
Szia!
Nem kell megsértődnöd, a nyilvános válasz nem ellened irányul. Egyszerűen arról van szó, hogy ha valaki kérdez valamit, azt általában jobb ha minél többen eltudják olvasni. Minek ugyanazt a témát minden kérdezőnek külön-külön megválaszolni, mikor a fórumon is megtehető, és minden érdeklődő elolvashatja, így csak egyszer kell leírni. És is így vagyok vele.

Elvileg van arra lehetőség (a gyári menüben beállítható), hogy a navi program a gép bekapcsolásakor automatikusan elinduljon. Ha a navi program helyett egy SI-t adsz meg, akkor az fog elindulni. Én ezt az üzemmódot senkinek sem ajánlom jó szívvel, különösen SI esetén, mert ha a módosítások során valami nem jól sikerül, akkor a program nem tud elindulni, a gép hurokba kerül, amiből többnyire csak egy ROM frissítéssel lehet kihozni.
A szoftveres kikapcsolásról nincs tapasztalatom.
Az SI-ket egy kis utánolvasással nagyon egyszerű módosítani, nem kell hozzá más, mint egy notepad.
-
Rocco22
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja elhatároztam, hogy hamarosan beszerzek egy ilyen készüléket, azóta pedig folyamatosan olvasgatok a témával kapcsolatban.
Megtaláltam Gipsztigris remekbeszabott Skin-ét is, ha meglessz a gép, asszem azt fogom rá feltenni.
De pár dolog még mindig nem tiszta ezzel kapcsolatban: (erről írtam Gipsznek privátban, de mint a későbbi hozzászólásaiból kiderült, szívesebben válaszol a nyilvános kérdésekre, ezért utólag is elnézést kérek...)Szóval a kérdésem a következő:
-egy ilyen skin automatikusan elindul-e a készülék bekapcsolását követően, vagy (ha jól értem) akkor az indulás után a navigáció ikonra kattintva tudom indítani?
-erről a felületről megoldott-e a készülék szoftveres kikapcsolása? erről már volt egy pár hozzászólás a fórumban, de végül nem került teljesen tisztázásra. be szeretném építeni a gépet az autóba, ahol csak nehezen férnék hozzá a kikapcs gomhoz, így még akkor is nagy segítség lenne, ha ezáltal tovább tartana a kikapcsolás.
-egy ilyen felületen tudom-e saját magamnak rendezni az ikonokat (0 hozzáértéssel), mint egy androidon, vagy ezek kész sémák, és csak hozzáértő kolléga tudja elvégezni a rendezéstElőre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
Krisz -
honeker
őstag
ELADÓ LETT EGY ILYEN KÜTYÜ ha valakit érdekel pm...búék
-
csokiss
csendes tag
Hello
Most vettem egy CNS Globe Hd készüléket térkép nélkül, hol lehet hozzá térképet letölteni/venni?
Ajándékba adnám karácsonyra, sűrgős lenne!Előre is köszönöm!
Üdv
-
PiciPeti
őstag
Üdv!
Nemrég én is beléptem a CNS használók körébe. Sok hasznos infót olvastam itt. Viszont egy kérdés: Ha a gps alatt zenét hallgatok, és jön egy szám amit átugranék, akkor valahogy elő lehet csalni a lejátszót? Vagy gps-ből ki, és úgy? Mert ez így elég macerás út közben...

A válaszokat előre is köszi!
-
migabi24
nagyúr
Most vettünk egy CNS globe navit, normális az, hogy csak akkor tudom bekapcsolni, ha áramot adok neki? először azt hittem üres az akku, de ma egész nap gépre volt kötve, és a helyzet változatlan

-
zoli669
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem?
CNS GLOBE HD -m van és mikor az FM-transzmitter be van kapcsolva és zenét hallgatok az autórádión a pna -ról, folyamatosan rendszeres időközönként pittyeg a rádió. Ezen lehet segíteni vagy hardveres hiba?
-
totoro
csendes tag
Köszönöm közben megoldódott!
-
totoro
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
sima Globot.
-
totoro
csendes tag
Láma vagyok a témában, tud valaki segíteni?:
Vettem egy CNS GLOBE készüléket, és egyszerűen nem indul el az igo8. Mit kell azon kívül beállítani hogy a kártyán kitallózom a mobilenavigator.exe-t? Egy pillanatra feldobja az igo inditóképőernyőt, de kisebb méretben, ezért felbontásgondra gyanakodtam és a sys.txt-ben átirtam a 480x272-re, de nem változott semmi

-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nem csak egy régebbi verzió lett magyar (1.004)? Az új angol verzió 1.2.1.
-
gipsztigris
addikt
válasz
kutyafülű
üzenetére
Tud az magyarul is. ...mármint van Magyar nyelvű változata is.
Egyébként a Globe Pro sys.txt-je mindössze ennyi. (Primohoz)
[device]
sdcard_dsk_num=2[gps]
port=5
baud=38400
send_init=0
set_messages=0
sent_init_type=0
background_navigation=1[interface]
shutdown_time=0[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 4
backlight_reverse = 0
backlight_methods =61
backlight_events= 1,2
battery_critical_limits= "20, 30"
battery_low_limits=40
battery_shutdown_at=7[rawdisplay]
screen_x=480
screen_y=272[sound]
config="maximum"[tmc]
source="nnghal"
internal_tmc_name="nnghal"
port="COM,9"
init_on_startup=1
reinit_on_hardware_lost=1 -
kutyafülű
csendes tag
Ha nincs még sys.txt-d, akkor pl. az itt található:
http://gpsunderground.com/forum/igo-open-tools-tweaks/11781-sys-txt-configurator-igo-primo.html
vagy a
http://www.noeman.org/gsm/igo-motonav/225926-sysconfigurator-igo-primo-sys-txt-file-configurator.html )
ügyes kis free segédprogrammal szerkeszthetsz magadnak egyet. Sajnos magyarul nem tud. Ha nem boldogulsz, akkor kérek egy privit. -
zoli669
tag
T. Gipsztigris!
A CNS HDNet-nek erősebb a kijelzője, pontosabban a napfényben jobban olvasható, mint a CNS GlobeHD?
-
gipsztigris
addikt
Nyitottam egy új topikot az "utánpótlásnak". :-)
-
theooracy
aktív tag
válasz
eisento
üzenetére
Én meg a tapadókorongos tartókarral jártam így.....A Speedshop-tól vettem a gépet és a tartó talpán van egy befelé tartó éles benyomódás. Így esélytelen a tapadásra, mert egyből levegőt kap és leesik....

Nekem is azt mondták a szervizben, hogyha beviszem kicserélik. 1500 ft.-ért utazzak Pestre....inkább rendelek egyet, csak + 1500 a szállítás.
Nem komoly dolog ez, csak bosszantó, hogy itt a gép és ilyen dolog miatt nem lehet normálisan használni......
Apropó, nektek az új készülék kijelzőjén volt védőfólia? Mer nekem nem.......
Egyébként az elmúlt napokban tettem egy 500 km.-es utat az országban és kifogástalanul működött a készülék. Igaz a jobb 1 fogta a kezében végig, a fenti okból kifolyólag.
Mondjuk erősebb fényben tényleg semmit sem lehet látni rajta, úgy hogy egy napellenző is kelleni fog. -
eisento
addikt
na megvan a toltom vezetekje meg van torve :\ jovo heten felhivom cns-t hogy erre vonatkozik-e a gari vagy rendelnem kell egy masik autos toltot.

-
raynon
csendes tag
Sziasztok
Az volna a kérésem hogy tudna valaki linkelni egy teljes sys.txt-t Globe pro-hoz (cégem ezt vette nekem meg WQ960 bt van azé meg ha jól tévedek nem jó) a segítséget előre is köszönöm...ja 1.2 -es primohoz kéne -
eisento
addikt
valaki jart mar ugy globe hd keszulekkel hogy gondol egyet megmakacsolja magat a keszulek es hol a toltest nem erzekeli hol a tmc vevomet "dobja el" mintha nem lenne bedugva a tmc vevo :\ most ertem haza csehbol es jo lett volna ha az 1-esen ki tudom kerulni azt a masfel oras varakozast.

-
Zoli1222
addikt
válasz
laszlohu
üzenetére
Jaj! Köszi szépen!

Tegnap sikerült 1 egyszerű módon megoldani gipsztigris segítségével, csak elfelejtettem ide is beírni!
Ui.: megjegyzem ezeket a lehetőségeket is
Most mással nem boldogulok...
DM43 tudna róla mesélni... Pedig azt hittem magamról, h értelmes ember vagyok... -
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
az az ötlet kimaradt az előző kollegától, hogy vegyen egy új kütyüt, az egyszerűbb lenne

-
laszlohu
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Szerintem csakis registry buherával.
A)
Először próbáldd meg a gyári beállítást visszaállítani. Majd a szokásos kalibrálás.B)
Ha így nem jó,
akkor
1) telepítsd fel az activesync nevű progit, ha WinXP
2) vagy a Windows mobile device center 6.1-et ha Vista , vagy Windows 7 -ed van
A Windows 7 általában magától szokta telepíteni3) Állítsd a GPS USB módját Activesync-re
4) kösd össze a GPS-t a számítógéppel
5) Töltsd le, majd telepítsd Ceregeditort 0.0.5.2http://ceregeditor.mdsoft.pl/
6) Indítsd el a Ceregeditort, majd
változtasdd meg azt a registry bejegyzést, amitől előjön a tálca. -
DM43
őstag
válasz
synestesia
üzenetére
naviextras.com
-
Zoli1222
addikt
Gyerekek!
Vhogy sikerült eltüntetnem windows-ban a tálcát.
Hogy tudom elővarázsolni? 
-
snowdog
veterán
válasz
synestesia
üzenetére
Erre gondolsz? [link]
2011. október 3-tól a készlet erejéig a CNS Globe, CNS Globe Pro, CNS Globe HD készülékek tulajdonosai bruttó 17.990 Forintért megvásárolhatják az iGO primo 1.2.1 Európa navigációs szoftvert (bővebben itt olvashat a szoftverről).
A szoftver 4GB-os MicroSD kártyán található, 1 év ingyenes frissítéssel.A szoftver
• az info@cnspna.com e-mail címen megrendelhető
• vagy a ConCorde Elektronik Kft.-nél személyesen megvásárolható (1113 Bp. Daróci út 1-3.)
A vásárlásnál/megrendelésnél szükség van a készülék típusára és gyári számára. -
snowdog
veterán
válasz
synestesia
üzenetére
Eredeti, jogvédett programban nem lehet csak úgy cserélgetni a térképeket. Hiszen ezért van benne a védelem.

Térképet csak jogszerűen lehet frissíteni. Ha még érvényes a vásárláskor kapott ingyenes frissítési lehetőség akkor azzal, ha már lejárt, akkor az újabb térképeket meg kell venni. [link]
-
synestesia
csendes tag
Üdv!
Egy ismerősöm nemrég vett egy CNS Globe HD-t, iGO8-al (CNS design). De az összes térkép 2009-es.
Ha kicserélem a /content/map/Hungary.fbl -t onnantól az iGO már nem is látja, nincs a térkép listán. (Így visszamásoltam az eredetit)
Tudna valaki segítséget nyújtani abban hogyan lehet térképet frissíteni?
Előre is köszi. -
honeker
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
szóval a naviba is van mikrofon ?
-
honeker
őstag
CSÁ... ÚJ navit vetem hd az lenne a kérdésem ha a telefon blut csatlakozott a navihoz a navi meg tranzmiteren a rádióhoz a kor telefonáláskor van külön mikrofon vagy a telo mikrafonyát kell használni ?
-
vagamo
őstag
HD-re valami CPU OC-t todtok?
-
attilaxxxx
tag
Sziaztok!
Nekem nem jelenik meg buborékban az utca név.
Meg létezik sys CNS re primo 1.2 re? -
ddrgenya
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Gipsztigris!
Írtam pár privit, ha a legutolsóra válaszolnál megköszönném.
Azaz előre is köszi

-
eisento
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
kiraly. viszont nem tudom mennyibe fog kerulni az uj globe hd net de azt gondoltam ki hogy erdemes lenne beruhazni vennek hozza egy domino kartyat vmi netcsomaggal egybekotve (vagy siman beledugnam a cegest ha mas nem jon ossze
es akkor meg van oldva a friss tmc vetel is. sztem siman megerne. otlet? mar csak a kijelzojere lennek kivancsi hogy maradt a normal globe hd kijelzo vagy esetleg masfajta kerult bele. -
gipsztigris
addikt
Ha valakit érdekel!
"2011. október 3-tól a készlet erejéig a CNS Globe, CNS Globe Pro, CNS Globe HD készülékek tulajdonosai bruttó 17.990 Forintért megvásárolhatják az iGO primo 1.2.1 Európa navigációs szoftvert (bővebben itt olvashat a szoftverről).
A szoftver 4GB-os MicroSD kártyán található, 1 év ingyenes frissítéssel." -
DM43
őstag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Az SI-k nagy része nem csak a különböző navi programok indítási lehetőségét tartalmazza, hanem jó pár (sok) különböző egyéb programot és természetesen játékokat is. Nyugodtan próbálj ki többet, hiszen ezek semmilyen maradandó változást nem okoznak a gépedben - ha nem tetszik egy adott felület, akkor egyszerűen letörlöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- További aktív témák...
- PS5 fat konzol
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.23
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Basszus!

és rájöttem, hogy csak akkor nyekereg, ha PC-re van csatlakoztatva. Szóval különösebben nem is érdekel, mert nem PC-re kötve szeretném használni