- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Hunmugli #5247 üzenetére
Szia!
Tudsz kérlek linkelni egy vonatkozó ÁSZF-et, vagy Supercell fórum moderátor általi megerősítést arra a kérdésre, hogy használható emulátor?
Amikor pár éve körbejártam a kérdést, határozott nem volt a válasz olyannyira, hogy az emulátor használat miatt ban opció volt feldobva. -
MrCsiT
addikt
válasz
Hunmugli #5234 üzenetére
Azért a siege weapons vagy mi biztosan újítás, és egy th12 tud ilyet admi CC-be th10-eknek is. Ha felépült a Th-m, húzom is fel, hogy tudjak adni a klánban..
A fejlesztéseknél a +400 hp kb. minden nagyobb fegyverre és a tárolókra szintén nem rossz.. bár a 10-12M aranyas fejlesztési költségek és a 12-14 napos fejlesztési idők eléggé a vegyél aranyat/gemet vagy legyél top klánban, ahol a clan games-ből megvan az 50.000 pont a töltő rúnákhoz -irányába tolja el méginkább a dolgokat. A kis klánoknak meg marad a lekvár...Lehet - sajnos csak klánon belül - copy layout-al másolni egy-egy falut azonos th szintnél, ez sem rossz, bár több értelme lenne, ha bármelyik falukép másolható lenne, azaz idegené is.
A freeze spell 1 helyessé tétele és főleg a hatóidő vágása miatt a freeze-t prioritással maxolni kell most, ha még eddig nem lenne maxos
-
sutyesz96
őstag
válasz
Hunmugli #5229 üzenetére
Hát azért bőven jöttek új dolgok. Gyakorlatilag minden védekező épülethez új szint, -majdnem- mindenhez a laboratoryban új szint, 10 új szint a hősöknek, maga a th is védekező egység lett, ami ráadásul húzható, army campekbe több hely, clan castle mostmár altatható, tehát pl cw közben nem csalják ki random a donatet belőle, stb.
Azért ezt nem nevezném kevésnek.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Hunmugli #5204 üzenetére
Csak azonosítóval együtt találtam egyelőre levélküldési lehetőséget hozzájuk, az meg nem feltétlenül lenne jó ötlet.
más: érdekes lesz ez a BH8 szint. Vajon mennyire lesz jól használható a Super Pekkus?
Ti kupában a kis falunál milyen szinten vagytok? Én 3200-3500 környékéről se le se fel nemigen mozdulok el: ha pár támadás nagyon jól menne wirch-ekkel, azután szén fullos falukat ad a szerver, és túl jól is támad mellé, így nem jutok fentebb.
Th11-es faluval titán 1-ben is jártam, de borzalmas a loot már csak a környékén is. Fentebbre érdemes lenne hajtani vagy inkább nem?
A falumban még 1 db íjásztorony, 1 db sweeper és 1 bomber nem maxos, meg persze a fallal van elmaradásom, de mintha lentebb jobb lootok jönnének. -
MrCsiT
addikt
válasz
Hunmugli #5104 üzenetére
kérdés: lehet abból problémám - ban, mac tiltás, akármi - ha több acc-om (falum) van és 1 mobilon érem el mindet?
A történet ahogy alakult az alábbi:
Kb. 3 éve kezdtük a Clasht játszani. Rá fél évre csináltunk érdekességnek és más fejlesztési stratégia miatt gyermekemmel együtt +1-1 falut(nekem így lett 2 falum akkor); Korábban még volt, hogy a 2. acc tabon futott de aztán androidos telóra felvettem a 2. google fiokot is és mindkettő azon volt, plusz néha besegítettem a gyermekemnek, így valójában 4 email cím és falu volt nálam.
Mostanában neki már csak az egyik falujánál ha besegítek 1x-2x, azonban tavaly mikor th11-en szén gyenge lootokat kaptam és a legrégebbi, akkor még th10-es falummal sem akartam th11-re lépni, kíváncsi voltam, milyen tempóban tudok fejlődni, így tavaly húsvétkor csináltam egy 3. falut. A th10-es falum másik klánban volt, de ott nem tetszett a vezetőség némely tagjának egyes reakciója, így a th10-es falu is átlépett a th11-em által (úgy alakult) immár leader-ként vezetett klánba.
Ezt tavaly az egyik Co-leaderrel még megfejeltük azzal, hogy versemyezni kezdtünk abban, hogy egy új falut melyikőnk tud gyorsabban fejleszteni, így lett egy 4. falum is.
Szeretem a játékot, elég sokat utazok a munkahelyre és haza, így van is időm fejleszteni. Izgalmas a más-más fejlettségi szinthez tartozó csaták és feladatok végigjátszása.
Azonban nem szeretném, ha a klánom látná esetleg kárát a múltnak.
Ezért kérdés, hogy lehet-e probléma a jelenlegi helyzetből? Esetleg érdemes-e a Supercellnek megírnom az egész sztorit, hogy miért alakult így?Azt tudom, hogy elvileg az EULA egy falut engedélyez telónként/eszközönként, de az biztos, hogy tavaly ősszel ha CSAK a th11-es falum lett volna meg, akkor talán abba is hagytam volna a játékot, annyira játszhatatlan volt egy időben azon a szinten..
szerk: 1. természetesen (hogyan is másképp) minden falu külön Google fiókhoz van társítva.) 2. nem minden faluval, de az évek során volt rá példa, hogy kisebb összegért vettem gemet is.Nem tudom, ez ad-e valami előnyt esetleg.
-
dragonfx
veterán
válasz
Hunmugli #5189 üzenetére
hát igen 5 éves a gamma több update kéne.nagyobb dolgok.
jelenleg szerintem ami elég égető lenne sas3, bowler 4, giant 9, ...és th12....2 uj troppal és uj defensel.lejöttem 4900ra szezon után.
és bedobott egy full th9et aki 4900on volt.
sereg 80% megmarad.minden hős élvemarad fullon.
és +30 trofi.
szerintme emberöltönként egy ilyet ad. -
MrCsiT
addikt
válasz
Hunmugli #5186 üzenetére
Azt a nem-nehéz-felmenni-t mekkora hősökkel gondolod, és milyen faluval?
..én kicsit korán lettem hősök szempontjából th11, mert azt gondoltam, ott is úgy lesz loot, mint korábban th10-el volt, plusz majd több nyersi fér be - th10-en sokszor futottam full tároló limitbe, és azért nem tudtam támadni mert építőre vártam. Most meg, örülök ha van 4x-es star, mert elixírt gyűjteni igencsak nehézkes.
Jelenleg King 20 Queen 16(épp megy 17-re) és Warden 7-es amim van, míg a faluban a 13-as cannon pár darab és 2 13-as íjásztorony a legkisebb, kb. minden más fullos épület.A falam nem túl erős, mert vagy 6 db 12-es van, pár 10-es a többi csak 9-es még.
Ezzel együtt, ha legyártok 2 seregnyi íjászt, és lemegyek master 1-ig, akkor ott kapok jó (azaz, +200e nyersis falukat a cuki közel 400e elixír költséges sereg árán felül ) falukat, de a szerver (vagy a szintén lefelé tartók) miatt kb. 2 nap alatt vissza vagyok push-olva 3500 kupa környékére. A 3500-3800 körüli szinten ingadozok, felfelé egyáltalán nem egyszerű jutnom, mert mikor egymás után a 40. olyan falut kapom, ahol 100e nyersi sincs, az életkedvem is el akar menni, nemhogy a játékhoz való! (itt tekernék párat egy-két programozó nyakán, aki a search algoritmus feltételeit írta.)
Egyszer fel voltam push-olva 3960-ig, de önerőből nem tudok feljebb jutni, és főleg nem egyszerű a 6M vagy több elixíres fejlesztésekre összegyűjteni (bár 2 nap, és 6-os íjászom azért csak lesz, ez még elmaradás volt.)
Főként földi támadó egységekkel megyek (4 falas, 2 gólem, 3 pekka, wizek, spellből 1 heal, 1 rage, 1 jump, 2 freeze, 1 poison) és 90%-ban a fentebb írt 100e alatti nyersis falukat kapom, 9%-ban 4-500e nyersis, szén full th11-eket, 45-ös hősökkel és fullos fallal, a maradék 1%, amiben nyersi is van, és be is üthető.Megértem, hogy bevételt szeretne a Supercell a játékból, és túl sok gemet nem szoktam venni (mondjuk, éves szintre vetítve volt, hogy vettem párszor 80 gemet, de nem jellemző, inkább csak mikor valahol vártam és untam volna magam, ha nincs boost.) ..de azért az, hogy ennyire gáz a th11, az szánalmas szerintem.
Van falat kivéve szén th10-em, 20+ hősökkel, és egy feltörekvő th9-em, így világosan látom, hogy hová milyen lootot ad a játék.
Most is 5 db építőm dolgozik a th11-es faluban, szóval tudok azért haladni, épp csak elszomorító, ami ott megy. Ha darkos sereget gyártok, akkor meg ugye a hősök fejlesztése lassul le, az sem opció.Akinek 40+ -os hőse van itt, az
- fejlesztette azokat egyszerre is, vagy
- lett véve gem, és jónapot?
Csak mert a 20-as szinttől valami 1 hét/szintet nézve, csak az egyik hős 25 hét maxra, feltéve, hogy a 100e+ dark meg is lenne rá hetente.
Hogy húztátok fel, mi a titok? -
-
mf5113
csendes tag
válasz
Hunmugli #5012 üzenetére
köszi az infót.
Még annyi hogy az miért van hogy elkezdtem játszani és facebook accountal használom, de minap töröltem a játék adatait és mikor újra beléptem a játékba akkor előről kezdett mindent, hiába léptem be a játékon belül a facebookba, akkor is elről kezdteezt hogy lehet orvosolni?!
-
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #5000 üzenetére
A fő karid bannolva lett, nem?
Van másik karid is? Azzal, hogy állsz, mit csinálsz mostanság?Én léptem TH11-re, de csak kertész és támadó sereg miatt. SAS-t nem rakom le, új Xbowot sem, csak ha már minden maxos, és megy a támadás is.
Egyelőre több TH10-est kapok ellenfélnek, mint TH11-est, és ez így jó -
-
dragonfx
veterán
válasz
Hunmugli #4948 üzenetére
én már írtam elveszett a motiváció a kihivás számomra. nincs miért hajtani lootolni. amit akartam ebbe a játékban elértem.a falazás heroes nem érdekel. lassú kötlséges.és csak egy szenvedés szopás a falat rengéssel kiszedika heroes meg nem hazsnálható alatta....és ugy játszani titánba egy halál.
inditottam egy cw.t senki nem aktiv én is jol elkurtam 2 attackot kb már smemi nem motivál ebbe a jétkba egy csomo bookmarkos csapatban cosmo ember látom abbahagyta sanszos nekem is ez lesz idővel mostmár nincs mit fejleszteni.....
ez a full kuglis attack nekem valahogy nem tetszik....bezzeg engem mindig ledarálnak hiába variálok bármit a bázison.majdha normálisra megcinsáljáka játékot akkor lesz értelme de ez már cska roszsabb lesz.unalomüzőnek jo. -
kovimester
aktív tag
válasz
Hunmugli #4948 üzenetére
Persze hogy nem! Mivel semmi értelem nincs a legend ligának egy rakás szar!
És ha ugy veszük te se juttotál fel mivel amivel "feljutotál" már bannolták
EPIC WIN VOLT A LEGEND SZÁMODRA
(#4949) dragonfx.
Ugyan ha azokat is kiraknák ne mhogy 1 percet kéne felhőzni jó ha 20 percenként egy falut találnál XD
-
jack474
tag
válasz
Hunmugli #4944 üzenetére
Bocs, ezt most nem lehet kihagyni
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#4694) Hunmugli válasza vvillie (#4692) üzenetére 2016-04-25 19:19:46
De engem nem bannoltak, és nem is használom (már)
Lehet, hogy ezek a kamu bannok csak beetetések voltak, hogy szűrjék a valódi visszaesőket
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szerintem megérdemelted, de valahol ezzel neked is tisztában kellett lenned, hogy ez benne van a pakliban. Sok sikert a CoC mentes élethez!
-
SiZo
tag
válasz
Hunmugli #4944 üzenetére
Sziasztok,
A helyzet az, hogy amúgy totálisan Mod ellenes vagyok. Aki ismer, ezt tudja. Pont.
És van az a helyzet is, amikor X vagy Y, emberileg közelebb kerül hozzád.
És van amikor ez a kettő keveredik, vagyis kell hogy keveredjen.
És akkor minden más.Hunmuglit kb. fél éve ismertem meg jobban, amikor is elkezdtünk közösen dolgozni egy nagy COC -os projekten, mely úgy lehet sosem fog már elkészülni. Nagy lelkesedéssel fogtunk bele közösen, de annyira semlegesen fogadta a magyar COC "társadalom" amire talán egyikünk sem számított. (ez a közös project amúgy egy web oldal lett volna, ahol mindenféle fontos dolgot gyűjtöttünk volna össze magyar nyelven, támadási stratégiákat, leírás farmolásról, pusholásról, falu építésről, egyéb más hasznos segítségek)
Közben úgy hozta a sors, hogy pár hónapig a klánunkban is vendégeskedett, még inkább megismertem őt.
Közben történt egy kis ez az amaz (ebbe nem mennék bele, Ő talán tudja miről beszélek), ahol nekem személyesen elég sokat segített, mindezt feltétel nélkül.És mindezt úgy, hogy tudtam, amúgy Modder. Mert hát mit szépítsük, Hungmugli Modder.
Nyilván többször beszéltünk erről is, de azt hiszem végül letettünk arról, hogy meggyőzzük egymást arról, hogy kinek a felfogása helyesebb, vagy reálisabb vagy nem tudom. Lapoztunk, de egymás álláspontját tiszteletben tartottuk.
Nekem kárt sosem okozott, ellenkezőleg.
És erre írom azt, hogy amikor ezek a dolgok összemosódnak, akkor most Nekem nehéz lenne azt írnom, hogy úgy kell neki, minek Moddolt, megérdemli. Mert ezt nem tudnám leírni, legalább is őszinte tiszta szívből nem.
Tudom, soraim szentimentálisak, de azt hiszem ezt le kellett hogy írjam.
Remélem valamikor visszajössz még egy jó kis TH6os faluval.
Üdv.:
Z. -
kovimester
aktív tag
válasz
Hunmugli #4944 üzenetére
Ez a felfogás ha az én lovam megdöglet dögöljön meg a szomszédnak is..
Most csak saját magad hibáztathatod!!
Kibanoltak 2 hétre és nem tanultál belőle..
És én ezt ugy mondom hogy én is használtam....Az meg hogy most felpakolsz olyan képeket amik semmit nem érnek már az szerintem felesleges....
Biztos meg érte a legend liga csak 2 falud ment rá xD
EPIC WIN
-
vvillie
tag
válasz
Hunmugli #4939 üzenetére
Sajnos a mostani bann az permaban. Megy is a siras mindenhol
.
Ami jar az jar.
Encouraging Fairplay II (Banned accounts)
Today (August 31st, 2016) we have completed another round of bans on accounts found using 3rd party software. Accounts found using 3rd party software have been permanently banned. Bans are non-negotiable.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Hunmugli #4939 üzenetére
Még az a bizonyos segitség is már nem jó honapok óta.
De a másik miért olyan jó hogy legendbe felemntél fasza meg mindent de értéke nincs semmii!
Ha makkod van akkor 14 napp ne agodj addig szarra rábolnak XD
Ha nicns mákod akkor dobhatod a kukába az acc-od.Én azóta hozzá se nyulok ilyen segitőkhőz miota 4 honapja olvastam hogy 1k embert reptetek meg
-
dragonfx
veterán
válasz
Hunmugli #4937 üzenetére
csalva nem szabad játszani.és még le is irod ide csalva felértél legendbe? hát gratulálok.
az a baj titánligától el van baxva a játék....állandóan felhőzik...mindig maxoso th11et ad.
2-3 ligával lentebbieket ad irto ekvés kupát tudsz szerezni.ilyne áron nem éri meg a bosszankodás. én 4300ig jutottam elég is volt jol elvagyok champiba nem kella trofival foglalkoznom. a bonus itt is jo.
ha csak 1et buksz kb egy napi trofi munkád" a kukába.... -
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #4759 üzenetére
Az én mostani CW falum egyébként elég jól bevált eddig.
Egy "sablon" falut módosítottam itt-ott minden támadás után. Utolsó CW-n 3x támadtak meg, és max eredményük 48% 1* lett, volt 0*-os támadás is. Mindegyik fullos TH10 sereggel jöttek, hősöket leszámítva, de 20-30-as szintűek voltak azért.
Legjobban CW-n 2*-ra tudták beverni TH11-el is, pedig ott fullos 3 hőssel jött a delikvens, igaz csak az időn múlt, de az is számít.
És még a infernóim 2-esek, xbowok is csak 3-asok, meg néhány ágyú és mortart kell még maxolnom.Mivel szabvány falura hasonlít, felteszem elsőre mindenki a szerint akarja támadni, aztán jön a koppanás, amikor nem úgy sikerült, mint megszokták
Most én is pusholok, mert van két hős, megyünk felfelé szépen a klánnal, már 19. helyen tartunk, cél az ameddig sikerül szint
-
kovimester
aktív tag
válasz
Hunmugli #4701 üzenetére
Hagyuk már ezt a zug meg a stb. modolot...
Ha már egy azaz EGY olyan embert banolnak aki nem használta már meg bukot a SC. fairplay dolga 1es ülj le.Ez számomra azt a jelenti hogy van egy random programunk amibe mondjuk van 100 olyan progi (futatási apk neve) ami ha megy a hátérbe no bann a többiért bann.
Ugy hogy ennyit nincs meg az indok az hogy miért mikor stb.
De valaki írta itt hogy az SC dönti el hogy ki játszik és kinem.
Ugy hogy ez ebben a formában egy szar.Az meg hogy most el tűnik az xmod.. ugyan már emberek 2 hétig pihi lesz idejük kitalálni valamit....
Plusz ezek szerintem mind iphone telorol nyomták.
Az android rendszert lekövetni hát.....
Lucky patcherel bármelyik programot belehet a rendszerbe építeni azaz rendszer file lesz azaz az xmod már alapból az android rendszerbe épül bele. Inentöl kezdve bukó vári.De hiába irom ezt.... ugy se hiszi el senki se ...
-
SiZo
tag
válasz
Hunmugli #4687 üzenetére
Kérlek bennetek ne felejtsétek, hogy a Coc Hungary -nak már 6000 körüli tagja van. Ez nyilván egyfelől jó, másfelől meg felelősség.
Másként fogalmazva, a mod és bot téma régóta jelen volt a csoportban, várható volt, hogy Kócék állást fognak foglalni. Az is nyilvánvaló, hogy ebben az állásfoglalás vagy igen, vagy nem. nincs olyan verzió, hogy kicsit igen, kicsit nem.
Nos, ha engedik továbbra a mod és bot témát, akkor a társaság másik fele akadt volna ki. (főként a Hungary levadászás borzolta a kedélyeket, így mindenképp beavatkozás volt várható)
Ergo, erre jó megoldás egyszerűen nincs!
És valószínű gondolhattak arra is, hogy 6000es csoport már véleményformáló és befolyásoló tényező, főleg pl. a fiatalabbak (u12) számára. Ha így nézem, akkor lehet tényleg jobb, ha ki van tiltva ez a téma.Megint másként megfogalmazva, ha nem tetszik, csinálni kell egy másik hasonló csoportot, és ott meg olyan témát enged vagy nem enged az ember, amit akar.
Írom mindezt objektív módon, de nem titkolva, hogy én is a mod ellen vagyok. -
kovimester
aktív tag
válasz
Hunmugli #4685 üzenetére
Ha ez az az FB oldal ahol az admin egy mikulás szakállas hülye akkor ez az egyik leghulldékabb FB csoport ami van M.o.ban.
Indoklom is!
A csoport nem a tagokrol szól hanem az admin kicsinyes dolgairól csak arról lehet beszélni amiről ő akar vagy engedélyezi azaz nincs szabad hozzászolas. Ha véletlenül elent mondasz egyből felkerülsz a nyuszi listára. Meg sorolhatnam.
Az a csoport arról szól hogy a "mikulás" otthon egy papucs és a csoportban éli ki a diktátori hatalmát mert otthon asszony jól pofán b"sza ha megszolal.De ha ez nem az a csoport nem irzam semmit.
-
vvillie
tag
válasz
Hunmugli #4664 üzenetére
A SC az mindig igy ne felejtsuk el:
, minden nap vegen amikor osszeszamoljak a gem penzt
).
Sokan szidjak de ok csinaljak a legjobban az tuti.
Le akalappan elottuk amit elertek.
Mi az idonket pazaroljuk a jatekkam meg sokan a sok simulalassal ok meg bezsebelik minden nap a tobb szazezer dollart.
Ezt ne felejtsuk el, hogy mindig ok vannaka a legjobb helyzetben akarmennyire is haragszanak rajuk sokan.
-
vvillie
tag
válasz
Hunmugli #4661 üzenetére
A legtobb bot collectorok fenykepeibol meg tarolok fenykepeibol allapitsa meg, hogy vane elel lott bennuk es megerie megtamadni.
Semmien server altal kuldott fajlt nem olvas be.
A modok pedig melyebben belenyulnak a jatekba memoria szinten.
Ezert lessz nehezebb eszlelni a botokat.
Dehat azt sem nehez eszlelni egy embernek mert nagyon sablonos muveleteket vegez.
A lenyeg a sc-nek , hogy ezt mind a szoftver erzekelje es nagyon pontos legyen.
Amugy a botokkal semmi bajom, az nem nagyon befojasolja masok jatek elmenyet, a modok annal inkabb.
-
sztanozs
veterán
válasz
Hunmugli #4659 üzenetére
Szvsz szerver oldalon statisztikai alapon megy (fog menni) a szűrés - a kliens esetleg átad némi lokális infót ennek megsegítésére (kattintások helye/ideje) - ami alapján már valószínüleg jó eséllyel szűrhetők (egyes) tevékenységek. Persze amint a modokat statisztikai elemzés ellen fel fogják vértezni, ez már nem fog működni.
Jó kérdés, hogy a modok elleni aktív védelemre mit fognak tudni kitalálni. A legnagyobb probléma szerintem, hogy droidon nincs védett memóriatároló, root nevében futó processzel bármikor olvashatók a folyamatok memóriatartalma.
-
Satariaaa
tag
válasz
Hunmugli #4563 üzenetére
Ilyen nyíltan kitenni, hogy csít van, hol és ki álltal, ostobaság. Saját magatokat szivatjátok vele. És ezért nem is gartulálok a 10es szinthez, mert bullshit... És, ha 9es klán lennék mögöttetek és mi is csalnánk, elhallgatnám és ugyan ezt mondanám! Azt meg úgy hívják, képmutatás! Csak én fenntartanék vele egy illúziót érted? Gusztustalan példa, de talán segít! Nem mutatnám meg a lapjaim... Ennyi. Ezt szeretném, hogy megértsd!
-
Satariaaa
tag
válasz
Hunmugli #4563 üzenetére
De azért a tudás okos és helyesebb használatának kérdésének megválaszolásához, se top se közepes gémernek nem kell lenned. És mod se kell hozzá. A dolog azon része meg ott hever válasz nélkül, sok mással együtt! És nem csak én tettem fel azt a kérdés és nem csak én indultam el azon a vonalon! Netán túl kényes lenne a téma? Nem a véleményünk tér el! Mondtam! Én is megtennék mindent a győzelemért adott esetben! Hogy ebből ki mit olvas ki, az egyéni. Lehet pontosan ugyan olyanok vagyunk, de lehet, hogy nem! Semmi konkrétat nem mondtam ugyebár
Te csőlátású gémer vagy én meg nem. Ez tér el, én elmélkedek, állásfoglalás nélkül, te bizonyítassz kompromisszum nélkül! Ennyi történik itt szerintem...
-
Satariaaa
tag
válasz
Hunmugli #4560 üzenetére
És észre kéne venni, hogy nekem hiába bizonygatod a mod létjogosultságát és működését! Azért nem tudsz meggyőzni, mert nem érdekel a mod és mert nem akarok csatlakozni az elitehez. Renegát vagyok és ez megakaszt! És nem állok egyik oldalon sem, én más gondokról elmélkedtem, amit a székrekedéses modbizonygatásoddal, ami mindenkinek a könyökén jön már ki, notorikusan kikerülsz és válasz nélkül hagyod! Velem ezért nem jutsz egyről a kettőre... Mert tudsz témát váltani, pedig én csak ezt feszegettem, nem a mod mibenlétét...
-
F_Peter
őstag
válasz
Hunmugli #4550 üzenetére
A fekete leves dolgot nem magamra értettem, hanem az a fekete leves - avagy még rosszabban tünteti fel a dolgokat - hogy ilyen írások után és topik gazdagént mondtad amiket mondtál. Ez ami súlyosabbá teszi a dolgot.
Nem mondtam, hogy ne csalj, ne xmodoz, azt sem hogy ne írj okos dolgokat, azt sem hogy ne legyél topik gazda. Azt írtam hogy ne mond azt, hogy "nincs más választás", mert az nem igaz.
És ehhez elég csak azt látni, hogy még - szerencsére - többen vannak akik nem használnak ilyen eszközöket, mint akik használnak; ők is választottak és mást mint te. -
F_Peter
őstag
válasz
Hunmugli #4542 üzenetére
No, akkor én leszek a rossz fiú...
Nem tudom mit írtál. Soha nem olvastam magyar dolgokat, nem FB-zek, mondhatni CoC témában magyar nyelven ez az egyetlen fórum amit követek.
Láttam hogy volt erre utaló mondat, hogy te vagy a topik gazda, akkor sem foglalkoztam vele, mivel ez nem tartozik a témához; most sem tartozik a témához hogy ki a topik gazda. Egy egészen más dolgot vitatunk. A fórum erről szól hogy megvitathatnak az emberek bizonyos témákat.
Ha felmerülne a topik gazda megvitatása az megint más eset, akkor majd arról beszélünk és nem arról hogy te xmodozol vagy sem, mert az teljesen mindegy lesz akkor.Na és akkor jön a fekete leves része.
Én is írtam pár dolgot más témákat illetően (pl. a kelet-európai ipar fejlődéséről és annak hatásairól a világ gazdaságára, de játékok terén szintúgy). Ha írsz egy halom egy okos dolgot - és a dicséretekből és a like-okból következtetve ez így van -, akkor sok ember azt mondja, hogy "ez a srác tudja mit mond, hallgatni kell rá". Na de innentől fogva felelősséged van! Amit kimondasz, leírsz azok súlyosabbakká válnak. ha azt írod le hogy "Nincs már út, mint a csalás!" Azzal akár komoly hatást gyakorolhatsz a kicsiny országunk játékos közösségére (leginkább a fiatal korosztályra, mert a felnőttek - értsd. 25+ - máshogy mérlegelik a dolgot).
Ha az xmod Magyar országon arányaiban jobban elterjed mint mondjuk Amerikában és esetleg emiatt egyszer csak megpecsételik (nem lesz ilyen, csak gondolat szintjén írom) az itteni közösséget, amolyan Disney módra, akkor ennek te is a felelőse leszel.Summa: Szerintem biztos hogy sokan elolvasták az írásaidat és azt kívánom, hogy írj még olyanokat amiket említettél, mert ez kell a közösségnek. Hajrá.
De ilyen írásokkal magad mögött pláne hogy ne mondj olyat hogy " az xmodon kívül nincs más lehetőség"
Ha nagyon muszáj ezt leírnod, akkor az a minimum hogy oda írod, hogy te nem tudsz megvalósítani más lehetőséget, vagy hogy te nem tudsz elfogadni más lehetőséget.A xmodos ismerőseidnek: Anno az álom képben fel sem merült, hogy a warokon a th10-ek agyba főbe 3 csillagozni akarják egymást. A 3 csillag egy th10-en egy kiemelkedő, ritka és nagy gratulációk övezte eseménynek volt tervezve. Mi lett belőle? Köszönjünk az xmodos ismerőseidnek hogy ők is hozzájárultak hogy a játék közössége ide jusson.
-
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #4542 üzenetére
Milyen meglepő, hogy a többi mod-os neked ad igazat...
Indokot nem hoztál, csak azt hajtottad, hogy győzelem minden áron, vagyis mod-on keresztül, mást nem írtál.
Felvetéseinkre nem jött válasz, csak, hogy győzelem minden áron, azaz...Erre még te sértődsz be, hogy nem ért valaki egyet veled, legalább is a modozásról alkotott véleményeddel.
A segítő szándékot becsülöm, kivéve, ha az arra irányul, hogy tudunk csalással előrébb jutni
FB-ot meg nem olvasok, nem az én világom, távol tartom magam onnan szinte teljesen.
De ide is írhatsz, ha az nem a mod-ozásról szól, hidd el, én értékelni fogom ;-) -
SiZo
tag
válasz
Hunmugli #4540 üzenetére
Összemosol különböző dolgokat.
Senki nem kérdőjelezte meg azt hogy te topikgazda vagy. Senki nem mondta hogy rossz topikgazda vagy, es senki nem mondta azt hogy bezzeg ő topikgazda akarna lenni.
Mi csak azt mondtuk, hogy morálisan nem értünk egyet azzal ha valaki xmodozik.
Nem értem miért kevered egymásba a két szálat...
Es nem támadunk téged személyesen, hanem eszmét cserélünk. Es igen, többen vagyunk jelenpillanatban azok, akik az xmod ellen vannak. De ez sem konkrétan csak ellened irányul, hanem az xmod használok ellen.
Az meg hogy írsz szep dolog (en olvastam, tényleg rendben van), de sajnos az írók keresztje néha az, hogy senki meg csak meg sem köszöni. Sajnos ez benn van a pakliban. Másként, ne azért írj, hogy megköszönjék, írj abéli meggyőződésedből kifolyólag, hogy tudod, ezzel sok embernek segíthetsz. (Nekem is van több irományom is, sosem vártam el, hog valaha, valaki is dicshimnuszt zengjen nekem)
-
F_Peter
őstag
válasz
Hunmugli #4530 üzenetére
Be van bizonyítva.
Én is másik csordában vagyok és működik.
Nem is akarlak meggyőzni, én csak azt mondom, hogy az nem igaz, hogy "nincs más út".
Hardcore klánban nem lehet máshogy? Akkor döntök: nem leszek olyan klánban.Igazából szerintem te is élveznél egy Coc-ot, ahol nincsenek ilyen eszközök. Csak az elején volt aki azt mondta, hogy "nem, engem nem érdekel hogyan de én akarok lenni a fasza csávó" (persze ettől nem lesz az szvsz). Ha a CoC népes közössége mind a szvsz bölcsebb emberek közé tartozott volna, akkor egy hangként mondták volna hogy: Oké, legyél ha ez neked jó. Legyetek ti a legjobbak, mi pedig játszunk tovább.
Ehelyett elindult ami elindult és nekem mindegy hogy mondjuk te voltál az első aki ezt elkezdte (tudom hogy nem, nem azért mondom) vagy te voltál az sok ezredik aki beállt a sorba, mind ugyanannyira vagytok hibásak emiatt és mindenkit ugyanaz a felfogás vezérelt. -
SiZo
tag
válasz
Hunmugli #4512 üzenetére
hát nem írtam ide már vagy 1 éve biztos. az utolsó 10-20 bejegyzést azonban végigolvastam.
(vállalom hogy kitiltasz innen, nem igazán érdekel)az igazság az, hogy amúgy vicces hogy "topikgazda" lettél, jelentsen ez bármit is. mert ha ilyen komoly szerepkőrben illegeted magad, az némi nemű bölcsességel kellene hogy párosuljon, nem így Te nálad.
a Te esetedben ugyanis a "ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna" kifejezés írja le legjobban a helyzetet.voltak eddig is értelmes írásaid, megnyilvánulásaid, de rajtad is tökéletesen érződik (így kívülállóként) az a több-kevesebb gőg, amit főként a 444 és Bálint képvisel. A gőg egy része amúgy még érthető is, hisz mindennek mellett azért letettetek valamit az asztalra (főként 444 és Bálint), így részben elfogadom, ha valamiről megnyilvánultok, hisz tudjátok miről beszéltek. (az elért eredmények szintén nem lehetnek vita tárgyai)
másfelől meg számomra érthetetlen az a fajta elvakultság ami azt mondatja veletek, hogy xmodozni igenis kell. és megnyilvánulásaid alapján úgy látom, teljes mértékben el is hiszed, hogy ez egyszerűen normális, és elválaszthatatlan része a játéknak.
demagógia persze van, felvetett érvekre válaszolni nem válaszoltál, inkább hajtogattad tovább saját magad által kreált rózsaszín köd előnyeit.
Sőt, egyenes azt mondod, hogy aki ezt nem fogadja el, nem értik meg, "azok miatt tart itt az ország". ez már amúgy a totális dekadencia határát súrolja.Felháborodásom mélységes, és nem amiatt mert csalsz, csaltok, hanem amiatt, hogy ha valaki ezt szóvá teszi, hogy nem fairplay, ti letorkoljátok a másikat, mert ennyire el vagytok vakulva, Ti, csalók.
mint láthatod, fentiekben egy konkrét esetre nem tértem ki. hogy hol, és mennyire szükséges, vagy nem a nyuszizás. csak elvekről beszélek, arról beszélek, hogy szerintem morálisan mi jó, és mi az ami már nem elfogadható.
De további sok sikert gyönyörű warok nyeréséhez.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Hunmugli #4510 üzenetére
A sport sok mindenre megtanitott , többe közt emelt fővel vesziteni és büszkén viselni a vereséget, abból tanulni.
Vesziteni én sem szeretek , ki szeret... de lásd fentebbA mod és csalás ellen a SP-nek kellene fellépnie , mert ha netán fizetek a játékban akkor miért nincs teljes mod elleni védelem?Csalók kizárása?
Így is elcsúszik a balansz azok javára akik beletolják a zsét - tegyék, ez kevésbé zavar.
Igy az ilyen emberek kapnának(csalók) egy végleges bant azt jóccakát
Szóval tehetne a SP valamit ha már kemény IAP van a játékban..."pontosan azért szoktam használni a modot, mert nem egyenlő esélyekkel indulunk"
Aha tehát ha a Reál ellen játszik a Fradi , akkor ők (Fradi) lehetnek többen is?? Nah hagyjuk , saját magadat áltatod ezzelTopikgazdaként mindez...
-
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #4518 üzenetére
Senki nem mondta, hogy csak te (ti) csaltok. A 444-esek is csinálják, mint írtam lentebb, és már találkoztunk 3-4 alkalommal olyan ellenféllel, akik szintén mod-oztak.
A véleményem ettől még nem változik, gusztustalan dolognak tartom a csalást (úgy önmagában), tök mindegy, miről beszélünk.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Hunmugli #4507 üzenetére
Már ne haragudj de arra vered a melled es magad hogy csalva nyersz?
Azért teszed meg mert mások is használják...A pofám leszakad...
Nem szemelyeskedesnek szántam csupán az ilyen megnyilvánulásokkal dobja le az agyam a szijat...En mikor aktívan fociztam és az ellenféltől kiállították valakit , aztán nyertünk , nem volt olyan érzés mikor egyenlő esélyek mellett győztünk .
Nem akarok predikalni csak az ilyen miatt tart ott a világ ahol... És ez csak egy játék(?)... -
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #4505 üzenetére
Semmi sem szükséges, csak amit akarunk, az.
Te csalni akarsz, lelked rajta. Csak ne köríts mellé valami fantasztikus történetet, mert nincs értelme. Csalsz, mert így tudsz csak játszani, neked a csalás okoz örömet. Gondolom 11-est is 20-30x rúgnál fociban úgy, hogy a kapus mindig ugyanarra vetődik, aztán begyakorlod hova kell rúgni, és kész. Milyen jó is lenne, ha hasonló módon folyna a sportolás a való életben is. És mindezt elintézni azzal, hogy csak így tudtunk nyerni...Miért könnyebb út? Mert tét nélkül támadsz annyit, amennyi belefér. Mi ez, ha nem a könnyebb út?
Ez a játék márpedig szórakozásra van kitalálva. Ja, hogy nem ingyen írták meg a fejlesztők? Miért is tennék? Mit kapsz ma ingyen bárhol is?
-
kovimester
aktív tag
válasz
Hunmugli #4502 üzenetére
Szépen le írsz mindent ez tény plusz fel is válalod hogy használod ez tisztelezre méltó.
És amiket le írsz igy is van.
Sokkan még nem is a sand box attack ért használják. Ha nem az auto keresésért mert az nagyon kifinomult. Nem kell nyomkodni mint egy ideg bajos szépen beállítod gold és elixir th szint azt go kb 3 perc alatt talál. Sima pálya "easy search".4503:
Csak anyit fűzök hozzá szenvedj csak nyomkod az next gombot.
Háborúban is az igazság harcosát lövik agyon elsőnek.... -
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #4501 üzenetére
Ez az az a hozzáállás, amit nem tudok elfogadni, hogy mások is csinálják, máshol is.
Van aki embert öl, meg lop a boltból, másoktól, stb., de én ezt nem teszem, még ha ez lenne a könnyebb út a legtöbb esetben.
Szerintem innen nézd a dolgokat.A war win bónusz meg aprópénz, ne vicceljünk már. Napi 5-10-15 milla loot mellett mi az? Szinte semmi.
Tényleg nem értem az ilyen játékot, hiszen ez egy szórakozásra kitalált dolog. Aki ezt ennyire véresen komolyan veszi, az márpedig hülye, ha bevallja, ha nem, és nem mellesleg elrontja mások örömét, amiért pedig rohadjon meg.
-
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #4492 üzenetére
De az valóban mámoros győzelem, ha csalással nyer az ember?
Ez kb olyan, mintha kér szemben álló sereg egyik felén nyilak, a másik felén meg géppuskás katonák lennének. Nem kérdéses ugye a kimenetel normál esetben.A kérdés csak az, hogy valóban győzelemről beszélünk ilyen esetben? Szerintem nem. győzelemről csak egyenlő feltételek esetében lehet beszélni.
Az más dolog, hogy aztán ott van még az öröm is, amit a siker okoz.
Nálam ezek a fontosak, nem az, hogy papíron jól mutat a klán győzelmi sorozata.
Mihez kezd vele az ember? Jobb csaja lesz tőle...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest