Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SiZo

    tag

    válasz Hunmugli #4512 üzenetére

    hát nem írtam ide már vagy 1 éve biztos. az utolsó 10-20 bejegyzést azonban végigolvastam.
    (vállalom hogy kitiltasz innen, nem igazán érdekel)

    az igazság az, hogy amúgy vicces hogy "topikgazda" lettél, jelentsen ez bármit is. mert ha ilyen komoly szerepkőrben illegeted magad, az némi nemű bölcsességel kellene hogy párosuljon, nem így Te nálad.
    a Te esetedben ugyanis a "ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna" kifejezés írja le legjobban a helyzetet.

    voltak eddig is értelmes írásaid, megnyilvánulásaid, de rajtad is tökéletesen érződik (így kívülállóként) az a több-kevesebb gőg, amit főként a 444 és Bálint képvisel. A gőg egy része amúgy még érthető is, hisz mindennek mellett azért letettetek valamit az asztalra (főként 444 és Bálint), így részben elfogadom, ha valamiről megnyilvánultok, hisz tudjátok miről beszéltek. (az elért eredmények szintén nem lehetnek vita tárgyai)
    másfelől meg számomra érthetetlen az a fajta elvakultság ami azt mondatja veletek, hogy xmodozni igenis kell. és megnyilvánulásaid alapján úgy látom, teljes mértékben el is hiszed, hogy ez egyszerűen normális, és elválaszthatatlan része a játéknak.
    demagógia persze van, felvetett érvekre válaszolni nem válaszoltál, inkább hajtogattad tovább saját magad által kreált rózsaszín köd előnyeit.
    Sőt, egyenes azt mondod, hogy aki ezt nem fogadja el, nem értik meg, "azok miatt tart itt az ország". ez már amúgy a totális dekadencia határát súrolja.

    Felháborodásom mélységes, és nem amiatt mert csalsz, csaltok, hanem amiatt, hogy ha valaki ezt szóvá teszi, hogy nem fairplay, ti letorkoljátok a másikat, mert ennyire el vagytok vakulva, Ti, csalók.

    mint láthatod, fentiekben egy konkrét esetre nem tértem ki. hogy hol, és mennyire szükséges, vagy nem a nyuszizás. csak elvekről beszélek, arról beszélek, hogy szerintem morálisan mi jó, és mi az ami már nem elfogadható.

    De további sok sikert gyönyörű warok nyeréséhez.

    # HUN MKI AKTIV #

Új hozzászólás Aktív témák