Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz WhiteWalker #4539 üzenetére

    Na akkor mondom az ajánlatom: mivel úgy látom, hogy mindenki csak a csalót látja bennem, és eszerint írja a mondandóját, hajlandó vagyok itt hagyni benneteket. Az idő során sok értelmes írásom volt (mind az :D ), de senki nem mondta, hogy milyen jók. Tisztelet a kivételnek. Emlékeim szerint a th9-es anti3as írásomra még egy wow sem érkezett. Vagy egy aha ezen már túlléptem se. A facebookos csoport sokkal hálásabb mint ti.

    Tudom megint velem van a baj, meg igazából tetszett, meg minden... De ez a fórum nem érdemel meg egy ilyen béna, demagóg, idióta, csaló Topikgazdát, mint én. (Bár ez néha fordítva is így van.) Tehát: gyűjtsetek össze 3 szavazatot arról, hogy hagyjalak titeket békén, csak soha ne sírjatok vissza. Bár a jelenlegi állás szerint ennek a veszélye nem áll fent. Lootolok, a te megnyilvánulásod egynek veszem. Giinos, a tied is.

    Ezzel valószínűleg pont az ellenkezőjét fogom elérni annak, amit kéne, de hát ez van. Kezdem unni ezeket a beszólogatásokat. Inkább segítek a csoport retardjainak. Ők legalább megköszönik és nem írnak ennyit. Várom azt az egy szavazatot. További jó játékot fair playerek.

    Ui.: ne fárasszátok magatokat azzal, hogy hülyeségeket írtok erre a hszre. Nem érdekel, ha valamit rosszul látok, ahogy az se, ha mindent rosszul látok, és az se, ha totál idióta vagyok. Csak annyit mondjatok, hogy maradjak-e itt, avagy ne. A vélemény többi részét nyeljétek le, úgy, ahogy lenyeltétek az indoklásaim nagy részét. Jó fair play játékot :P :U

    Respect

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák