Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lootolok #4499 üzenetére

    Ez egy nehéz kérdés. Ha a felek közül csak egy használja, akkor az tényleg unfair. De mi az utolsó egy hónapban több modos klánt kaptunk, mint eddig összesen. Ez az arány később csak nőni fog. Letettünk valamit az asztalra, máshogy nem igazán tudjuk megvédeni.

    Persze az is érdekes, hogy mi alapján gondolsz egy-egy játékost/klánt csalónak? Az egyetlen eszközt, amihez nem kellett mod, éppen az előbb nerfelték: a witchet. Erre kapjuk a +6 db th 10-es ellenfeleket. Ez is csalás, csak az sp részéről. Ha annyira érdekelné ez a Supercelt, már léptek volna ellene, de nem sikerült. A live trapsot alig 20 óra alatt kijavították...

    De én szívesen leszek újra fp játékos, és megyek a 2 csillagokra, ha tudom, hogy egy szorosabb cw esetén 2 óra tervezéssel tudok 3-azni. Még egyszer elmondom: mod nélkül lehetetlen 3 csillagozni értelmes bázist[th 10+]. Szép maxos, anti2-es. Persze nem casual resource ring... Tudom, az OH-ban meg tudják csinálni. Az az OH...

    De ott vannak az anti3-ak. Elmondok egy történetet: este tíz körül egyik nap szólt zsomac, hogy kell ember, menjek vadászni. Mondom megyek. A felállás: két pakisztáni klán. Az egyik régen levadászta a másikat 15 klán játékosainak segítségével. Ütött a bosszú órája. Mindkét oldalon (az egyiken csak a matchelésért - vadászó klán) volt kb 8 darab th 3... Az első tíz percben az összes bázison toltak egy 0 csillagot - mindkét oldalon.

    Megtámadtak engem is, 2.szorra: witchekkel. A támadó tényleg mindent elpróbált, jó sokszor. 99% lett. Th 11 vs th 10.

    Nem, a mod nem csinál 3 csillagot. Attól, hogy megy a 2 csillag, nem fogsz tudni anti3-akat ütni. Segít, de nagyon nehéz használni. A legtöbb játékosnak, ha meg is van a képessége 3 csillagozni vele (de ez ritka), akkor ideje nincs órákat tervezni. Választhat, hogy veszít a klánja, vagy megbízik egy klántársban, aki támad helyette, és nem adja el a karakterét.

    Van, akinek nem sokat jelent egy-egy win, vagy úgy gondolja, hogy sosem lesz szüksége anti3-as th10-et támadni. Ha nem számít a win, akkor minek cwzni?

    Még valami zárásként: nekünk volt már csak th9-8 cwnk. Modos enemy ellen. Béna kialakítású bázisok, gyenge hősök. De majdnem döntetlen lett!!! 2%-on múlt a cw, végül nyertünk. Ezt úgy, hogy az egyik támadójuk elrontotta a támadását, ezért a 10-es hősös th 9-nek kellett támadnia maxos, rendes anti3-as th9-et. Lejárt az idő, 2%-on múlt minden.

    Úgyhogy bármelyik ellenfél modozhat, csak kisebb szinten nincs akkora jelentősége/könnyű fair play módon kompenzálni. És miért mindig a th10-zel jövök? Mert th 10 vagyok, a klánomban most már minden cwben van th10, és úgy érzem, a gw hiánya miatt ez a legnehezebb szint. Szerintem ez jó ideig nem fog változni.

    De mondom, taníts meg mod nélkül 3-azni, máris nem fogom használni+megértem a te álláspontodad is :)

    Ja és a válaszok a (költői) kérdésekre: akkor szoktam csalni, ha muszáj a győzelemért - ez ritka. És olyankor mámoros a győzelem,mert végigizgulom az egész cwt.

    Győzelem? Kóc: ez tisztán jogi kérdés. A győzelem az győzelem :DDD :K Miért? A háborúban nincsenek szabályok/csak annyira, amennyire be tudják őket tartatni. Illetve: fociban nem csalnak az emberek? Vagy sportban nem doppingolnak? De. Akár magyarok is.

    Mit kezd vele az ember? Boldogítja a tudat hogy Mo. legjobbjai között van, akik közül sokan csalnak, csak nem vallják be. Meg kapja a lootot a winért. És van miért izgulni keresés, prar day, és war day alatt is.

    Nem lesz jobb csaja tőle. De miért? Jobb csajod lesz, ha fair play módon játsszasz? :DD :P

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák