- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #5192 üzenetére
Hát... Dobált be 2 percig jobbakat is frissítés/maintanance után
És ismertem is th9 legendet.. Ahogy ő mondaná: "aki meg meri kérdezni, milyen bázissal mentem fel, ..." Úgyhogy biztos nagyon "örült" szegény.
Remélem nem lesz th12. Semmi értelme. A cw óta nem volt értelmes content pluszban, csak apró újítások. Amiknek lehet örülni, de ettől meg nem töri meg az egyhangúságot. Mint pl. a th11-12-1x (huszon-iksz, harminc-iksz
)
-
chris0000
őstag
válasz
dragonfx #5156 üzenetére
én is néztem,h csak 3 kör és várjak egy napot...de utána egyre kevesebb ideig kellett várni vagy kiváltod gyémánttal az időt...
szerintem minél több 3-as csatát lenyom az ember annál kevesebb ideig kell várni.nekem most 12óra a 3 kör után...meg minél több serleget gyűjt az ember annál több lootot kapsz a 3 körös csatákban...másnak?
üdv. -
yimm
aktív tag
válasz
dragonfx #5123 üzenetére
Nekem is uncsi lett kicsit. Csak a dark-ra megyek, az elixír nem érdekel, az arany meg ha összejön , megy deff-re. Közel 3 hónapja folyamatosan tolom a hősöket AQ27 King25 el indultam, most AQ37re ébred, a King meg 34es. Lassan visszatérek War-ozni, háta akkor visszajön 1 kicsit a régi feeling.
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #5112 üzenetére
Falakbol mar a mai frissitesen jott tovabbi 25 fal lerakasat nyomom, hosok 45/44/20. Aq45 ha minden jol megy, hetvegen indul, es rogton kesz is lesz, mert nem koltottem semmi boostra, igy most van meg 1006. Bk45 is igy lett kesz most vasarnap. Elinditottam, es legemeltem. Masra ugy sem kell mar a zold cucc
-
MrCsiT
addikt
válasz
dragonfx #5059 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a tanácsokat,
"bízok abbana klánodban vannak fejletebb maxos th10-11ek" -
..hát nincsenek. Mi kicsik vagyunk, a Hunriders.. még akitől átvettem a Leadert, mert kevesebb ideje lett játszani, Ő is csak TH10, és tegnap jutottam el oda, hogy átugrottam szintben, mert 125-ös lettem, Ő pedig "csak" 124-es.
Másik TH10 talán 1 van a klánban, így nálunk Pioneer vagyok a tekintetben, hogy mit érdemes és mit nem fejleszteni, bár nyilván mindenki azzal boldogul, amivel tud.Itt kérdezném meg, hogy
- a ribi5 az gondolom a valky..
- a laloon miért annyira "divatos"? Top 20-nál kb. csak az van, ahogy néztem. Arra gondolok, a wizzel kb. egy árban van a ballon, és hasonló a sebzése is, de jobb élettel. Ez áll mögötte?
- miért írod, hogy a wiztowert hagyjam egyelőre? Ahogy nézem, annak az épületnek rendesen nő az élete, tehát általánosan nehezebbé válik leverni a falut. (többek között, emiatt is húzok tárolókat most, mert +400 (2100 vs 2500) életet kapnak, tehát több idő leverni azokat.) Az igaz, hogy az íjász és a cannon hamarabb kész van..Az infi érdekes dolog: nyilván nem azért nem nyomtam meg eddig, mert nem volt rá aranyam.
Azért nem nyomtam meg, mert arra gondoltam, AMINT elkezdem azt fejleszteni, rám ugrálnak majd.
Van egy másik hősöm (karakterem) Trier, amit 1 hónappal a Patricius hős előtt kezdtem, és ott ezt az elméletem ki is próbáltam: 2 db 1-es infi visszatartotta a "plebs"-et (persze, OP játékos megpróbált leütni, az rendben is van), nos Trier-nél megnyomtam az egyik infit - és valóban, ilyen th9-ek azt érezték, hogy eljött az Ő idejük!...én meg csak azt éreztem, hogy 2 naponta lépek egy ligát felfelé, mert nem eszik annyira forrón azt a bizonyos kását.
..és ezt akartam elkerülni: arra gondoltam, megerősítem egyébként a védelmeket, az infitől félnek úgyis "natívan", majd a végén foglalkozok azzal. Ez sem a legjobb, mert ugye ha nem fejlesztem, akkor meg nem nő a sebzése sem, így, vagy 2 napja megnyomtam az egyiket 2-re ( azonnal rám ugráltak, természetesen), így most azon tanakodok, hogy megvárjam-e a 2. infi fejlesztésével, hogy az első kész legyen, vagy nyomjam egyszerre, legalább hamarabb készen leszek?meglátom..
update: Trier hősöm TH10-es, és figyelembe véve a TH11-nél tapasztalt kezdeti elixír nehézségeket, nála már egy erősebb faluval fogok TH11-re lépni (majd), igaz, ott már a 2. infi lesz 3-as kb. 10 nap múlva. Szintén ott próbáltam még TH9-en 5-ös hoggal menni valamire, hát, kidobott darknak tűnik amit költöttem rá, annyira nem működtek a támadások vele. Nem tudom, más használ-e hétköznapi rabláshoz hogot?
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4953 üzenetére
Miért éri meg neked inaktív klánt fenntartani?
Gyere át hozzánkJó a hangulat, nagyrészt felnőttekből áll a társaság, a war-t pedig olyan szinten vesszük komolyan, hogyha valaki nem támadja le a 2 lehetőségét, max sereggel, akkor kick.
Nem vagyunk war klán, mert hetente 2-t tolunk, és nem is kötelező indulni, de ha indul bárki, annak oda kell tennie magát, mert másik 10-15-20 emberrel tol ki.1 hőssel (vagy TH11-eseként 2-vel) lootolni valóban nem túl vidám dolog, de ez a szükséges rossz a max hősökig vezető úton. Én fogakat összeszorítva toltam a dolgot, így meg is lett az eredménye, ugye 2-3 hete már 40/40-esekkel riogatom a Th8-asokat
Apropó. Tegnap bedobott nekem egy Th8-ast, Titan 2-ben történő nextelés közben. A csóka Titán 3-ban tanáyzik, és ebben a szezonban már 555 támadása volt. Az valami embertelen. Gondolom boostol ezerrel, és TH9-eseket rak körbe 50%-ért, hogy fent tudjon maradni.
Mindenesetre lecsaptam, mert 12 kupát adott, ami itt fent már igazi csemege, főleg ilyen könnyű préda esetében úgy, hogy 10db bedobott faluból kb. 9 db kimaxolt TH11-es... -
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #4941 üzenetére
Ameddig normálisan ment jó volt.
Főleg kupázásra volt jó.
De nagyon-nagyon sok mindent lehetet " tanulni" alatta.
De amikor jött a bann hullám delete lett ez van ezt kell szeretni.
Igy jó játszani meg igy ugy is jó volt.
TH11eket ugy is csak 2re lehet verni ha jó a falu és fullos.
Ugy hogy itt már alapból értelmét veszti a dolog.... -
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #4938 üzenetére
Megmutatom, mi mindent csaltam az alatt az idő alatt, amíg felmentem legendbe. De tényleg ez lesz minden:
[link] - bocsánat a minőségért.Szerintem kicsit aránytalanul büntet a rendszer, még sportban sem jár "permanent bann" azért, mert valaki doppingol. Legalábbis nem mindig.
Majd leírok mindent hamarosan.
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4932 üzenetére
Ja, anno TH9-el mentem én is fel gemért a Championba, aztán volt, amikor ott is maradtam, még a kinti TH időszakban, mert könnyű volt pajzsot kapni, és az ottani bónusz miatt egy lecsapott TH is igen vaskos lootnak számított ugye
Most meg már tét nélküli a dolog, és jó gyakorlás CW-re, mert igen kemény faluk vannak. Ha dob egy TH9-et, nem is nézem, mennyi dark van nála, már támadom is, mert az 3*, ezért max kupaszám, és bónusz. De legtöbb esetben 1-2-3 ligával alacsonyabb falukat dob be, ezért az esetek nagy többségében a max elhozható kupa 5-8db. 10 feletti nagyon ritka, főleg TH9 esetében. Leginkább TH11-eseket dob ilyen magas kupaszámmal.
És a legtöbb esetben maxos TH11 sereg támad meg, maxos 3db hőssel, maxos bojlerekkel. Esetek felében simán legyalulnak, nincs mit tenni, de van amikor valami béna Béla támad, és csak 2-re ver be. Eddig a legtöbb esetben 6-8 kupat vittek tőlem, mert magasabb ligás támadónak dob be a gép. Ez ugye örömteli
Egyszer volt csak -3x kupa, amikor lentebbről támadott egy TH11-es, és jó askos kupát kapott értem.
Viszont olyan is volt, hogy egy idióta hősök nélkül, 4-es sárikkal betámadott, 4x százalékig jutott, mert körberakta a falumat (szélén van az összes tárolóm, így is mindig túlcsordulok, bányákat sem ürítem már, csak a darkot a sereg miatt), és kaptam érte jó vaskos kupákat, de mellé pajzsot is. Minden napra kéne 1 ilyenEnnek a healer gyengítésnek én nem örülök, de érthető volt a lépés, mert aki kicsit is begyakorolta, szinte bármilyen falut lenyomott a saját szintjében is erős 2-re, vagy 3-ra.
-
vvillie
tag
válasz
dragonfx #4921 üzenetére
Csak siman willie
. A felhozes meg katasztrofa legendben, foleg 5500 utan. Egyeni rekord 14 ora a felhoben es utana adott egy bazist 7 kupaval 3 csillagra
. Beszeltem Brandonnal a MegaEpireAsiabol. Reszt vettem a sc-es forum friendly challenge turnen es ott volt o is. Amit amugy meg is nyert. O mondta, hogy neki az eddigi rekord a felhoben bazis nelkul 18 ora
.
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4917 üzenetére
Egyszer találkoztam olyan faluval, ahonnan 700k/700k elhozható volt a bányákból, azaz szó szerint tele voltak. Máig nem értem, hogyan lehetséges, de bedobta a gép. Persze nem reklamálok miatta
Egyelőre Champ2-ben tanyázom, de AQ40 éppen alszik, így nehezebben haladok felfelé nélküle, nem tudok keményebb bázisokat megtámadni.
Majd pár nap múlva ha felébred, már nincs tét, csak a felfelé haladás élvezete (meg anyázása) -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4915 üzenetére
Halott faluból nem tudsz mindent elhozni?
De ciki...Ott fönt egyébként gondolom aktív faluknál is tele van a bánya, mert nincs mire költeniük, ugye?
Mert én így állok lassan 3 hete, tele a tárolóim, és a bányákat sem ürítem, csak a darkot (tegnap indult Aq40 végre
). Ezért amikor megtámadnak, kb. másfél millás loot lennék, ha mindent el tudnának vinni
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4888 üzenetére
Én lesz@rom a nyersanyagot, mert jön dögivel, és elkölteni sem tudom.
Ki van rakva teljesen 2x3db tárolóm, jönnek is rá szépen, és meg repülök felfelé, lassan fellöknek championba kristály 1-ből.
Meg akartam várni a 40/40-es hősöket, hogy majd akkor megindulok felfelé, kipróbálva magam, meddig jutok, de í kinti tárolók miatt lehet előbb sikerül a dolog, mint jövő hét vasárnap, mert akkor lesz készen az AQ40 (most a BK40 alszik)Na szóval, jött ma egy sügér, és nem ment rá a kinti tárolókkal, hanem teljes sereggel megindult befelé. 36%-ig jutott a 20-as BK-val (AQ nem is volt nála). War csillagja 70 van, talán ebből is adódik a rutintalansága.
Az ilyen emberek, hogy jutottak el TH10-ig? Ezen mindig jót mosolygok. -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4880 üzenetére
Teli tárolókkal, majdnem teli bányákkal én már pár napja 1,5-1,6 millás loot lehetőség vagyok. Ennek majdnem fele elvihető ingyen is.
Emberek fele él is a lehetőséggel, másik fele meg nekem jön. Ezeknek kb. 20%-a az, aki sikerrel jár. Hiába no, sok a hülye még mindigNekem csak két dark fúró megy booston, mert kedden elindult a bojler fejlesztés laborban, és vasárnap délutánig kell a 190k dark a BK40-hez, biztosra akarok menni.
Lootolásom meg sokszor könnyfakasztó, mert jön egy teli falu, és csak a darkot viszem, meg ami mellé jön, amíg elviszek minden darkot. Aztán van, hogy 5-6-800k egyéb nyersanyag megy a lecsóba, mert nem fér be a tárolókba. Szívem szakad meg közben...
Annyit tudok tenni, hogy néha indítok egy TH11-et, majd leállítom, így marad hely a gold tárolókban. Sportból legalább tudok aranyat gyűjteni... -
WhiteWalker
nagyúr
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4868 üzenetére
De sokan eljutnak 30-40%-ig, aztán annyi, 1X-es hősökkel.
Én még 3X-es hőssel sem megyek neki keményebb falunak, ha nem CW sereggel támadok.
Trófea vesztés meg nem para. Múlt héten 2 nap alatt feljutottam Kristály 1-ből Champion 3-ba Valky sereggel, mert megtelt a dark tárolóm, és volt még két napom hős indításig (mindig vasárnap délután indítok egyet, akkor van vége a heti második CW-nek), így szórakoztam kicsit.Anyag meg onnan jön, hogy ha kell, nextelek 100-at is, vagy akár még többet (200-ra is volt már nem egy példa), amíg a seregemnek megfelelő falut nem dob a gép, és van elhozható cucc is. Nem megyek neki csak azért is egy olyan falunak, amit bizonytalannak érzek.
Most már csak darkot lootolok, semmi mást, így ahol van dark, bemegyek érte, nem számít milyen áron, és mennyibe kerül, mert elixir és gold úgy is megy a lecsóba, ezért könnyebb dolgom van
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4862 üzenetére
Két hét még, és 40/40-es hőseim lesznek végre
Utána konkrétan lesz@rom a darkot, mert nem kell semmire. Az a pár 10e mini fejlesztésre, meg hasonlók pedig majd összejön, ha kell esetleg.
Hősöket húzni nem is ott fönt kell, hanem kristály 1, master 3 ligában. Ott hetente 250k dark jön össze kb. nekem, és nem zúznak le durva arcok. Majd kész hősökkel megyek felső ligákba, addig nem látom értelmét. -
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #4862 üzenetére
Szia!
Azért az tulzás, hogy veszteséges
A fekete az igen az minuszos de a gold és az elixir a 95% ban nyereség.
Titan 2 ben vagyok valkyrel tolom és 600-650 (ebben benne vagy a 250-300 közötti win bonus!) kapok azért az nem zsenge.Plusz a játék kedv nagyon meg függ a klántol is ahol most vagyok ott minden rendben van és aktiv is vagyok
-
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #4817 üzenetére
Csao!
Nem kötekedésből írom most ezt de azon ne mgondolkodtál soha hogy te vagy gyenge?
Ezt azért mondom mert voltam rusholt TH10 és szart se tudtam csinálni 15 15lv hössel meg barátai.
Én titan 2ben is giant goblin mágusal toltam sok ideig! (amikor a fekete kelelt)
Mivel most az elixir kell igy golem valky.
ugy hogy összinte leszek ne mértelek. itt ahol én vagyok tény kirabolnak 75% beszednek, de az első támadásbol vissza hozom és még pluszl is. + hete jött a frisités és lassan kész megint minden maxra (kivéve a labor merrt azt unlockolni kell)
Én azt mondom neked válts taktikát és meglesz a siker! -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4805 üzenetére
Napi 10 támadás átlag kb., támadásonként cca. 2500-3000 dark átlag, és összejön (napi 7100 dark a fúrókból mellé)
Meg az egyéb nyersanyag, ami még jön, ott is igyekszem úgy támadni, hogy legalább 250-300k gol elhozható legyen, meg a sereg áránál jöjjön vissza némileg több elixir minimum. Dark troopot lootolni nem viszek, csak gibarch sereg, goblinokkal, pár wb-vel.
Napi 2db 4 millás fal összejön így átlagban kb.Engem is zavar az egyik hős hiánya, de nincs mit tenni, ez az ára annak, ha maxos hősöket akarok mielőbb. Márpedig jó CW eredményhez ez elengedhetetlen.
Pár hete volt egy trophy push akciónk, akkor 2 hétig nem volt hős fejlesztés, és két hőssel toltam CW sereggel a dolgot, simán champiobnan elvoltam, nem volt semmi gond. Csak ilyenkor a sok dark ráfordítás miatt nem gyűlt a darkom, ezért jöttem vissza kristály 1-be. Klán társam 30/30-as hősökkel TH9-el ment fel titánba, szóval nekem erősebb sereggel, 40/40-es hősökkel muszáj lenne mennie
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4802 üzenetére
Igen, TH9-en még elmennek azok a bébi hősök, de TH10-hez biza kell a maxos, nincs mese.
Az egy hőssel történő lootoláshoz pedig szokj hozzá.
Nekem a kristály 1 bevált ilyen szempontból, 1 hőssel bőven elvagyok itt, 1 hét alatt összejön 200k dark simán, meg annyi nyersanyag, hogy a 4 millás falakat pakolom, amíg lesz újra szabad builder a következő upgradera. -
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #4800 üzenetére
Az a bojler egység egy szar!
Lv3ra 200e fekete ugyan már. ... anyit nem ér az egész plusz sokkal drágább mint a valkyre..
De kinek mi.
Én azt mondom hogy nagy reményeket ne füz hozzá..
Ugy láttom hohy mindegy ilyen egységhez valky bojler stb erős hősök kellenek ami itt 30+ gondolok. Mert azok pusztítanak..U.i.
Most olvastam hőst nem huzod. Az egy nagyon nagy hiba. Kezd el. -
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #4790 üzenetére
Vakond túl gyenge, ez igaz.
Ha kilépsz, eltűnik a friendly challange. Az pedig az ő dolguk, hogy megtámadnak vagy sem
Klón szpell tényleg béna.
A csonti spelllel nem lehet majd csapdákat aktiválni, akárcsak a witch skeletonjaival.Lootolok: a hpjük nő a barakkoknak, nem az xpjük
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4783 üzenetére
Még nem, de lassan elindítom azért majd a dark spell factoryt is.
Ezekkel kicsit le vagyok maradva, mert a bowlingos csóka is még csak most készül, 4 nap múlva lesz kész az első maxos dark barakkomAztán muszáj lesz elindítani az összes elixir barakkot is, mert védelemben is szerepe van ugye annak, hogy az XP-jük növekszik.
De majd egyesével, mert kissé lelassul e miatt a loot sereg gyártása -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4778 üzenetére
Ezért megyek majd maxos hősökkel oda fel, mert akkor dark már nem kell, gold esetlegesen megmaradt deffre gyűlik ugyanúgy ott is (bár addigra valószínű deffek is maxosak lesznek), tehát már csak a CW gyakorlás, és a csillagozás öröme lesz a dolog
Ha meg TH11-re lépek, a kertészhez nem kell már dark, csak elixír, így az sem lesz probléma -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4775 üzenetére
Nyilván minél feljebb megy az ember, annál durvább arcok jönnek.
10-es falak már TH9-en is sokszor vannak, azokon már meg sem lepődöm
Nekem tetszett a champion egyébként, mert CW támadást remekül lehet ott gyakorolni, csak dark gyűlik e miatt lassan, így mivel minden héten akarok egy hőst indítani, lejöttem addig krisztály 1-be, mert itt van loot dögivel, nem támadnak szanaszét, és jár némi bónusz is. -
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #4742 üzenetére
Még mindig Balazs23. Éppen a DarkFoxesban vagyok, de nagy eséllyel csak a ClashWithZsomacban találsz meg. A csalásokról nem akarok nyilatkozni. Belefáradtam. Magyarázhatok itt neked az új rendszerről, hogy egy hónapja tiszta vagyok, hogy mi hogy miként megy most, te ugyanúgy elmennél mellette, ahogy tettétek azt eddig is... De hagyjuk ezt a személyeskedő offszócsatát. Azért mennék ilyen klánokba, mert ott olyan játékosok vannak, akik tudásban még így is messze felülmúlnak engem. Akiktől van mit tanulni. Van, aki úgy játszik, van, aki így
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4739 üzenetére
Én feltolom 40-esig mindkét hőst, mert a nélkül maxos TH10 ellen nem sok esélye van az embernek. Abban is segít az erős hős, hogy egy elb@szott támadást is képes 2*-ra kihozni az ember. Ezt pl. most hétvégén is tapasztaltam, hogy valkyk bementek középre, lecsapták a TH-t, de nem ment időben a nyakukra a heal, és a fennmaradt multi inferno hatása, valamint dgp miatt elpusztultak idő előtt. Támadásom még csak 35-56%-.on állt, de innen szinte csak a 33-as BK egyedül lehozta 61%-ra.
Sz@r dolog 1 hőssel lootolni, de az utóbbi közel 1 évben már hozzá szoktam
Vasárnap CW után szoktam indítani felváltva a hősöket, vasárnap pár gem költségen felébresztem, letámadom a 2 támadást, aztán alszik is a következő szintre valamelyik. Néha van, hogy valami okból (pl. CW gyakorlás, azaz lootolás CW sereggel) nem indítok, és akkor 1 hét kánaán van, mert két hőssel lootolok40-es hősökkel meg majd felmegyek ameddig tudok kupában, kíváncsi vagyok, hova jutok. De addig nem, mert 1 hőssel ott fent lootolni szinte lehetetlen, és sok darkba kerülő sereg miatt nehéz 1 hét alatt összeszedni 160-180k darkot (lassan majd 200k lesz az AQ ugye
), hogy mindig induljon hős.
Az én is érzem, hogy lelassult a játék itt TH10-en, nem olyan pörgős, mint pl. TH8-on volt, viszont jó érzés, hogy már nem bénázok (annyit) TH10-esek ellen sem, mint az elején, ez éltet, mert nagyon sok CW ezen múlik, hogy a TH10-esek mit tudnak fent művelni, ami egyfajta felelősség is a többiekkel szemben. Most is második támadásom egy teljesen maxos TH10 ellen 67%-os 2* lett, míg rajtam csak 1*-ot tudtak hozni, pedig még nem vagyok max deffekkel ellátva, csak majdnem minden CW után tologatok valamit a bázison, hogy jobb legyen, így egy korábbi egyen faluból már viszonylag egyedi lett, így ahogy esetleg első ránézésre tűnik, sima 2* lehetne, sok esetben 1*, vagy annyi sem lesz a delikvenseknek. Aztán persze van, amikor 2-3 támadást is kapok, olyankor az utolsó néha lehoz 2-re, viszont elment 3 értékes támadásuk, ami igen sokat számít, mert nem marad támadásuk pl. TH9-et javítani, ha szükséges, azt mi TH10-esek meg ugye simán hozzuk 3-ra, ha szükséges.
Tehát most már csak lassan haladok, és örülök, ha CW-ben jól szerepelve győz a klán, aztán lehet majd augusztusban én is lerakom, vagy ki tudja, mert akkor fognak ikreim születni, így nem hiszem, hogy lesz erre időm
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4736 üzenetére
Ez most nekem CW gyakorló sereg, nem loot, mert darkot így nem igazán lehet növelni, csak, ha 4-5k-t hozok el egy-egy faluból, ami azért nem olyan gyakori, mert bónusszal kiegészítve úgy már nem 0 szaldós a buli, vagy titánban kell nyomni a vaskosabb bónusz miatt
Jelenleg Master2-ben tartok, megyek felfelé, mert ezzel a sereggel, és a gyorsított sereg idővel lehet haladni szépen. Épp trophy push tartunk, meglátjuk meddig jutunk, most a 21-22. hely környékén mozgunk, meg akarjuk dönteni a korábbi 19. helyes rekordunkat. Bár kupa számban mér rég megdöntöttük azt, csak azóta erősebb lett a mezőnyLootolni szinte 0 darkba kerülő sereggel szoktam kristály 1-ben, ott naponta 20-25k dark is össze szokott jönni. De most a valky gyakorlás miatt feláldoztam magam a klán érdekében, így darkom gyakorlatilag napok óta stagnál, a támadásonkénti 4k dark költség miatt...
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4733 üzenetére
Azért van még mit tanulnom valkykkal is.
1-2*-ok jönnek össze.
Igaz AQ nélkül erős TH10 ellen nem sok esélyem van, ez is benne van, de azért jobban kell rakosgatnom őket, és szűkíteni rendesebben.
Ez a hetem már erre van szánva, aztán csak lesz valami fejlődés. Mert a darkom az folyamatosan csökken, hiszen 20db maxos valky elég költséges mulatság 1-1 támadás alatt, pláne, ha poisont is ledobom a védőkre -
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #4715 üzenetére
xteam=xmod games csak igy irtam....
és mindegy mi a neve egér alapu mind a kettő.
Ha jól emlékszem ezek a "bot"ok amik támadnak helyeted meg beszedik óránként az aranyat azok egér nyomva tartásra vagy pöttyögtetésre van állitva. Ugy hogy ezt nézi nem azt hogy normálisan játszol stb (de ebben az egér mizériában nem vagyok biztos).U.i:
Ha régen jól olvastma a royal 2x anyyi bevételt hoz mint a Clash. Mindenki rákantant a kártyákra hogy minél jobb legyen. Eze lehet marhaság de miota kijött a witcher 3 gwent kártya játék utána ez a heart of stone (vagy mi) ere rá buzdulva hajitoták ki és lám akkora siker hogy ezt is megtehetik. -
sztanozs
veterán
válasz
dragonfx #4683 üzenetére
Star Wars: Galaxy of Heroes-ban most izztották be Guild-eket. Ha érdekel, nézz be a topikba.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #4677 üzenetére
Gemmer az tudjuk mi. Van olyan is, aki tud játszani. De Galadonon kívül a többség botolta a maxos falujait.
Modder/hitter: minden hitter modder de nem minden modder hitter.
Ezek tények. Ilyenek vannak. Ezeket a szavakat használjuk rájuk. Micsoda álomvilágban élnétek, ha nem lenne Bálint.
Apropó, Bálint, AoW, ITD... Szóval a teljes egész történet: Van egy speciális, mindentől független, pár ezer ember által elfogadott rangsor, amit egy yts csinál. Belinkelni nem tudom. Itt összesíti havonta a világ 50 (vagy 30?) legjobb "Elite th 11 war clan"-t. Régen persze th 10 volt. Na mármost, ezen a ranglistán nekik kb az első 5 hely volt érdekes, ami ha jól emlékszem 3 kínai, az AoW és az ITD között oszlik/ott meg. Akármelyik klánnal meccselt is az AoW a világon, e 4-et kivéve 100% volt, hogy nyer, ha akar. Ennek ellenére persze voltak vesztéseik, feleslegesen minek "dolgozni"?
Érthető tehát, hogy a két klán az elit ranglista miatt utálja egymást. Ez egy kicsit elfajult, ugyanis sötét módszerekkel+pénzzel elloptak egymástól karikat, amiken elköltötték a gemeket, átnevezték őket, támadás esetén szétkapcsolás, stb... (Erre már van vissza-visszakapcsolás.) Na mindegy. Most, pont a modos frissítés előtt egy nappal, az AoW bejelentette, hogy feloszlik. Utolsó háborújukban levadászták az ITD-t. 77-75-re nyertek, ezzel talán ők mindenidők legeredményesebb cws klánja.
A nyerés oka: nyuszi, ghost, mod, ÉS: 8 ellenséges bázishoz volt hozzáférésük, amiken troll bázis, troll cc és autoreconnect volt beállítva. Persze támadásnál szétkapcsolás, 2.-at nem is támadott ezekkel az ITD. (Nem tudom, hogy ez miként müxik, de nyilván fogy az idő, és pár másodőpercet tuti igénybe vesz. Ha pl azalatt meghal a queen, kampec doloresz.) A 85%+ okai: Ios-en nem megy már a ghost, sokaknak nincs droidja, ennyi.
Ja a legfontosabb: látszólag nagyon könnyűek ezek a támadások. Nos nem. Maxos mindenig eljutni nagyon sok idő, egy-egy ilyet megtervezni szűz bázis ellen még több, ráadásul rengeteg gyakorlás kell. A ghost se annyi h leírja az ember chatbe 25x egymás alá, h ghost, és kész... Adok egy kexet annak, aki 5,5"-nál kisebb eszközről hoz egy ilyen triplát. Szerintem 10" alatt lehetetlen
A [link] a támadásokról. 9:20-nál Tanka Bálint bázisát alázzák. (Nem Tank, a Bálint
Vagy nem A pró, a Tank, a Bálint
)
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4622 üzenetére
Persze, multi Infi miatt.
Single ellen a dagi a jó választás, csak azok meg elrepülnek, azért nem szeretem CW-ben alkalmazni, de néha muszáj.
Sokat gyakoroltam az utóbbi időben CW-n kívül, napokig csak CW sereggel lootoltam, és az 5 golem vált be a legjobban, 1 jumppal, 1 fagyival, 3 rage, 2 poisonnal kiegészítve. Ezen felül viszek még 1 pekkát, 13 wizit, 4 WB-t és 5 archert.
Ezzel gyakorlatilag bárminek (TH10) neki lehet menni, és ha nem b@szom el, megvan a biztos 2*.
40-es hősökkel meg talán az elb@szás is belefér majdJelenleg 32-es a BK-m, és 31-es az AQ-m. A dupla XP miatt most áll a fejlesztés, de hétvégén indítom a 32-es AQ-t.
A 3*-hoz sokkal többet kéne játszani a játékkal, meg kísérletezni. 5-ös Valkyt majd nemsokára kifejlesztem, azzal is próbálkozom majd, mert elég jó cuccnak tűnik.Valószínű boost lesz majd a bowlingos fejlesztése alatt, ja, nincs már megoldás
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4620 üzenetére
Dupla XP miatt betettünk tegnap este egy wart, mert amúgy heti 2x toljuk, de emiatt megszavaztuk a dolgot, nem lehetett kihagyni
Szerencsére a hétvégi CW-t megnyertük úgy, hogy az elhozható összes XP-t megkaptuk, így 380 helyett most 760-at kaptunk. Ha jól haladunk, akkor hétvégére 8-as klán lehetünk a dupla XP-k miatt, bár ehhez a ma este kezdődő csatát is nyernünk kéne, amit egy osztrák LVL10-es klán ellen vívunk (25-ös CW), kőkeménynek tűnnek, TH9 előnyük sajna 2db van, TH10-ben egál a felállás. Ha TH10-eseket elsőre nem rontja el senki, akkor mondjuk mehetünk TH10-esek a top TH9-eseket riogatni, az lenne az ideális, akkor van esélyünk.Minket a bowlingos kék csóka egyelőre nem győzött meg, főleg azért, mert nagyon lassan készül a kődobálásra, sok esetben már addigra más lecsapja az épületet, és lassan áll át új célpontra. Persze nyilván meg kell tanulni rendesen használni. Én nem tudom, mikor fejlesztem ki, mert 12 napig 1 dark barakkal csapatot készíteni nagyon nem nyerő, főleg, hogy CW-n 5 golemmel támadok, emiatt örökkévalóság lenne a csapatot elkészíteni
GW5 jó cucc, de a 20-as még jobb, ahogy látom
-
Satariaaa
tag
válasz
dragonfx #4429 üzenetére
Fussunk neki még egyszer, mert itt bajok vannak és látom kezdtek hülyének nézni...
Namost a Bluestackes mese másfél évvel ez előtti történet, nem tudom minek keverjük bele. Hogy kerek legyen a mese, azért írtam le, itt közel, távol nincs szó Bluestackről. Csak szerintem nem lett rendesen elolvasva egyik postom se... Másfél évvel ez előtt ott vittem át az androidra, Iosról, kapott kóddal, sikerrel.
Bal fent? Ugyan azzal a játékkal játszunk?
A procedúra (még a Bluen): CoC föltelepít, a demo játék végigvisz, falu elnevez (nem engedett előbb hozzáférni semmilyen gombhoz, csak ha végigvittem a demot), utána beállítások gomb (ami jobbra lent van, nem balra fent), kód megadása, falu betöltése (és ezzel a bejelentkezett címre elmenti a falut, összekötve az Iosossal. Ez pipa. Másfél évvel ez előtt...
Bejelentkezés másik androidon:
Telefonon föltettem, szintén másfél éve, egy időben a Blueval. A játék indítása előtt NEM voltam bejelentkezve az előzetes sikerrel átvitt játékkal rendelkező google fiókomba! Ott is végigcsináltatta velem a demo játékot, ismét. Megint mondom, nem engedett semmi gombot megnyomni, még a beállításokat sem, csak az után, ha a demo játék kész. Amikor vége, ismét jobbra lent, nem balra fent, beállítások, bejelentkezés a google+ fiókba, majd ez után kérdezte meg, hogy betöltsem e a falum, mert ott lát egy mentést, ami egy nagyobb szintű falu (az, amit a Blueval, a kapott Iosos kóddal átvittem)... Betöltötte, mesés...
Napjaink eseménye és a hiba: Androidos telefon (nem emulátor, telefon). NEM voltam bejeletkezve a google+ fiókommal, ami előzetesen össze lett kötve a fent leírt módon és rendelkezik a mentésemmel. CoC feltelepít, demo játék végigvisz, mivel még mindig nem enged más opciót, mielőtt le nem játszom. Demo vége, ismét nem balra fent, hanem jobbra lent beállítások gomb, bejelentkezés a google+ba, majd kiírta hogy szinkronizálás.
Ez egyik fent leírt esetben sem volt (se az emulátornál, se a telefonnál). Megfogta és a demo játék faluját fellőtte arra a címre, felülírva azt, ami már működött.
Most értitek már?Az meg nem opció, hogy nem tud segíteni. Tehát, ha magad sem tudod, akkor ne ötletelj inkább, mert lesz, aki elhiszi és beletörődik. Egyébként ezt is írtam, ez is bizonyítja, hogy nem lett jól elolvasva, amit írok: "A Supercell segít és oda rakja a falum, ahova mondom, miután egy gemes számlával bizonyítom, hogy az enyém a cucc, meg pár személyes kérdésre válaszolok".
Engedjük el ezt az androidos dolgot, szeretem, imádom, hál istennek a procedúra sem szükséges, mert végül nem szorulok rá... De legalább tapasztalatom van abban, hogy mit kell csinálni, mert beszéltem a Supercellel. És nekik sem ismeretlen ez a hiba, ami teljesen más vonalon jár, tehát se nektek, sem nekem nincs igazunk ez ügyben (de ettől még gyűlölöm az androidot és fogom is). Itt csak annyi a különbség, hogy én kérdeztem, hogy hátha tudja valaki, ahelyett, hogy egyből a Supercellnél indítottam volna. Ők legalább nem ötletelnek úgy, hogy valójában lövésük sincs a dologról és ennek tudatában még butusnak sem néztek...
Remélem most így akkor rend van...
u.i.: a Bluestackset kipróbáltam most, hogy mondtad, hogy nem megy.
Hiba nélkül üzemel... -
Satariaaa
tag
válasz
dragonfx #4405 üzenetére
Tudom! Ezért is kérdeztem meg itt, hogy ki hogy látja! Remény hal meg utoljára, hátha csak én látom íly setéten, de akkor ez az igazság, nem a szemléletem rossz! Akkor ebből nem lesz biznisz... Unalmasnak nem unalmas nekem, ez is a terv része! Azt akarom, mivel th10en igen kemény árakon mozognak a fejlesztések, 11ről szót se ejtek, inkább szívok hosszú hónapokat még a 9en és annyival is kevesebb dologgal kell foglalkoznom majd 10en! A war miatt se hajt a tatár ugye jelen esetben
Az fárasztó sokszor, hogy kemény melóval, esetleg egy boostal összeharácsolok 3milkó goldot és az egy pics@füst falra el is megy. És van még hátra rendesen! Ez mondjuk azért agyilag picit lerombol, de egyszer úgy is elfogy.
Köszi szépen, hogy írtatok és további jó játékot mindenkinek!
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #4338 üzenetére
Na, de mire a nagy faludat néha betámadják, a két támadás közben mennyit lootolsz?
Ezt nézve gondolom vastagon pozitív az egyenleged, ezt nézd, ne gondolj másra, és akkor rögtön vidámabb leszel
Nálunk CW-n az a szabály, hogy meghatározunk egy eltolási szintet, ami 0-tól 2-ig lehet (utóbbi nagyon erős ellenfél esetén), azaz a saját sorszámához képest mennyivel kell esetleg lefelé támadni. Első támadás mindenkinek ez. Ha ezután javítani kell valaki után, akkor lehetőleg a szintben hozzá közel eső teszi meg.
Ez a stratégia nagyon bevált, így nincs fejetlenség, mindenki tudja a dolgát. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dragonfx #4279 üzenetére
Fent északon a bányákből jött kb a loot 80%-a , ami megmaradt a tárolóba nem bántam.
Otthagytam aprónakA hun nomadok-ba vagyok , de most tervezem kilépek... nyugdijas a tempo, 10-n vagyunk...
Én 105 szintű vagyok és Master III-ba vagyok , ha van üresedés nálatok akkor mennék...
-
ripla
addikt
válasz
dragonfx #4250 üzenetére
szóval ha lejár a pajzs, akkor mindenképp megtámadnak, akár akarom akár nem, akár van aranyam/nyersanyagom akár nem.
akkor is megtámadnak ha semmim nincs, gondolom poénból. (?)
viszont ha így van, akkor nem tudom, szerintem felejtős lesz nekem ez a játék. biztos, hogy nem fogom 173 alkalommal újrakezdeni, mire rájövök a megfelelő taktikára.
szóval olyan lehetőség nincsen, hogy én szólóban maradok, csak a gép ellen játszok, és ha "multizni" akarok, majd akkor besorsol nekem megfelelő erősségű ellenfeleket? mindenáron muszáj, hogy konfliktusba kerüljek másokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Drón topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest