Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    Tegnap, aug. 31-én, reggel 8:13-kor a COC kiírta, hogy elment a net. Újratöltöttem a játékot, mert éppen keresés közben voltam, majd az a lebegő üzenet fogadott, hogy:

    You have been banned!
    This account has been permanently
    banned! Reason: usage of prohibited 3rd
    party software. Please see our safe and fair
    play policy at supercell.com/en/safe-and-
    fair-play

    Tudtam, hogy mit jelent, csak nem akartam elhinni. Nagyon furcsa volt az egész. Majd, ahogy szépen informálódtam, megtudtam, hogy nem vagyok egyedül: HUNGARY-ból, Darkfoxes-ból, és a CWZS-ből is bannoltak karaktereket.

    Ez örökös bann, soha nem fogom visszakapni a karim :O Természetesen nem írtam a SC-nek, teljesen felesleges lett volna bármit is mondanom, se az igazra, se a hamisra nem vennék le a tiltást. Zsarolni, vagy olyat ajánlani nekik, hogy levegyék a tiltást, megint csak nem tudok :( Úgyhogy minden karimnak annyi :O

    Korábban csak két hétre bannoltak (áprilisban), és azt mondták: lehetnek még bejelentés nélküli bannok, és másodikra már véglegesen tiltják ki a felhasználókat. Természetesen ezt úgy értelmeztem, hogy akkor nem bannoltak, vagyis legközelebb 2 héttel kezdek, megtanulom a leckét, és kész, soha többet nem kell majd aggódnom. A másodikat ezek szerint második hullámként értették a SC-nél... :)

    A bannolás úgy néz ki, hogy a karakter elhagyja a klánt, majd törlődik global és local ranglistákról is. Ha cwben van, úgy járt a klán.. Jelenleg úgy tudom, bázisként sem lehet majd megtámadni. Én 5006 kupával törlődtem local listáról. (Majd valamikor még rakok fel néhány képet, hogy elhiggyétek. Csak még nincs kész a photoshop ;] )

    Szerencsére 5k kupa fölöttről itthon majdnem/teljesen egyedül voltam modos (most...), úgyhogy a rangsor teteje csaknem változatlan maradt. Egyetlen mód, amivel meg lehet keresni egy bannolt karaktert, az az, hogy ha FB-fiókhoz van kötve. (Vagy hogyha a klánban nem pörög ki az XYZ has left the clan üzenet.)

    A bann csak az xmodosokat érintette, meg néhány szerencsétlent, pl KHT-t a cwzs-ből. Alapvetően Androidon terjedt el, arról nem tudok, hogy az IOS-es verzió miatt is tiltottak-e ki játékosokat, de remélem, hogy igen. Azonban néhány iModos még mindig maradt! (Állítólag már nem lehet előfizetni iModra, úgyhogy kb fél év, és ez a probléma is megoldódik. De án jobban örülnék - mint sovány vigasz - ha őket is bannolnák ;] )

    Szóval a szerencsétlen alatt nem az iZugModos-t értettem, hanem a rootolt andoirodos telefont... (Mod nélkül persze.) KHT mind2 karaktere elszállt. Különösen rossz volt ez neki, mert a kicsi egy remek algo volt, a naggyal meg nem is cwzett, és a pusht is abbahagyta, de hát SC logika szerint, ha rootolt a telefon (lehet hogy még valami közbejátszott), akkor ő modos. :W

    A fent említett klánokból még elszállt legalább 3-3-3 ember, neveket nem mondanék, már csak azért se, mert nagy eséllyel ők nem téves áldozatok. (?)

    Ami engem illet, én szerintem abbahagyom a cocot. Többen is felajánlották, hogy adnak egy közepes th9-et, de elutasítottam, két okból: a családom kitörő örömmel fogadta a tényt, hogy bannolnak :C, illetve semmi kedvem hard resetelni a telómat. (Mert csak :((( ) Ha majd beszerzek egy új eszközt, akkor talán folytatom, de addig nem valószínű..

    Már csak azért sem vigyáztam annyira a karakteremre, mert Bálint (tudom, hogy nem tudod, ki az a Bálint, ahogy azt is, hogy ez nem is érdekel), azt mondta, hogy csak a bournert bannolják, és csak két hétre. Azért nem okolom őt az eset miatt, mert nem tehet róla+ez szimpla menekülés lenne nyomósabb érvek elől.

    Természetesen nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Áprilisban megofgadtam, hogy nem modozok - csak úgy látszik, nem eléggé -, nos két hónapig bírtam.. De csak cwre használtam, és csak néha (higgyen aki amit akar, de ne írja le a képzelgését.) Azt már kitárgyaltuk, miért kezdtem el (nem érzem máig úgy, hogy emiatt más játékosok (nagy) hátrányba kerültek volna, vagy én túlzottan nagy előnybe, magyarán ma már tudom, hogy nem érte meg, de tegnapelőtt még fordítva volt :(). Hogy miért tettem fel újra a modot, arra talán sosem fogok rájönni, de szerintem törölni kellett volna az APK-t is :D ;]

    És akkor talán a lustaság győz, és továbbra is játszhatok a nagy karimmal. Szerencsére csak két és fél évet öltem bele, de persze nagyon fáj az elvesztése. A fenti támadás pedig full-of-mod, kezdve azzal, hogy a scoutot moddal néztem élőben, majd kb 40 percet próbálkoztam, majd kb 25 percbe került felvenni a scriptet (igen, scripttel sokkal könnyebb, ha döcögősen megy..)(mindig döcögősen ment, és 25 perc alatt lett meg másodszor a tripla..), aztán a script 3x lehozta, nem túl magabiztosan, majd élesben közepesen magabiztosan meglett, ez látszik a videóban. Legalább életemben egy igazi modos, és öt igazi fp támadást sikerült rendesen megcsinálnom (...), ez boldogít :))

    Nagyon kesze-kusza, sok mindent elmondtam benne, amit mégsem, azt most közlöm:

    A sok bann miatt egyes klánokból 30+ embert is kiraktak (ok-okozat :U). Van olyan klán, ahonnan mindenkit kiraktak. Clashheadsből is raktak ki embereket. Onehive-ról nem tudok semmit, de ha tippelnem kéne, ott a kevés modos mind iModot használ(t), már ha egyáltalán bármit is... Magyar klánokról a felsoroltakon kívül többet nem akarok említeni. Szerencsére egész jó arányunk van :)

    A legfontosabb, hogy a push most még nehezebb, mert kevesebb a bázis, és a bannoltak a bázisbeadó algoritmus szerint is bannoltak (jelenleg így tudom). Viszont legend még megközelíthető th10zel, th11gyel pláne. Th9cel egy jó barátom próbálkozik, erről majd beszámolok, ha sikerült neki.

    A fórumon tervezek itt maradni, a történtek ellenére is. A Topikgazdai rangomnak már kb fél éve nincs értelme, ha bárki is így gondolja, akkor szóljon, és én szólok a Leadernek, hogy demotoljon ;]

    És álljon eme öt néma sor a bannoltak emlékére. Nem voltak rossz emberek, nem voltak rossz cocosok, hiányuk valamennyiünk szívében éljen örökké. (Avagy ne.) :O :O :O

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák