Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
udv mindenkinek!
nem talaltam Citrix-szel kapcsolatos temat, gondoltam nyitok neki egyet. igaz, hogy eleg szuk reteget erint, de talan tudunk egymasnak tanacsokat adni
kezdenem is rogton egy bajommal.
adott egy halozat, router mogott, domain controller (2003 ent), valamint egy citrix server (4.5, 2003 standard r2-n).
a problemam az, hogy web interface-en keresztul a citrix megnyilik, az .ica file le is toltodik, ellenben utana azt irja ki, hogy
"Cannot connect to the Citrix XenApp server.
There is no Citrix XenApp server configured on the specified address."a 1494, 2512 es 2513 portok forwardolva vannak routerbol, valamint a http portja (nem a standard 80-ason megy, egyeb webes alkalmazasok miatt).
domainen belulrol tokeletesen megy (localhalon) minden, azonban kulso helyrol a fenti hibauzenet jelenik meg es nem tudom mit kene kijavitanom, hogy rendesen mukodjon.
remelem, tud valaki erdemi segitseget adni. kulfoldi forumokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de sajnos nem lettem okossabb tole
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest